Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Jakoś filmy na youtubie i post na forach niezadowolonych graczy sprawiły że Microsoft wycofał sie z blokady używek, drm i always online.

Ostatnio EA zmieniło Battlefronta 2 ze względu na krytykę graczy.

Po wyjściu god of war na twiterze gracze pocisnęli phila jak pogratulował sony ocen god of war że zamiast gratulować niech wyda gre na tym poziomie. Żeby było więcej takich akcji to microsoft zmieniłby politykę.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

A bossów dodadzą do gry po presji w temacie GoWa czy nie?

Jak myślicie?

Opublikowano

Każdy ex MS na poziomie GoW?

O ku,rwa xD, co tak nisko?

Opublikowano

No to nieźle tam macie z garem :)

Opublikowano
34 minuty temu, Andrew21 napisał:

Jakoś filmy na youtubie i post na forach niezadowolonych graczy sprawiły że Microsoft wycofał sie z blokady używek, drm i always online.

racja, teraz MS jest liderem w podejściu do klienta. 

Teraz czas aby posiadacze PS4 wywarli PRESJE na Sony bo u nich dalej jak w lesie i zamiast Play Anywhere, Cross-playa, Wstecznej Kompatybilności, programu Preview, Gamepassa i innych ficzerów, to Playstation jedyne co jest w stanie zaoferować to banik dla dobrych chłopaków 

Edytowane przez oni

Opublikowano

Równiez wierze, że microsoft w tym roku uda się przebić swój rekordowy wynik 69%. Do Moss może dobiją w 2019, a 94%, chyba tylko jak kupią Sony...

... j.ee.bani nieudacznicy :kaz:

PS. Ale ich Sony rozjedzie WIELKĄ CZWÓRKĄ :obama:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Najbardziej wkurza mnie ten nieudacznik phill który od 2014 cały czas coś zapowiada, prosi o czas, i wciska ten swój marketingowy bełkot. Gier jak nie było tak nie ma. Zawsze gdy wychodzi na scene udaje takiego pewnego siebie jak gdyby miał do pokazania z 10 exów. To chyba najgorszy oszust w gamingowym świecie. Ile można wierzyć temu oszustowi który kasuje Scalebound twierdząc że to w interesie graczy. Przez 4 lata doprowadził xboxa do najgorszej sytuacji w historii śmie twierdzić że potrzebuje czasu.

Opublikowano

Andrzej poczytaj sobie internety i zobacz że Spencer dopiero od niedawna ma full kontrolę, a Xbox dostał swój własny dział w MS.

Kilka miesięcy i już kupili PG, za 4 lata już bankowo będą gry 10/10.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Fajny feature?

Dobre gry.

Opublikowano
Godzinę temu, oni napisał:

Teraz czas aby posiadacze PS4 wywarli PRESJE na Sony bo u nich dalej jak w lesie i zamiast Play Anywhere, Cross-playa, Wstecznej Kompatybilności, programu Preview, Gamepassa i innych ficzerów

Za to Sony oferuje gry. A ty sobie graj w ficzery.

Opublikowano

konferencja x smiecia o 22?

Opublikowano
1 godzinę temu, MaZZeo napisał:

Xbox was dziś zapier/doli

Oczekiwania botów:

OGcYLZ3.gif

Rzeczywistość:

DX23dxS.gif

Edytowane przez Observer

Opublikowano
5 minut temu, Shen napisał:

Przerasta cię wpisanie tego w Google?

Opublikowano
6 minut temu, Shen napisał:

Masz pełną rozpiskę w temacie o targach.

Opublikowano

Kolejne doskonałe i rzeczowe podsumowanie katastrofalnej sytuacji xboxa one.

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Opublikowano
3 godziny temu, Andrew21 napisał:

Ile można wierzyć temu oszustowi który kasuje Scalebound twierdząc że to w interesie graczy.

Dlaczego cesarz skasował Scalebound? No właśnie dlatego:

Chciałbyś w coś takiego zagrać? Bo ja wcale...

Opublikowano

Nie wiem, czy dla MS-u jest sens jeszcze próbować podnieść Xboxa One z kolan, to wymaga tytanicznej pracy, kasy na marketing i czasu przede wszystkim. Tego ostatniego praktycznie brak, bo generacja potrwa góra dwa lata, z czego na pół roku przed jej końćem cała para musi iść w promocję next gena. Stąd nie spodziewam się po konfie MS-u czegoś wielkiego. Forza, Halo i parę bzdetnych usług czy eksluzywnych DLC. W sumie cieszyłbym się, gdyby jednak chcieli pudrować tego trupa, co by znaczyło że pogubili się totalnie i Sony może już szykować szampana na przyszłą generację ;)

Opublikowano

Mi sie marzy by sony umarlo na swojej konfie lub by microsoft je wykupil bo nic by mnie tak nie radowalo jak mendrek konczacy z graniem lub zmuszony kupowac xboxa

Opublikowano

Mnie by tam radowała w łóżku Alie Brie ale wiem, że są różne zboczenia

Opublikowano

9 minut temu, Ficuś napisał:

Mi sie marzy by sony umarlo na swojej konfie lub by microsoft je wykupil bo nic by mnie tak nie radowalo jak mendrek konczacy z graniem lub zmuszony kupowac xboxa

Wydaje mi,ze gdyby sony oglosilo ze wszystkie ex beda na xbox one i pc to juz by mial bol dupy

Opublikowano

Ja bym chciał odłaczenia RAŚ, 2 pieczenie na jednym ogniu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.