Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 15.01.2017 o 19:29, milan napisał:

zabawne ze yeti znany jest nie tylko  z nuplania jajek kaczora, jest tez człowiekiem który traci  zycia w multi i na pisanie w bzdur w cw, jakoś tak przypadkowo się składa

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Czyli wystarczy rok z playstation by stać się milanem. Ok, zanotowałem, Ps4 muszę się pozbyć dużo wcześniej. 

Opublikowano
13 minut temu, Bzduras napisał:

@Mani jaka chorągiew, w poprzedniej generacji za Xboxa był gotów pogryźć każdego kto ma konsolę od Sony, teraz uberklapiszcze. Co z tą polsko

Dałbyś plusa a nie się obrażał :P zapowiedzą MHAM3 i lece po koksa. Póki co nie ma żadnego dla mnie (podkreślam bo zielone ogry mają problemy z czymś takim jak czytanie ze zrozumieniem) argumentu by kupowac w tej generacji Xboksa. 

Edytowane przez Mani

Opublikowano

Za co mam dać plusa, za klaperski bełkot? To może jeszcze mundrka z yetim będę plusować? Ech, kupując plejstejszyn zyskujesz chiński trzeszczący plastik w którym trzeba zmienić pastę termoprzewodzącą bo inaczej robi się z tego symulator Okęcia 2018, w zamian oddajesz szare komórki, no nie idę na ten deal

Opublikowano

Nadal lepiej, że ten chiński plastik trzyma się mocno porównaniu do xśmiecia gdzie wysyłają na serwisy, bo coś tam się zyebalo i konsola nie włącza xd

Opublikowano
7 minut temu, Faka napisał:

Nadal lepiej, że ten chiński plastik trzyma się mocno porównaniu do xśmiecia gdzie wysyłają na serwisy, bo coś tam się zyebalo i konsola nie włącza xd

Tylko, ze xboxa zwrócą ci po tygodniu a PS4 wróci z tą samą wadą po 3 tygodniach do tego porysowane. 

Opublikowano

E3:

Microsoft zrobi to co zwykle - wypusci Xbox X Elite z nowymi kolorami na padach. Pokaze pada dla niepelnosprawnych, zeby fani Battle Royale mieli byc z czego dumni. Pozniej bedzie sie spuszczac nad integracja z PC, calkowicie pomijajac brak kompatybilnosci z klawiatura i myszka. Na koniec oznajmi, ze kupili kolejna firme, ktora zrobi im exa z prawdziwego zdarzenia, tak jak zrobili super gre jakies 10 lat temu, ktorej juz nikt nie pamieta plus kilka renderow starych gier w 4K, zeby chociaz na chwile ludzie, ktorzy kupili nowa konsole mieli zludzenie, ze graja w cos nowego.

PlayStation pojdzie w VR. Ludzie juz wiedzieli w latach '90, ze to nie ma sensu. To juz Switch z kartonami po monitorch jest mniej alternatywny. Na moje E3 skonczy sie na kilku slabych tytulach VR po stronie Sony plus kolejny render drabina symulator, ktory zapowiedza na "fall 2019-2020", a pozniej i tak przeloza. Na koncu zapowiedza, ze kiedys (moze przed kolejnym E3 w 2020) zrobia wsteczna kompatybilnosc, zeby byc tak jak te ofermy z Microsoftu kilka lat temu.

Nintendo bedzie sie spuszczac nad Mario i Zelda, ktore wydali na premiere. Pozniej bedzie tylko pulpiction.gif i tlumaczenie sie, jaki Switch jest oryginalny, ze developerzy nie uradzili. I jeszcze LABO, duzo LABO. Moze nawet zloza z kartonu Japonczyka ujezdzajacego Mario.Na koniec rzuca jak psom kilka maskotek z wczesniej wymienionych gier, zeby Rayos mial w co wycierac penis.

Jeszcze mnie bedziecie po E3 cytowac, zobaczycie.

Edytowane przez Gość

Opublikowano
15 minut temu, Maus napisał:

E3:

Microsoft zrobi to co zwykle - wypusci Xbox X Elite z nowymi kolorami na padach. Pokaze pada dla niepelnosprawnych, zeby fani Battle Royale mieli byc z czego dumni. Pozniej bedzie sie spuszczac nad integracja z PC, calkowicie pomijajac brak kompatybilnosci z klawiatura i myszka. Na koniec oznajmi, ze kupili kolejna firme, ktora zrobi im exa z prawdziwego zdarzenia, tak jak zrobili super gre jakies 10 lat temu, ktorej juz nikt nie pamieta plus kilka renderow starych gier w 4K, zeby chociaz na chwile ludzie, ktorzy kupili nowa konsole mieli zludzenie, ze graja w cos nowego.

PlayStation pojdzie w VR. Ludzie juz wiedzieli w latach '90, ze to nie ma sensu. To juz Switch z kartonami po monitorch jest mniej alternatywny. Na moje E3 skonczy sie na kilku slabych tytulach VR po stronie Sony plus kolejny render drabina symulator, ktory zapowiedza na "fall 2019-2020", a pozniej i tak przeloza. Na koncu zapowiedza, ze kiedys (moze przed kolejnym E3 w 2020) zrobia wsteczna kompatybilnosc, zeby byc tak jak te ofermy z Microsoftu kilka lat temu.

Nintendo bedzie sie spuszczac nad Mario i Zelda, ktore wydali na premiere. Pozniej bedzie tylko pulpiction.gif i tlumaczenie sie, jaki Switch jest oryginalny, ze developerzy nie uradzili. I jeszcze LABO, duzo LABO. Moze nawet zloza z kartonu Japonczyka ujezdzajacego Mario.Na koniec rzuca jak psom kilka maskotek z wczesniej wymienionych gier, zeby Rayos mial w co wycierac penis.

Jeszcze mnie bedziecie po E3 cytowac, zobaczycie.

A co na pc?

Opublikowano

Słabo śledzisz rynek jak myślisz, że Sony pójdzie w VR xD Dla nich to jest margines juz, sprzedali ile mogli i raczej nie będą specjalnie forsować tego tematu, nawet zamknęli studio w UK, które miało im trzepać te gierki bo nie jest im potrzebne. Ludzie zaraz zapomną o VR, oprócz jetiego, który konia bije do myszy. 

Generalnie Maus napisałeś totalną odwrotność tego o czym będą obie konferencje, a Direct Nintendo nie będzie na 100% mowil o przeszłości. 

Opublikowano
3 minuty temu, blantman napisał:

A co na pc?

Pc nikogo, jak co roku na E3. 

Opublikowano

Maus chyba echoroba morska

Opublikowano
53 minuty temu, Bzduras napisał:

Za co mam dać plusa, za klaperski bełkot? To może jeszcze mundrka z yetim będę plusować? Ech, kupując plejstejszyn zyskujesz chiński trzeszczący plastik w którym trzeba zmienić pastę termoprzewodzącą bo inaczej robi się z tego symulator Okęcia 2018, w zamian oddajesz szare komórki, no nie idę na ten deal

A Xbox jest made in co? Też China. U mnie nic nie trzeszczy, prosiaczek cichutko pracuje. Jeżeli będę mieć jakiekolwiek z nią problemy to ją wyśle do VF. Taki klapeczek z Ciebie Zbysiu był agresywny w tamtej generacji. Teraz tylko obóz zmieniłeś ;)

@_Be_

Moją 360 premium jeszcze 2 miechy naprawiali, wkońcu dali innego refurba.

Edytowane przez Mani

Opublikowano
41 minut temu, Faka napisał:

No i tu jest różnica:

- Xbox'a naprawiasz 

- PS4 wyrzucasz do śmieci bo gwarancja tyle co na krzesło z dykty w Ikei albo konsola z Francji będzie jechać miesiąc :p

Opublikowano
2 godziny temu, kermit napisał:

jak ktos ma jedna konsole i ogrywa 3 gierki rocznie to faktycznie dla niższej klasy może to byc gra życia

cale szczescie ze forumek w większości jest jednomyslny wobec tego tworu 

słucham? osoby po których w życiu bym się nie spodziewał pozytywnych takich opinii (velius, froncz, teddy, czezare, ins, kubson, pupcio) pisały o grze na min. 8-9, więc jest raczej fhuj w kratkę, niezależnie od upodobań sprzętowych

tak samo było w przypadku Horizon i TLG

Opublikowano

TLG to się powinno nazywać The last debil, techniczny szrot jak i cała gra, a trico to upośledzony bawidamek.

Opublikowano

nie odbiegajmy od kłopotliwego tematu

Opublikowano

Ja postanowilem dać jeszcze jedną szanse TLG tym razem na PRO tam chociaż ta dauniarska gra osiaga upragnione 30 fps

Opublikowano

A w dupie tam, nie ma stałych 30 fps. Będzie ci kłuło po oczach ten framerate. 10 lat tworzyć grę i technicznie spiedolić to trza mieć talent. 

Edytowane przez Faka

Opublikowano
5 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

@MaZZeo czy na tegoroczną masakrę niebieskich karaluchów możemy spodziewać się przeróbki z Hitlerem? :banderas: Pięknie prosimy.

QujYLeY.gif

Opublikowano
1 godzinę temu, _Be_ napisał:

Słabo śledzisz rynek jak myślisz, że Sony pójdzie w VR xD

Szarkarzm. Tak pisali w 249 PE.

Opublikowano
4 godziny temu, Maus napisał:

PlayStation pojdzie w VR. Ludzie juz wiedzieli w latach '90, ze to nie ma sensu. To juz Switch z kartonami po monitorch jest mniej alternatywny. Na moje E3 skonczy sie na kilku slabych tytulach VR po stronie Sony plus kolejny render drabina symulator, ktory zapowiedza na "fall 2019-2020", a pozniej i tak przeloza

To niemozliwe zeby nastapil zwrot calej polityki w kierunku VR m in. z tego powodu, ze nikt nie wyprodukuje takiej ilosci ekranikow 3D OLED. To zawsze bedzie nisza dla entuzjastow i dodatkowa mozliwosc. Tak jak kiedys kontrolery ruchowe. Czy idea przetrwa zadecyduje software, tak samo jak w przypadku motion controls.

Czy VR ma sens ? W nastepnej generacji konsole spokojnie osiagna moc by wygenerowac wystarczajacy klatkaz dla okularkow, i kilka bolaczek w samych okularach uda sie wyeliminowac.

Aha, porownanie Labo do PS VR to eufemistycznie mowiac naduzycie od strony sprzetowej.

Opublikowano
3 godziny temu, Maus napisał:

Szarkarzm. Tak pisali w 249 PE.

Opublikowano

Zwracam honor.

Opublikowano
4 godziny temu, Faka napisał:

A w dupie tam, nie ma stałych 30 fps. 

Na Pro w 1080p jest 30.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.