Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

:|

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

dobrze że w rdr będą silnie heteroseksualni komboje a nie jakieś pedauły z wielkim kinolem :fsg: 

Opublikowano

Jeszcze narobicie w portki jak na mapie w drodze do Meksyku będzie Brokeback Mountain. 

Opublikowano

To ze MS poprowadził lepiej konfe nie oznacza ze wygrał generacje, a takie wrażenie można odnieść czytając posty botów hipokrytów, jak to było?

Cale życie beka z klapow bo fapowali do this is waiting a co boty maja? Halo które kiedyś wyjdzie, Gyrosy które tez kiedyś wyjdą i Forze która jest Ekskluzywna Fifą, czym tu się podniecać?

Jedyny pozytywny akcent całej tej konfy to taki ze Microsoft nie ogłosił iż Xbox One X jest ich ostatnia konsola, ogłosili za to ze kupili studia i podejmą rękawice w kolejnej generacji.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
13 minut temu, eX4cT_PL napisał:

wygrał generacje, a takie wrażenie można odnieść czytając posty botów hipokrytów

nick-young-confused-face-300x256_nqlyaa.

Opublikowano
11 godzin temu, eX4cT_PL napisał:

Co tu duzo mówić, ja jako mieszkaniec Irlandii chodzę poszczany ze szczęścia od prezentacji, mało tego ze spełniło się marzenie zobaczenia Horizon w UK, spełniło się jeszcze jedno marzenie, Horizon w 60fps!, (pipi)a to nic, bo dodatkowo będzie można kupować posiadłości i biznesy czyli gra czerpie żywcem z Test Drive Unlimited, czy może być coś piękniejszego?

Jezu jak się jaram, dobrze ze mam koxa bo inaczej bym już leciał do sklepu po niego.

Ekskluzywna fifa budzi wiele emocji jak widać xD 

Opublikowano

Jestem zgrabnym bolesławcem i  wierzę że to ps4 amaterasu.

Opublikowano
7 godzin temu, MaZZeo napisał:

Trzeba być ULTRADZBANEM by uwierzyć że ten pokaz TLOU2 to był prawdziwy gameplay.

Ale jak się zrzucili na szefa Eidosu jak napisał twitta, ze to ładny fejk xD

Panda widzę dzban jak zawsze - nikt, nawet boty nie napisały, ze Knur wygrał generacje. Wszyscy piszą, ze Knur pokazał lepsza konfe, więcej gier bez zbędnego (pipi)enia i taka jest prawda, ze warto było obejrzeć. Gdybym wstał o 3 na Sony to bym się lekko w(pipi)il .

Gearsy wyglądają za(pipi)iscie i Brdzie można grać na bank w co-opie (ile masz teraz gier co-OP?), Forza w open worldzie z 60klatkami wyglada lepiej niż GTS na torach, a Ori zaoralo wszystko tak pięknie wyglada. Ja tam czekam na te gierki, bo widac od razu, ze mikro wraca do bardzo dobrych jakościowo produkcji po x latach błazenady i to najbardziej cieszy.

9 generacja będzie dużo bardziej wyrównana niż obecna.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Jak tam klapy? Czujecie na plecach oddech Króla Spancera? Mokre sny w o zzzzaoraniu na E3 i bombie w postaci gameplayu tlou a tutaj marny kapiszon xD i jeszcze do tego fake jak ten z 2012. 

Nawet wam już na pomoc Chińczycy z FF7 nie przyszli :pawel:

Opublikowano
5 minut temu, Starh napisał:

ile masz teraz gier co-OP?

Od pyty i jeszcze trochę ;) Zapomniałeś dodać, że chodzi o co-op na split screenie offline.

Opublikowano
Teraz, Bzduras napisał:

Od pyty i jeszcze trochę ;) Zapomniałeś dodać, że chodzi o co-op na split screenie offline.

Oczywiście o taki ;)

Opublikowano

omg jak spencer zaoral, dalej nie wierze, dobrze ze kupilem koxa przed e3 bo teraz to nie sztuka uwierzyc w xboxa po takim roz(pipi)u

i pomyslec ze spencer ma dostęp do konta ms dopiero od 4 msc, pomyslec co bedzie dalej 0_o

wspaniale zielone czasy, powrót króla jak pan copper powiedzial :banderas:

Opublikowano

Klapy dupy osrane, temat omijają bo nawet yeti nie jest w stanie walczyć pedałowaniem w tlou, symulatorem ciapatych na uber eatsie czy asasynie japan

Opublikowano

wkrotce nadejdzie moment ze nawet najwiekszemu klapowi znudzi sie kampienie w trawie z łukiem w 99 exie akcji tpp i wtedy sony serio bedzie w doopie bo tylko to im wychodzi

soon 

Opublikowano

boty maja ori

fagi maja hollow knight

a te szmaty klapy co maja?

Opublikowano

Axioma na którym się zasypia

Opublikowano
2 minuty temu, _Be_ napisał:

Axioma na którym się zasypia

Fajna lektura, polecam

Opublikowano

No a po pierwszych zachwytach dalej nie grałem bo nuda :dynia:

Opublikowano
6 minut temu, Ficuś napisał:

boty maja ori

fagi maja hollow knight

d r e a m s

Opublikowano
54 minuty temu, Ficuś napisał:

Na ten rok z exow Spider-Man.

55 minut temu, kermit napisał:

wkrotce nadejdzie moment ze nawet najwiekszemu klapowi znudzi sie kampienie w trawie z łukiem w 99 exie akcji tpp i wtedy sony serio bedzie w doopie bo tylko to im wychodzi

Poki co te gierki daja rade i roznia sie od siebie, ale fakt w nieskonczonsc nie beda tego ciagnac.

Opublikowano

spiderman to metroidvania?

pol roku z jednym exem, dwa dni grania i na pchli i znowu tasowanko do tlou2, ktore chyu wie kiedy wyjdzie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.