Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
12 minut temu, milan napisał:

Wszyscy przyznają ze było super i  ze będzie tylko lepiej.

Nawet yeti mimo  żartów tak myśli pewnie.

Co do wczorajszej konferencji microsoftu, to zgadzam się z Mazzeo. Konferencja bardzo dobra, ale sam microsoft nie ma za wiele do zaoferowania. Ratował się multiplatformami. 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
13 minut temu, Bzduras napisał:

No nie wiem, chyba byłoby tak samo jak wczoraj, tylko niebiescy i zieloni zamieniliby się narożnikami. Chętnie obadam newsy po konfie, ale o 0530 wstaję do pracy, więc na żywo na pewno nie będę oglądać 

Idź spać dwie godziny wcześniej, wstań o trzeciej i po konferencji śniadanie z kawusią i do roboty :potter:

Opublikowano

nie no GoW już spoko bo mocno zmieniony. 

Ale Halo  to już be bo od 17 lat to samo, mimo że gry widziałem tylko na youtube

Opublikowano
8 minut temu, oni napisał:

Na tego FFVII też bym się specjalnie nie napalał, bo raz że gra wyjdzie za 100 lat, to poza tym Square Enix niedawno ogłosiło że chcę docierać ze swoimi grami do jak największej ilości graczy i kończy z exami.

Łącząc tę informacje z wyciekami przed E3  kiedy to Final Fantasy pojawiło się w kilku różnych sklepach do kupienia w wersji na Xboxa to byłbym ostrożny z jarankiem, bo nie daj boże okaże się że tak jak w przypadku DMC i Shadow Die Twice, że jednak  nie ex 

Przecież przy pierwszym trailerze była informacja w stylu, w pierwszej kolejnosci na ps4, czyli po jakimś czasie wyjdzie na xboxa. 

Opublikowano
Teraz, Yakubu napisał:

Idź spać dwie godziny wcześniej, wstań o trzeciej i po konferencji śniadanie z kawusią i do roboty :potter:

Przed konfą Nintendo sobie obejrzę zapis, choćby po to, żeby TLoU2 zobaczyć (mam nadzieję, że w ruchu).

Opublikowano
1 minutę temu, oni napisał:

Ale Halo  to już be bo od 17 lat to samo, mimo że gry widziałem tylko na youtube

W girsach od 15 lat to samo. Teraz jeszcze ta baba, będzie pięknie pogrzebanie marki, Cliff będzie płakać. 

Opublikowano
1 minutę temu, oni napisał:

Ty specjalista, znowu sobie dopowiadasz.

Faktem jest ze gow jest mocno zmieniony, a forza 4 mniej. Tyle. Że forza może być lepsza grą to chyba nie koliduje.

Otu. I dlaczego nie odpisujesz na kulturalne powiadomienia?

Opublikowano
14 minut temu, Fanek napisał:

Mi styl prowadzenia tej konfy przypominał troche to co Sony zrobiło w 2016, gdzie jechali jedna gra za drugą, tyle że oni 80% gier pokazali tylko na PS4.

giphy.gif

Opublikowano

80% to chyba jeszcze nie wyszlo 

Opublikowano

2016 to było  z orkiestrą i  gowem?

Opublikowano

Gow, Days Gone, TLG, Horizon Zero Dawn, Detroit, Crash, Spiderman i Death Stranding plus jakies pierdy na VR - to byla świetna konfa. 

Opublikowano
6 minut temu, hav7n napisał:

80% to chyba jeszcze nie wyszlo 

ile z tych 80 % w 2016 roku to były gry na vr? lub specjalne tryby pod vr?

Opublikowano

nie wiem, nie mialem matmy na maturze 

Opublikowano
7 minut temu, hav7n napisał:

nie wiem, nie mialem matmy na maturze 

teraz matura z matmy obowiązkowa zapytaj jakiegoś posiadacza ps4 aby ci wyliczył

Opublikowano
23 minuty temu, Kyo napisał:

To znaczy na co? Wczorajszą konfę MS aż przyjemnie się oglądało, prawie że zero (pipi)enia i nawet nie zauważyliśmy kiedy czas zleciał.

Na początku jak podali wyglądało to jak panel na temat 4 głównych tytułów, za chwile sprostowanie że będzie to normalna konferencja, ale wychodzi na to, że troche inna niż do tej pory [?] zobaczymy

Opublikowano

najwazniejsze jaka bedzie grafika i wsparcie pro, co nie fanek?

Opublikowano

kojima pokaze swoj mech i bedzie zaorane 

Opublikowano

Jak będzie DS PACHINKO to skacze z balkonu

Opublikowano
4 minuty temu, Ficuś napisał:

najwazniejsze jaka bedzie grafika i wsparcie pro, co nie fanek?

nie ma o czym rozmawiać bo lepszej się nie da

Opublikowano

Swietna strategia Sony, na konferencji w 2018 te same tytuly, co na poprzedniej. Przeciez kiedys wyjdzie.

Opublikowano
Teraz, froncz piotrewski napisał:

Dlaczego w dziale Samograje nie ma serii Uncharted, God of War oraz The Last of Us?

Pewnie z tego samego powodu dla którego gry z xboxa nie są w dziale yebane w dupe guwno :)

Opublikowano

ayyy młodzieniaszek jaki salty, spoko babcia da na xboxa two 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.