Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

No jak klapy robią sobie servis w domu to nie trzeba wysyłać 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Nawet bez serwisu dalej konsola ps4 działa XD a na x śmieciu co? wypiedoliło cię w księzyc, bo grzanie na twojej qwie się włączyło i off także beczuna XD

Edytowane przez Faka

Opublikowano

No ale ale jest cicha!!!11 xD zielone c0rwy dobrze że e3 pogrzebie tego trupa na wieki

Opublikowano

Grzanie to ci się włączyło chyba pod kopułą

Opublikowano

Wyobraźcie sobie jak by się psuły gdyby ludzie na nich grali.

Opublikowano

Dlatego ja na swoim skorpioniku tylko netflixa i filmy 4k oglądam. Lepiej dmuchać na zimne. 

Opublikowano

niebieskie robale podniecają się że drwal w tydzień 3mln na 75mln konsol gdzie Piraty 2mln na 37mln konsol, no nie wiem co tak słabo xDDDDDDDDDDDD

Niestety to prawda, klapy na wyginięciu....fifka, cod i fortnite, a co 25ta osoba pyknie drwala szybciutko przez 3 dni żeby sprzedać nie tracąc na tym więcej niż 4 Harnasie, wspaniała społeczność  :)

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

2 miliony na 35 milionów xboxow i nie wiem, pewnie się pomylę, ale ponad 500 milionów pecetów?

No nie wiem co tak słabo :reggie:

Opublikowano

Ostatnio zauważyłem, że teraz jest ponoć cztery dychy XD

Opublikowano

Mam insajderskie info, że jednemu WYBITNEMU klapowi GoW się nie podoba. Prawda zawsze wyjdzie na jaw.

Opublikowano

Bo to tylko niezła gra. 

Opublikowano

Takie typowe 8/10 jakich wiele na rynku. 

Opublikowano
9 godzin temu, Daddy napisał:

niebieskie robale podniecają się że drwal w tydzień 3mln na 75mln konsol gdzie Piraty 2mln na 37mln konsol, no nie wiem co tak słabo xDDDDDDDDDDDD

Niestety to prawda, klapy na wyginięciu....fifka, cod i fortnite, a co 25ta osoba pyknie drwala szybciutko przez 3 dni żeby sprzedać nie tracąc na tym więcej niż 4 Harnasie, wspaniała społeczność  :)

2 miliony graczy a nie sprzedanych kopii gry. Nie zastanawia cię dlaczego microsoft nie chwali się liczbą sprzedanych gier, nawet nie podaje ile sprzedało się xboxów. 

Tymczasem God of War w 8 dni osiągnął sprzedaż w UK taką samą jak Monster Hunter World w miesiąc. Wychodzi na to że God of War w tym roku osiągnie sprzedaż 10 milionów.

Opublikowano

Przecież recenzje mogą się mylić, o czym świadczą gry od Nintendo.

Opublikowano

prawda jest taka że 2 miliony piratów nawet jak na standardy Free  to Play i Early Access to bardzo spoko wynik. Możecie trajhardować dalej 

Opublikowano

GoW obok MGS5 to najbardziej przehajpowana gra na MC.

W przypadku MGSa recenzenci chcieli pokazac srodkowy palec Konami i solidarnosc z Kojima, a w Santa Monica kogos molestowali czy takie rzeczy tylko w ND?

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Może zamiast się kłócić, niech wypowie się @Dave Czezky jak mu tam się posprzedawały Sea of Thieves i Kratosik? :yao:

Opublikowano

Mimo wszystko będzie miał więcej pojęcia od teoretyków z forum.

Opublikowano

Faktycznie miarodajne i obiektywne bedzie zestawiac gre na konsole, ktora w pl jest utozsamiana z ta branza do gry na system co w polsce nikogo, a klasyczny przedsiebiorczy kowalski mogl ja dostac w ramach abonamentu

Moze expert zestawimy sprzedac kartonow niny z gowem w premierowym tygodniu w kkw jako cos obiektywnego 

Opublikowano

Kabi + Jaczes = polskie NPD 

Opublikowano

Kabi ma tylko ps4 bo nic innego u niego się nie sprzedaje. No to można zamykac xbox umarł 

Opublikowano
10 godzin temu, suteq napisał:

Takie typowe 8/10 jakich wiele na rynku. 

no poki co lepiej bawilem sie w mad maxie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.