Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Te e3 to naprawdę ostatnia szansa xboxa, gracze potrafią wybaczyć wiele ale jeśli microsoft nie pokaże choć jednej gry  10/10 to przy xboxie zostaną jedynie fanatycy. Ludzie ślepi lub ignoranci którzy udają że na xboxie nie ma problemu z grami ekskluzywnymi. Xbox to teraz jedynie usługi niedorobione gry z cartoon network na 6/10. Aż żal patrzeć jak fani xboxa tak nisko upadli: z  grania w innowacyjne gry jak Halo Combat Evolve i pierwsza część gears of war, teraz fascynuję ich łapanie świń i kuczaków w sea of thieves. Najlepsze że upadek xboxa zaczął ie już pod koniec poprzedniej generacji, tak od 2010 roku gdzie widać było że microsoft ma już w dupie hardkorowych graczy i zależy mu tylko na casualach. Teraz fanom xboxa pozostało patrzenie jak kolejne exy sony takie jak god of war, last of us 2, Spiderman, ghost of tshushima, Death Stranding będą zgarniać wysokie oceny i tytuły gry roku. Tymczasem microsoft przezywa premiere Crackdown na 2019. Firma warta 750 miliardów dolarów mająca roczny przychód 100 miliardów  wydaje gry 6/10  zbugowane lub bez zawartości jak jakiś mały indie developer.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Gears of War innowacyjne xD

Andrew, Micheal Jordan ma dla ciebie wiadomość

Opublikowano

Pierwsza część Gears of War wypromowała system osłon i pokazała jak powinien wyglądać tpp cover shooter. Druga część jako pierwsza przedstawiła tryb hordy. 

Opublikowano

Ten pseudo analityczny bełkot Andrzeja XD.

Tak bo jak MS nie pokaże gry 10/10 to jutro zawiną manatki i świat się zawali.

Opublikowano

Najważniejsze, że przed konfą M$ klapy wykazują wręcz dużo więcej niż lekkie podenerwowanie. Dupka już swędzi co poniektórym bardzo mocno:yao:

Opublikowano
2 minuty temu, Andrew21 napisał:

Pierwsza część Gears of War wypromowała system osłon i pokazała jak powinien wyglądać tpp cover shooter. Druga część jako pierwsza przedstawiła tryb hordy. 

Uncharted spopularyzował cinemtatic-experience i pokazał jak powinien wyglądać modelowy action-adventure to nie robi z niej innowacyjnej gry. Pomijam już fakt, jak negatywny dla jakości shooterów był ten trend ślepego naśladowania gearsów. 

Horda w grach istniała wiele lat przed Gears of War 2. Znowu Epic tylko spopularyzował ten tryb 

Opublikowano
1 minutę temu, Czezare napisał:

Najważniejsze, że przed konfą M$ klapy wykazują wręcz dużo więcej niż lekkie podenerwowanie. Dupka już swędzi co poniektórym bardzo mocno:yao:

ide o zaklad, ze po konfie mikrosyfu bedziesz omijal ten temat. albo sie zrobisz niebieski.

Opublikowano
1 minutę temu, Najtmer napisał:

ide o zaklad, ze po konfie mikrosyfu bedziesz omijal ten temat. albo sie zrobisz niebieski.

Obiecuję solennie tu i teraz, że jeśli Mikroszafot nawet nie zająknie się na swojej konferencji w kwestii nowego Halo to przez dwa tygodnie nikt mnie nie zobaczy nawet u dołu strony, że przeglądam ten wątek, nie mówiąc o odzywaniu się.

Opublikowano

przecież i tak was wywieje jak co roku zielone szkodniki :pawel: 

Opublikowano
6 godzin temu, MaZZeo napisał:

NAWET MI WAS NIE ŻAL KLAPY

1. Nowy AC

2. Halo

3. Forza

4. Gow

5. Nhl 19

6. Just Cause 4

7. Hitman

8. Cyberpunk 

9. Rage 2

10. The Division

11. Skate 4? 

12. Indie

13. Indie

14. Indie

15. Indie

Opublikowano
24 minuty temu, hav7n napisał:

Ten pseudo analityczny bełkot Andrzeja XD.

Tak bo jak MS nie pokaże gry 10/10 to jutro zawiną manatki i świat się zawali.

Microsoft od 8 lat nie wydał gry 10/10. Właśnie przez takich ludzi jak ty xbox upada. Nie wywieracie presji na microsofcie żeby zaczął walczyć o klienta. Wielbicie tego nieudacznika phila spencer który przez 4 lata nie potrafi wydać wypasionej gry AAA. Mentalność niewolników to niestety przypadłość fanów xboxa. Kupujesz konsole za 2000 złotych to po o ci eksluziwy 10/10, sea of thieves i state of decay wystarczy. 

Opublikowano
18 minut temu, Czezare napisał:

Obiecuję solennie tu i teraz, że jeśli Mikroszafot nawet nie zająknie się na swojej konferencji w kwestii nowego Halo to przez dwa tygodnie nikt mnie nie zobaczy nawet u dołu strony, że przeglądam ten wątek, nie mówiąc o odzywaniu się.

Nie zachowuj sie jak dziecko Czarek. Pokaza co pokaza,tyle.

Opublikowano

Andrzej kolejny raz stara się serwować pseudo troskę o ludzi grających na Xone :) MS pokazałby 10 gier AAA, to by napisał standardowe, co zresztą od tygodnia pisują z "kolegami" - "Wystarczy, że Sony pokaże TLOU2 i wygra targi" i tu się kończy udawany obiektywizm. Tak istotne jak opinie ludzi, którzy dyskusje na temat konsol zaczynają od "Nigdy nie kupię Xboxa, ale chciałbym żeby pokazali ...".

Do Twojej wiadomości Andrzej, kupowałem ostatnio sporo ex'ów na PS4 i to gry jakieś limitowane po 300-400 zł na premierę i z żadną nie siedziałem tyle co z tym 6/10 SOD2. Bo wiesz, czasem ludzie mają wywalone na MC i te pseudo poważne pierdy w grach i chcą się po prostu dobrze bawić z grą i sprzętem który mają, więc Ty już się nie martw o tych co wydali po 2.000 zł na XoX, bo jak kogoś stać to sobie kupi i tobie nic do tego, a jak Ciebie ****** boli, to zmień formę spędzania wolnego czasu i sobie ideologii do tego nie dorabiaj :p

Edytowane przez Pacquiao

Opublikowano

Codziennie pisze do spencera na Twitterze "tu głupi chuyu wydaj gierkę 10/10"

Czy to już jest presja?

Opublikowano

Xbox ma problem żeby przebić pułap 7/10, a Andrzej oczekuje od nich gierek 10/10 xD 

Opublikowano

Syndrom oblezonej twierdzy to nie jest to, czego sie spodziewalem po botach tuz przed konfa E3.

Opublikowano
2 minuty temu, oni napisał:

Xbox ma problem żeby przebić pułap 7/10, a Andrzej oczekuje od nich gierek 10/10 xD 

Nie no jakby zapowiedzieli Alan Wake 2 i Sunset Overdrive 2 .... a nie no zapomniałem, że to krapiszcza były na 8/10. Nie było tematu :p

Opublikowano

Od dzisiaj będę pisał Spencerowi dwa razy dziennie więc za rok już będzie 10/10 pod wpływem P R E S J I

Opublikowano

ma ktoś maila do Spencera? 

Opublikowano

Ja też czasem mam wywalone na metacritic jak w przypadku Driveclubu. Xboty natomiast muszą mieć zawsze wywalone na metacrictic. Wiem że nie zawsze gry z wysoką średnią na meta są dobre i na odwrót ale to co jest na xśmieciu to komedia.

Presja na microsoft to np zaprzestanie bronienia ich nieudolnej polityki na forach internetowych a w zamian konstruktywna krytyka taka jaką sony dostało po e3 2006. Dzięki temu sony dokonało największego powrotu do łask graczy z ps3 w historii konsol. 

Microsoft natomiast zachowuje się jakby chciał doczłapać się do następnej generacji i wtedy spróbować.

Opublikowano

Największy błąd jaki popełnił M$ w tej generacji to to, że wypuścił niemal wszystkie swoje exy na blachę, nawet te 6/10:frog:

Opublikowano
5 minut temu, oni napisał:

ma ktoś maila do Spencera? 

battletoadst_shirt@microsoft.com

Opublikowano
13 minut temu, Andrew21 napisał:

Microsoft natomiast zachowuje się jakby chciał doczłapać się do następnej generacji i wtedy spróbować.

Bo tak jest i dlatego nie spodziewam się dużo po tym e3, a nawet i przyszłym.

Naprawdę myślą że posty na forumaja wpływ na politykę firmy? XD No i w 2006 napewno nie było armii klapow którzy bronili chlebaka za 600 dolców i mitycznej mocy cella.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano
12 minut temu, hav7n napisał:

Bo tak jest i dlatego nie spodziewam się dużo po tym e3, a nawet i przyszłym.

Naprawdę myślą że posty na forumaja wpływ na politykę firmy? XD No i w 2006 napewno nie było armii klapow którzy bronili chlebaka za 600 dolców i mitycznej mocy cella.

Zastanawiam się czy te wmawianie sobie na forum 6 lat po premierze PS3, że konsola jest mocniejsza od X360, to była ta słynna PRESJA na Sony ;) Chińczyki musiały mieć pełne pieluchy jak czytały te pociski na forum PSX.

Edytowane przez Pacquiao

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.