Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, Faka napisał:

Nadal lepiej, że nowe gierki robią, a że psvr, no cóż są gry z większą średnią niż na xśmieciu. Tam to dopiero gry ąę w tym ms mają xd

8mego maja oglosic normalna nowa gre na PS4 wiec nie do konca tylko VR.

Mi tam sie podoba, wspieraja sprzet softwarem, i sama konfa na E3 bedzie bardziej tresciwa.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
10 godzin temu, Pacquiao napisał:

No ja bym najpierw nauczył się czytać ze zrozumieniem XD

sonybociarnia jak ameby, czego od nich wymagasz?

Gierki na psvr które zdechło miesiąc po premierze xDDD

No super sprzęt żeby zawołać kumpli z piaskownicy w Bełchatowie, pokazać rekiny w klatce i na śmietnik, to już dildo $ony znacznie lepiej się trzymało.

btw:

podobno MS kupił PGG i nie tylko   :banderas: 

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

w końcu przestaną klepac nudne scigalki i zrobia jakies singleplayer na 40h z kamera tpp i cinematic :U

Opublikowano

Ta takie żaby myślą, że zrobią jakiegokolwiek najlepszego singla pod każdym względem od gier Sony XDD

Opublikowano
20 minut temu, Faka napisał:

Ta takie żaby myślą, że zrobią jakiegokolwiek najlepszego singla pod każdym względem od gier Sony XDD

A po polsku?

Opublikowano
10 godzin temu, milan napisał:

Jest bardzo proste wytłumacznie kermitów tego tematu.

Odniosę się może do kultury łotewskiej i jej bardzo specyficznej sposobu konstrukcji żartów. Kwestii podstawienia pod babę gier 68, a zimnioka - exów i dobrych gier nie muszę objaśniać.

Siedzą razem baba i chłop żeby uchronić się przed mroźnym łotewskim zimnem.

Kobita pyta: „Kochasz bardziej mnie, czy zimnioka?” „Ciebie.” Kobita nie wierzy i pyta dlaczemu.

„Bo zimniok to tylko marzenie, a ty jesteś tutaj naprawdę”.

Ale chłopa nie ma. Jest tylko halucynacja z niedożywienia i śmierć. Takie jest życie.

Podkreślenie to odpowiedź, osoba nieświadoma pluje na wszystko, nie odbiera bodzców racjonalnie, spędzi 40h  z sod2 a wielkość gowa zdepta z ziemią.

Nie rozmawiać, nie dotykać, zwolnić miejsca w tramwaju.

:I

czy może być już nowa strona tematu?

Opublikowano

Microsoft kupil platforme GitHub za 7.5 mld dolarow.

Opublikowano

Moje przepowiednie sprawdzaja sie jedna po drugiej jeszcze przed E3.

Opublikowano
10 godzin temu, milan napisał:

Jest bardzo proste wytłumacznie kermitów tego tematu.

Odniosę się może do kultury łotewskiej i jej bardzo specyficznej sposobu konstrukcji żartów. Kwestii podstawienia pod babę gier 68, a zimnioka - exów i dobrych gier nie muszę objaśniać.

Siedzą razem baba i chłop żeby uchronić się przed mroźnym łotewskim zimnem.

Kobita pyta: „Kochasz bardziej mnie, czy zimnioka?” „Ciebie.” Kobita nie wierzy i pyta dlaczemu.

„Bo zimniok to tylko marzenie, a ty jesteś tutaj naprawdę”.

Ale chłopa nie ma. Jest tylko halucynacja z niedożywienia i śmierć. Takie jest życie.

Podkreślenie to odpowiedź, osoba nieświadoma pluje na wszystko, nie odbiera bodzców racjonalnie, spędzi 40h  z sod2 a wielkość gowa zdepta z ziemią.

Nie rozmawiać, nie dotykać, zwolnić miejsca w tramwaju.

:I

no-answer.gif

Opublikowano

z Rona zayebał xD

zbija się szybkę z Ronem tylko w najgorszym wypadku.

Opublikowano
1 minutę temu, milan napisał:

z Rona zayebał xD

zbija się szybkę z Ronem tylko w najgorszym wypadku.

No czyli odpowiednia chwila

Opublikowano

1. Milan

2. najlepiej wszędzie

3. :|

4. Permanentnie

Opublikowano

Pamiętacie jak kiedyś posty milana były śmieszne? Kurde ale to było już dawno, chyba jeszcze wtedy nawet na Xboksa dobre gry na wyłączność wychodziły.

Opublikowano

No ale wujkowi czasami kalumnię zasadzę

Opublikowano

Z wujkiem to kazdy potrafi, nawet Rozi.

Opublikowano

Chyba nie byłeś w perfumach ostatnio

358rvkh.jpg

ej, ale to już na fakcie?

Są podcieniowania tabelki, wygląda profejsonalnie,  w domowych  warunkach czegoś takiego się nie da zrobić.

Opublikowano

TLoU2 i nie będzie co zbierać z tego śmiesznego microsoftu i ich gierek na 6.

Opublikowano

Ciekawe co by yeti zrobił, gdyby Kaczyński kupił xboxa.

Opublikowano

Jaro grałby w halo

a tak woogle to :|

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano
10 godzin temu, Daddy napisał:

btw:

pamiętam jak @Ficuś na wieść o tym że Playground Games otworzyło nowe studio majaczył z niedożywienia o tym że będzie to multiplatforma i PS4 dostanie w końcu dobrego racera. Potem okazało się, że PG pracuje nad Fable, a teraz że Microsoft  prawdopodobnie kupił oba studia xD 

Opublikowano
4 minuty temu, oni napisał:

a teraz że Microsoft  prawdopodobnie kupił oba studia xD 

Hm? To jest jedno studio per se czyli Playground Games, które po prostu otworzyło drugie biuro na ponad 200 pracowników, które tak jak mówisz pracuje na nowym Fable. 

Opublikowano

Mogliby juz tego trupa Fable zostawic w spokoju. Przeciez sam Peter Molyneux powiedzial w wywiadzie, ze MS kupil firme, jak seria juz umierala.

Opublikowano

No ale wiesz, że to nowe rozdanie? Nowa firma, która się ma tym zajmować i stworzyć open world rpg w świecie Fable. Jak dla mnie brzmi zaje.biscie, gorzej, że będą sie wzorować na tej ku,rwie aloj bo Spancer sie podniecił. 

Opublikowano

Nowe rozdanie? Ja pamietam, jak seria powstawala i jaka firma ja tworzyla. Teraz masz w PG ludzi w krawatach i koszulach w krate, z mlekiem sojowym w cappucino.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.