Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Dla tych kilku zdesperowanych jednostek, które będą oglądały konfę sony na żywo - proponuje wyposażyć się w wódkę, a na hasło do picia ustawić sobie "VR".

Daję Wam tak  z 15 minut i padniecie nabomboleni. 

Edytowane przez Hum

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 528,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
Godzinę temu, Starh napisał:

Wyjdzie jeszcze Spyro (fakt, ze eks na jakiś czas).

21 wrzesnia na PS4 i Xbox One premiera :lapka:

Opublikowano

Kim-jest-mezczyzna-z-hitowego-polskiego-

Wspaniała to była konferencja, nie zapomnę jej nigdy. A czego sobie życzę na resztę E3? Tego samego co wczoraj, dużo zwiastunów, dużo nowych gierek, bo bardzo je lubię i mało gadania

Opublikowano
12 minut temu, oni napisał:

ego samego co wczoraj, dużo zwiastunów, dużo nowych gierek, bo bardzo je lubię i mało gadania

u Sony może tak będzie, Ubi soft i SE raczej lipne będzie miało konferencje

Opublikowano

12 godzin temu, Szymek_PL_ napisał:

Trailerkami gierek z PS4 się podniecają:D

13 godzin temu, Kalel napisał:

Halo, Gearsy I Forza. Klasyczny hat trick w kopę (pipi). 

Pora kupić Switcha i ciszyć się tandemem ps4 i niny. 

13 godzin temu, Starh napisał:

13 godzin temu, Sep napisał:

Bardzo fajna konfa, 95% pokazanych narazie gier będzie można ograć na ps4. MS zawsze szanowałem

13 godzin temu, milan napisał:

To klamstwo na poczatku z 15 exclysive to cala kwintesencja microsoftu i za to nimi gardze

Cytaty tylko z dwóch stron idąc od końca konfy :D mam iśc dalej bo leciałem po kolei?  Szczególnie co chwila powtarzanie że większość to multiplatformy a tak samo będzie na konfie sony. No ale ok ms zły bo pokazuje multiplatformy które można ograć przypominam w najlepszej jakości ale jak na konfie sony multiplatformy to też większość to już woow super ile gierek. Podwójne standardy mocno.

A ty @milan to już w ogóle najwięcej jadu miałeś i całą konferencje srałeś nim. Pozdrawiam

Opublikowano

Na konfie Sony tak nie będzie, bo mają sporo swoich gier i obstawiam, że dziś pokażą jeszcze 2 niezapowiedziane - jedna to remake od Bluepoint.

Z multiplatform RDR, COD, Destiny i pewnie AC

a jeszcze muszą coś o VR tam zmieścić

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

To niezły z ciebie wróżbita franek :pawel: 

Opublikowano
4 minuty temu, blantman napisał:

Cytaty tylko z dwóch stron idąc od końca konfy :D mam iśc dalej bo leciałem po kolei?  Szczególnie co chwila powtarzanie że większość to multiplatformy a tak samo będzie na konfie sony. No ale ok ms zły bo pokazuje multiplatformy które można ograć przypominam w najlepszej jakości ale jak na konfie sony multiplatformy to też większość to już woow super ile gierek. Podwójne standardy mocno.

A ty @milan to już w ogóle najwięcej jadu miałeś i całą konferencje srałeś nim. Pozdrawiam

smutna pisda z ciebie blant, nawet ci nie bede tłumaczył, bo jeszcze te twoje poszukiwania by sie okazały niepotrzebne. Dobra robota.

Opublikowano

Czapke zdejmij

Opublikowano

jeszcze BB2 i exy 3rd party - DMC5 i Shadow Die Twice i time ex Spyro

Opublikowano

Liczę nią knacka 3 zwieńczenie trylogii

Opublikowano

Kuboty mają o tyle fajnie, że żaden bot nie będzie im w temacie przeszkadzać. O tej porze chyba tylko największy wojownicy CW wstaną żeby obrzucać się gównem oglądając gry na platformę, która ich nie obchodzi

Opublikowano
Liczę nią knacka 3 zwieńczenie trylogii
Wystarczy jedno TLoU2 na całą konferencje microsoftu.
Opublikowano

Te ciareczki jak  za każdym razem będzie ciemny ekran i chwila niepewnosci czy to teraz last of us.

Takie ciareczki tylko na konfie sony.

Opublikowano

:banderas:

Edytowane przez oni

Opublikowano

Co tam Halo :sir:

:obama:

Opublikowano
7 minut temu, milan napisał:

Te ciareczki jak  za każdym razem będzie ciemny ekran i chwila niepewnosci czy to teraz last of us.

Takie ciareczki tylko na konfie sony.

Ostatnio jak pokazali material to do polowy nie wiedzialem czy to Days Gone, TLoU2 czy nowy trailer Death Stranding.

Taka roznorodnosc tylko u Sony

Opublikowano

c i a r e c z k i

Opublikowano

Wiadomo.

Pewnie dlatego nowe gearsy mi  się spodobały.

Opublikowano

ja tam u sony licze na driveclub 2, shadows die twice, dmc 5 no i nowa gierke od ninja theory

Opublikowano

Ta różnorodność na wczorajszej konferencji microshitu.
Trailer kolejnego gejlo pokazujący hełm zajutej pały, animacja jak z komórki warthoga i to wszystko. Community szaleje xd
Kolejne girsy, z jakimś wstretnym babsztylem i gameplayem jak pierwsza część, community szaleje.
Lis z mieczem, podobno zelda, no ale jaka konsola taka zelda.
Plus dwa indyk, które pójdą na laptopie z biedronki.
Jedyna Forza daje rade.

Cały śmieszny Microsoft na e3, bieda aż piszczy, można liczyć żebra.

Opublikowano

Liczę na deep down, agenta, shenmue 3, odcinkowe ff7 remaster, gameplay deathstranding.

Opublikowano

1 minutę temu, YETI napisał:

Ta różnorodność na wczorajszej konferencji microshitu.
Trailer kolejnego gejlo pokazujący hełm zajutej pały, animacja jak z komórki warthoga i to wszystko. Community szaleje xd
Kolejne girsy, z jakimś wstretnym babsztylem i gameplayem jak pierwsza część, community szaleje.
Lis z mieczem, podobno zelda, no ale jaka konsola taka zelda.
Plus dwa indyk, które pójdą na laptopie z biedronki.
Jedyna Forza daje rade.

Cały śmieszny Microsoft na e3, bieda aż piszczy, można liczyć żebra.

tenor.gif?itemid=5834464

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

dajcie Yetiemu trochę czasu, musi się przystosować do nowej sytuacji 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.