Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

@Ficuś

Ori z Hollow Knightem ma tyle wspólnego co, Twoja twarz z urodą, ale skąd taki klapoteoretyk mógłby o tym wiedzieć, skoro HK widziałeś tylko na trailerach xD

Edytowane przez Hum

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
1 minutę temu, Ficuś napisał:

to ten mniej skillowy i bardziej cukierkowy hollow knight?

znowu dostałeś z pańskiego stołu resztki i sie cieszysz. Hollow knight ogrywałem z rok temu i nawet chyba @Rayos mi kupił którego tu serdecznie pozdrawiam.

Opublikowano

Ori czy Hollow Knight? Po co wybierać jak na Xboxie  będzie można zagrać w obie :xboss:

Opublikowano
Godzinę temu, Ficuś napisał:

najlepsza jest grupa co na sile gra w chuyowe gierki bo przeciez swiat sie nie zna, a trzeba hypowac te dwie (pipi)ny jakie ulepil microsoft

A skąd Ty możesz wiedzieć czy ktoś gra na siłę w jakąś grę czy nie :p?

Opublikowano
20 minut temu, YETI napisał:

XBOX

Halo infinite (Halo) 2.5 million views
Gears 5 (IGN) 333K views
Gears Pop (XBOX) 146K views
Gears Tactics (IGN) 52K views
Forza Horizon 4 (XBOX) 1.8 million views

czy oni nie mogą zrobić chociaż jednej fajnej gry? :pawel:

Opublikowano

No przecież klapy od zawsze walczyły trailerami. Argumentowanie liczbą wyświetleń to  po prostu kolejny etap w ich degradacji umysłowej i upodleniu. 

Można się rozejść.  

Opublikowano
26 minut temu, oni napisał:

o c0rwa Yeti wchodzi na nowy poziom desperacji xD

W dniu 24.01.2018 o 17:28, oni napisał:

gierkę właśnie ogląda 100 tys. ludzi na twitchu, co jest drugim wynikiem na platformie, a gra właśnie przeskoczyła pod względem popularności PUBGa, 

https://www.twitch.tv/directory

ty weź im powiedz Mendrek że ta gra to balas  i nie ma co patrzeć 

Czyli to też był nowy poziom desperacji? Mowa o SoT ;)

Opublikowano
11 minut temu, Hum napisał:

@Ficuś

Ori z Hollow Knightem ma tyle wspólnego co, Twoja twarz z urodą, ale skąd taki klapoteoretyk mógłby o tym wiedzieć, skoro HK widziałeś tylko na trailerach xD

od trzech dni pykam na switchu w HK ale skad mozesz to wiedziec bo jestes jednym z naczelnych botow tutaj od pjerdolenia glupot xd

Opublikowano
28 minut temu, YETI napisał:

Top 5 Multiple platform trailers

Cyberpunk 2077 (Cyberpunk 2077) 10 million views
Fallout 76 (Bethesda Softworks) 5.3 million views
The Elder Scrolls VI announcement trailer (Bethesda Softworks) 5.2 million views
Devil May Cry 5 (Devil May Cry) 1.7 Million views
FIFA 19 (EA Sports FIFA) 5.3 million views

TE LICZBY NA SMIEĆ BOXU :rotfl:

Najbardziej to  mnie martwi ten śmieć nowy Fallout. Widać Bethesda może wypuszczać nawet (pipi) w papierku byleby nazywało się Fallout albo Elder Scrolls. 

Ciekawe czy  do  papieża gier Cyberpunk 2077 wliczają się też wyświetlenia tych wszystkich reklam, które atakowały mnie ostatnio przy każdym filmiku na Youtube.

Edytowane przez Cedric

Opublikowano
2 minuty temu, Ficuś napisał:

od trzech dni pykam na switchu w HK ale skad mozesz to wiedziec bo jestes jednym z naczelnych botow tutaj od pjerdolenia glupot xd

Cudowna konsola, jak nie odpady z WiiU, to odpady ze steama, które działają na kalkulatorze i każdy dawno ograł :yao:

Opublikowano
16 minut temu, oni napisał:

Ori czy Hollow Knight? Po co wybierać jak na Xboxie  będzie można zagrać w obie :xboss:

podobnie jak na laptopie z biedronki!

Opublikowano
3 minuty temu, Ficuś napisał:

W końcu jakaś dobra Metroidvania, bo na MP4 nie za bardzo można liczyć, co?

1 minutę temu, easye napisał:

podobnie jak na laptopie z biedronki!

Po co ta ściema? Niby można na lapku, a o klapach co ograły Ori czy Cuphead to ani widu ani słychu. :clown:

Opublikowano
7 minut temu, Kyo napisał:

Czyli to też był nowy poziom desperacji? Mowa o SoT ;)

no to było słabe i głupie, nie było sensu przekonywać ignorantów i można było ich zostawić we własnym świecie. 

Niepotrzebnie trajhardowałem w CW, bo gra i tak okazała się sukcesem i świetnie sobie radzi

Edytowane przez oni

Opublikowano
2 minuty temu, Hum napisał:

Cudowna konsola, jak nie odpady z WiiU, to odpady ze steama, które działają na kalkulatorze i każdy dawno ograł :yao:

ale to sie zastanow czy widzialem na trailerach tylko gierke czy nie

smash? najpopularniejsza bijatyka, nie mialem stycznosci, z checia sprawdze czym jaraja sie prosi i pol swiata

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Po co ta ściema? Niby można na lapku, a o klapach co ograły Ori czy Cuphead to ani widu ani słychu. :clown:

Widocznie nikt nie czuje takiej potrzeby...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jaranie się gó.wnem na siłę? Tylko u Nintendo 

Oni serio na to czekają xd przecież z takim lineupem to nic tylko allegro i cześć

DfrPDsFUwAEM_VZ.jpg:large

Opublikowano

gdyby nie oprawa to cuphead to gra na 2/10, no ale wiadomo boty zglodniale exa, ktory dobrze wyglada, bo takie rzeczy tylko u konkurencji wiec hajpuja crapa

Opublikowano

Dokladnie, zreszta zezielone przegrywy to najgorsza grupa pod wzgledem gustu na forum!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Widocznie nie lubisz dobrego gameplayu.

No ale zdziwienia zero widząc Twoją przeszłość grową.

3 minuty temu, easye napisał:

Dokladnie, zreszta zezielone przegrywy to najgorsza grupa pod wzgledem gustu na forum!

Powiedział reprezentant grupy, która za kartę przetargową uważa grafikę. Ja pi.edolę, jak ja Wami gardzę klapy to już bardziej się nie da. Żeby to jeszcze któryś zaskoczył, że grał w coś fajnego, a tak to "gurwa seba, a grałeś w Anczarted? łooo jaka grafika". Legitne, wiem co mówię. Klapy to dzifki graficzne gorsze od blachy.

Nawet Ficuś wrzucił argumentem NIE że botom brakowało dobrego gameplayu czy brakowało jakieś świeżego pomysłu. NIE! Brakowało exa grafiki.

Zabijcie się, błagam. :dynia:

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
6 minut temu, Ficuś napisał:

ale to sie zastanow czy widzialem na trailerach tylko gierke czy nie

A co mnie to obchodzi, skoro w obu przypadkach jesteś 10 lat za małpami. 

Opublikowano
7 minut temu, Ficuś napisał:

smash? najpopularniejsza bijatyka, nie mialem stycznosci, z checia sprawdze czym jaraja sie prosi i pol swiata

SMASH

Opublikowano

di dauno ale ochlon bo zaraz znowu po czyjejs matce i skrobanie pojedziesz i znowu bedzie forum widziane za kratami xddd

Opublikowano
9 minut temu, easye napisał:

oho mocne słowa od osoby co nie skończyła (posiłkuję się sygnaturą) persony 5, jotuna, wolfa 2  czy yakuze kiwami (nie mówiąć o wielu grach dobrych których nawet nigdy nie uruchomiła) za to splatynowała god of war, ac origins i prawie scalakowała far cry 5, lucky tale i ogrywała battlefronta 2 czy dead rising 4. Widać z ciebie taki koneser jak większośc klapów. BTW masz tylko odrobinę lepszy dobór gier od mazzeo ale mazzeo nie udaje znawcy o dobrym guście :P

Edytowane przez blantman

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.