Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, raven_raven napisał:

słodki jezu jakie trajhardy tutaj lecą, to jakaś zorganizowana akcja?

2/10 no bo odpisałem

nie ma czym walczyc, moze na koniec nowej generacji lacznie xone i xtwo doczeka sie tylu dobrych exow co switch przez 1,5roku

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

lzy szczescai wsiakaja w plastik i go scieraja, widac po paru miesiacach ze posiadacz switcha jest szczesliwym graczem 

Opublikowano

lzy schodza gorzej z bakteriami kalowymi, przecież to zboczone wariaty wszystko ogrywaja na dzbanie

Opublikowano
3 minuty temu, ragus napisał:

potyczka na lini microsoft - nintendo?

jakieś kundle szczekają jakieś farmazony i to ma być potyczka xD

tak tylko się pytam czy to tak spontanicznie czy jakieś cięższe myślenie było nad tymi grubymi panczami, ale poza tym to raczej ciężko cokolwiek więcej tutaj robić, niech sobie szczekają :hi:

Opublikowano

nie rozumiem, myslałem że dzban to osoba

Opublikowano

Tym bardziej potrzebuję tłumacza

Opublikowano

graja na klapach jak na skrzypcach a oni im tancza jak  zagraja

Opublikowano
4 minuty temu, milan napisał:

Tym bardziej potrzebuję tłumacza

żeby tylko tłumacza xd

Opublikowano
8 minut temu, Ficuś napisał:

moze na koniec nowej generacji lacznie xone i xtwo doczeka sie tylu dobrych exow co switch przez 1,5roku

Mario Odyssey i coś jeszcze? Bo chyba nie mówisz o tych gierkach na 84 jak Mario i Króliki czy Splatoon 2 bo Xbox takich gierek ma też duzo :usmiech:

Opublikowano

„Może u sony będzie”

gdzie nowe głosowanie na podtytuł cw?

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano
1 minutę temu, froncz piotrewski napisał:

cripple-fight-gif-5.gif

ale o destiny tutaj nic nie ma, zły gif 

Opublikowano

MS tłukł się z Sony w ringu do ostatniej rundy, werdykt sędziów niejednomyślny jednak ze wskazaniem na MS. Ale gdzieś tam po drodze podeptali Nintendo, które na E3 wypadło mniej więcej tak:

215327.gif

Edytowane przez Pacquiao

Opublikowano

Jeszcze gryza po kostkach MS, ktory zrobil lepsza konfe :)

Serio, hipotetycznie zakladajac ze ktos jest fanem N i mial/ma tylko ich konsole, to cale E3 siedzial jak na bombie a pozniej Smash

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

No z tym syfem co pokazali to bym z schronu nie wychodził przez wakacje, jest gorzej niż rok temu na konfie msu 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
Godzinę temu, Rayos napisał:

jak boga kocham forza horizon 4 wyglada tak jak trojka, tylko z dorzuconym workiem efektow pogodowych. to nie remaster? 

XD

O cię (pipi), ale dorzucenie x postaci do smasha, zrobienie graficznie kopiuj wklej reszty z wiiu to już super gierka (pipi)o! Do sklepu marsz, tylko ponad 200 zł Piękny Kawalerze za ten dimejk! Jeszce zapłać nam 20$ za możliwość grania online ze zrywającym połączeniem i niemożliwością grania ze znajomymi xD Gorzej niż wiiu być nie mogło, a jednak jest.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Rayosa widać ostro przegrzało w tym busie powrotnym z Lublina. 

Opublikowano
3 godziny temu, Ficuś napisał:

lista exow na ten rok na switcha:

styczen -

luty - bayo2

marzec - kirby

kwiecien - labo

maj - donkey kong / hyrule warriors

czerwiec - mario tennis / sushi striker

lipiec - octopatch travelers / captain toud

sierpien - monster hunter 

wrzesien - xenoblade2 torna

pazdziernik - super mario party

listopad - pokemon lets go

grudzien - smash bros.

lista exow na ten rok na xone:

styczen -

luty -

marzec - wiaderko z zygami

kwiecien -

maj - dauniackie zombie 2

czerwiec -

lipiec -

sierpien -

wrzesien -

pazdziernik - forza horizon 3.1

listopad -

grudzien -

ale i tak switch w szafie od przejścia xeno 2 i dopiero teraz odkurzyłem z powodu ponownego przejścia bayo 2. Jeszcze tylko octopath w tym roku. A na x one cały czas gram i gram wcale nie w exy xD Np zrobiłem ponad 70 h w monster hunter worlds (po (pipi) wracać teraz do ubogiego krewnego?), gram w dark souls w 4k 60 fps  lub ograłem 2 kozackie rpg kingdom come i vampyr. 

No exy spoko ale (pipi)a poza exami i indykami (które mam taniej na pc i to od dawna) nie ma w co grać i jak ci jakiś ex nie pasuje (mi większość z tego roku) to trzeba czekać na te jaskółki w postaci octopath czy fire emblem dla których TRZYMAM nadal w szafie switcha. Już więcej gier ograłem na ps4 (i jeszcze ogram) w tym roku.

Switch spoko konsola dla 2-3 gier w roku. Jak kogoś stać na posiadanie 2 czy 3 konsol to spoko opcja ale nie namawiajcie nikogo na switcha jako głównej konsoli. Zrobicie tym tylko krzywdę danej osobie.

A nie każdy ma dauna i kupuje darkest dungeon czy holow knight w pudełku jak na pc mógł te gry mieć za 10 zł dawno temu.

A tak w ogóle małe sprostowanie co do tych exów

lista exow na ten rok na switcha:

styczen -

luty - bayo2 (ograłem na wii u)

marzec - kirby (nie dla mnie ale jakbym miał dziecko to może)

kwiecien - labo (dla 10 latka super)

maj - donkey kong / hyrule warriors (wii u/ wii u i 3ds)

czerwiec - mario tennis / sushi striker (kiepska gra/ nie wiem co to)

lipiec - octopatch travelers / captain toud (mój jedyny day one / ograłem na wii u i to taniej na premierę )

sierpien - monster hunter  (monster hunter world lepsze)

wrzesien - xenoblade2 torna (nie wracam do gier nawet kozaków i to nie gra a DLC)

pazdziernik - super mario party (nic dla samotnego smutnego człowieka - trzeba mieć znajomych :( )

listopad - pokemon lets go (czekam na pokemon rpg a nie jakiś dziwny substytut uproszczony)

grudzien - smash bros. (zieeeeew już na wii u się nabrałem i sprzedałem szybko bo na forum nikt nie grał po 2 tygodniach)

W skrócie. (pipi)ać switcha TYLKO XBOX

Opublikowano

O co chodzi z tym exami ? Przeciez oni w tym roku jada na bibliotece z Wii U i to jako danie glowne + Poki. Najbardziej z konfy N podobal mi sie Dragon Ball, 1080p60FPS to sztos na Switch, ale w gre juz sie nagralem ze o panie.

A te mniejsze gry, w porzadku ze sa ale zadna zacheta do kupna, na przyklad fire emblem

fireemblem-672x372.jpg

Juz lepiej Last Remnant ktory na 360 wyszedl wygladal. W turowkach to grafa powinna byc wywalona w kosmos.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano
10 minut temu, blantman napisał:

W skrócie. (pipi)ać switcha TYLKO XBOX

Wystarczylo to napisać i cześć

Opublikowano
1 minutę temu, aphromo napisał:

O co chodzi z tym exami ? Przeciez oni w tym roku jada na bibliotece z Wii U i to jako danie glowne + Poki. Najbardziej z konfy N podobal mi sie Dragon Ball, 1080p60FPS to sztos na Switch, ale w gre juz sie nagralem ze o panie.

A te mniejsze gry, w porzadku ze sa ale zadna zacheta do kupna, na przyklad fire emblem

fireemblem-672x372.jpg

Juz lepiej Last Remnant ktory na 360 wyszedl wygladal. W turowkach to grafa powinna byc wywalona w kosmos.

weź już nic nie pisz ja dla fire emblem kupuje każdą następną konsole nintendo. Najlepsze turowe rpg naszych czasów.  Można nie lubić switcha ale jak jesteś ignorantem to zm.

Opublikowano

fire emblem chuyowy bo grafika srednia, dragon ball super bo grafika super xdddd - yebane klapy, dziffki graficzne, goty tylko wydmuszkowe korytarzykowe gierki, koniecznie z photo mode by podziwiac hdr i tekstury

Opublikowano
Teraz, Ficuś napisał:

fire emblem chuyowy bo grafika srednia, dragon ball super bo grafika super xdddd - yebane klapy, dziffki graficzne, goty tylko wydmuszkowe korytarzykowe gierki, koniecznie z photo mode by podziwiac hdr i tekstury

Jednak po switchu oczekiwałabym lepszej oprawy graficznej w FE, to przecież nie 3DS. Sama gra będzie pewnie dobra.

Opublikowano

dla niektorych jak widac brzydsza grafa gre od razu skresla, jak oni mogli grac na ps3 jak przez lata te multiplatformy wygladaly i chodzily jak goovno przy x360, albo o zgrozo na ps2 gdzie pierwszy xbox to byla praktycznie inna generacja

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.