Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

axiom totalny sredniak, wiekszosc ocenia ta gre chyba przez pryzmat historii tworcy

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Niezle niedo(pipi)ani.e mózgowe na ostatnich stronach tematu tu się odpier.dala.

Boty glaskaja się po obrzyganych czerepach wmawiając sobie że ich konsola jest coś warta:D 

Kolejne gearsy, kolejna Forza i kolejne halo, o którym nic nie wiadomo. 

Reszta gier do ogrania na wszystkich platformach. Podnieta poziom autyzm.

I jeszcze to usilne wmawianie sobie że Sony nic nie ma. Na jednej konferencji pokazali więcej exow niż Microsoft 3 lata z rzędu łącznie.

Opublikowano
1 minutę temu, Jakim napisał:

Na jednej konferencji pokazali więcej exow

wymieniaj te exy

Opublikowano
Teraz, Jakim napisał:

Reszta gier do ogrania na wszystkich platformach. Podnieta poziom autyzm.

Właśnie w tym jest szkopuł. Po co brać jakieś niedorobione wersje na PS4 skoro można w najlepszej jakości na Beastboxie?

aaa, bo pewnie exy na PS4. Wyrobnicy z Bend i SuckerPunch dostarczą beki, ale pałowanko musi być że niby lepsze bo na wyłączność.

Teraz, kermit napisał:

wymieniaj te exy

Pokazali 3 gierki z zeszłego roku, z czego 2 nie miały ani daty premiery, a jedna w ogóle gameplayu i jest jaranko jak to Sony zaorało.

Opublikowano

Dlaczego Sucker Punch dostarcza beki?

I nie twierdzę że Sony zaorali. Co to to nie. Ale twierdzenie że NIC nie pokazało jest z leksza opóźnionym stwierdzenien

Opublikowano

jakiej beki dostarcza ghost of tsushima?

Opublikowano
3 minuty temu, Ficuś napisał:

spiderman to metroidvania?

orig

5 minut temu, Ficuś napisał:

pol roku z jednym exem, dwa dni grania i na pchli i znowu tasowanko do tlou2, ktore chyu wie kiedy wyjdzie

Pchli targ no ktos wystawil Switch na sprzedaz zaraz po E3, ciekawa sprawa.

Exy wiadomix wyjatkowe chwile w single i nieco multi, fanastyczna odskocznia od codziennych multiplatform.

Opublikowano
3 minuty temu, Jakim napisał:

I nie twierdzę że Sony zaorali. Co to to nie. Ale twierdzenie że NIC nie pokazało jest z leksza opóźnionym stwierdzenien

Nigdzie nie stwierdziłem, że nic nie pokazali. Mam tylko żal o brak Medievila.

Opublikowano

spiderman to metroidvania i bedzie miec multi?

6 minut temu, aphromo napisał:

Exy wiadomix wyjatkowe chwile w single i nieco multi, fanastyczna odskocznia od codziennych multiplatform.

czyli sam potwierdzasz ze exy to dodatek, a codziennosc to multiplatformy czyli boty wins bo ich codziennosc to granie w gry o lepszej jakosci niz na plejbece na ich koksie

Opublikowano

Ficus skończ 

Opublikowano

bolą fakty?

Opublikowano

Boty jak przezywają pierwsza udana konferencje od czasów Xboxa 360 xD

Zatrztmajcie ta bekę.

Opublikowano
1 godzinę temu, _Be_ napisał:

Klapy dupy osrane

Absolutnie nie. 

15 minut temu, Ficuś napisał:

spiderman to metroidvania i bedzie miec multi?

trigglypuff-used-tantrum-i-t-not-very-effective-spankasuw-trigglypuff-3106847.png

16 minut temu, Ficuś napisał:

czyli sam potwierdzasz ze exy to dodatek, a codziennosc to multiplatformy czyli boty wins bo ich codziennosc to granie w gry o lepszej jakosci niz na plejbece na ich koksie

Exy to dla mnie najwazniejsze kryterium przy wyborze konsoli, jakosc konsoli czy ilosc multiplatform oczywiscie jest wazna, ale mniej. Pewnie, ktos tam ogra DMV w wyzszej rozdzialce niz ja, ale nie wyobrazam sobie zeby rezygnowac z line upu Sony w imie tego.

Zeby wszystko bylo jasne, nie daje od razu +2 do oceny bo jest znaczek producenta konsoli, i nie ukrywam ze np sa lepsze FPS na PS4 od Killzone, albo to ze Detroit nie jest dla mnie. Tak sie szczesliwie sklada ze support jest ogromy i jest raczej nadmiar dobrych gier niz niedobor.

Gram glownie singla a akurat tutaj exy Sony maja dluzsza rozgrywke niz srednia, multik wiadomix ale raczej juz tylko ze znajomymi, jasne czasem pykne U4 for fun, ale na dluzsze mete kazde multi szybko mnie nudzi.

8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Jak to szło? Etap pierwszy: wyparcie?

Pierwsze jest zaprzeczenie.

Opublikowano

Chcialem miec cos dla was, wiec zrobilem krotki recap E3 i w ten sposob chcialbym zamknac CW kochani.

Koniecznie ogladac z dzwiekiem. Wszystkie cytaty, to cytaty z forum. Moze nastepnym razem zastanowicie sie, co piszecie.

No dobra, bez zbednego pierdolenia. Milego ogladania.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Robić bekę z Ghost od Tsushima? Tego to jeszcze nie grali, utwierdzam w przekonaniu, że bot to jednak większy debil od klapa.

Edytowane przez Faka

Opublikowano
2 godziny temu, Ficuś napisał:

boty maja ori

fagi maja hollow knight

a te szmaty klapy co maja?

Quantum Break 2

Opublikowano
18 minut temu, Maus napisał:

Chcialem miec cos dla ciebie, wiec zrobilem krotki recap E3 i w ten sposob chcialbym zamknac CW kochani.

Koniecznie ogladac z dzwiekiem. Wszystkie cytaty, to cytaty z forum. Moze nastepnym razem zastanowicie sie, co piszecie.

No dobra, bez zbednego pierdolenia. Milego ogladania.

Dziekuje, Rozi ty K

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.