Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

MS raczej zalezy na kasiorce za gre kupiona na ich storze, tylko w digitalu, gdzie nigdzie dalej tego nie puscisz, a PCta zbudujesz sobie sam wiec tez za bardzo nie musa sie martwic.

A dla normalnych ludzi jest konsola pod TV 

Edytowane przez hav7n

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Ale w dniu premiery exy sony są tylko na ps4. Ps now to stare exy w dodatku streamowane. Nie gadajcie że nie kupilibyście sobie tylko pc jeśli mielibyście dostęp do wszystkich exów w dniu premiery. Ale sony i ntendo nigdy tego nie zrobią skoro tyle zarabiają na samym sprzęcie.

Opublikowano
Teraz, Andrew21 napisał:

Ale sony i ntendo nigdy tego nie zrobią skoro tyle zarabiają na samym sprzęcie.

Sony to zrobi racze później niż prędzej, aplikacja PS Now jest tylko preludium do tego. 

Opublikowano

kupic pcta do gierek :rotfl:

Opublikowano
3 minuty temu, hav7n napisał:

MS raczej zalezy na kasiorce za gre kupiona na ich storze, tylko w digitalu, gdzie nigdzie dalej tego nie sprzedaz, a PCta zbudujesz sobie sam wiec tez za bardzo nie musa sie martwic.

Postawmy sprawe jasno : na rynku konsolowym dostaja w dupe od Sony i Nintendo,  nawet w USA,co prawda jakies wzrosty w tym roku mieli ale ogolnie tak nie moze byc i kombinuja. 

Weszli na rynek PC, wchodza w streaming jak Sony, i plotki glosza ze inni wydawcy gier tez planuja wlasne serwisy, tak samo jak porobili wlasne sklepy.

Ciekawe czasy nadchodza indeed.

Opublikowano

mam nadzieje ze wejda lepiej w streaming niz sony ;)

Swoja droga jak stremaing wypali to bedziemy obwiniac Sony ze jako pierwsi psuja rynek, a reszta tylko podaza wydeptana juz sciezka? Czy do tego trzeba miec berlinka zamiast mozgu?

Opublikowano

Jako pierwsi dali mozliwosc wyboru, kierujac sie logika forum;)

Opublikowano

mam nadzieje ze wejda lepiej w streaming niz sony ;)

Swoja droga jak stremaing wypali to bedziemy obwiniac Sony ze jako pierwsi psuja rynek, a reszta tylko podaza wydeptana juz sciezka? Czy do tego trzeba miec berlinka zamiast mozgu?

Opublikowano

Aphromo ale o czym Ty bajdurzysz XD Sprzedaż exow MS na pc to 1 do 10'-11 na rzecz konsoli i pewnie jeszcze połowa z tego to ludzie co kupują cyfrę i grają zarówno na pc i Xone, więc mam rację, ludzie nie kupują gier na pc k9sztem konsoli. Wyciągnij głowę z piasku.

Opublikowano

Wybor pomiedzy czym? Streamowainem tlou albo ograniem remastera? :pawel:

Opublikowano
Godzinę temu, Pacquiao napisał:

Sprzedaż exow MS na pc to 1 do 10'-11 na rzecz konsoli

Swietnie, niech wiedza gamonie ze bez konsoli nic nie znacza. Czyli mozna z czystym sumieniem postawic krzyzyk na streamingach i innym (pipi)olo,ciesze sie.

Godzinę temu, Pacquiao napisał:

więc mam rację, ludzie nie kupują gier na pc k9sztem konsoli. Wyciągnij głowę z piasku.

Napisales ze sprzedaz gier rosnie z powodu Play Anywhere, ale MS przyznaje ze wzrost to zasluga 3rd party. Zreszta to i tak sa smieszne liczby, w tym roku bedzie tragedia pod wzgledem sprzedazy gier.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

streaming to calkiem inne grono odbiorcow wiec bym tego nie przekreslal 

Opublikowano

tak wracając do głupot, to dzisiaj zobaczyłem że trailer dodatków do gry o której wszyscy zapomnieli  Sea of Thieves ma ponad 2,5 mln wyświetleń, czyli mniej więc na poziomie nowego Spidermana. Co z tego wynika? czy Yeti mógłby przeanalizować te wyniki? xD 

Opublikowano

Skoro jesteśmy przy głupotkach to god of war przekroczył 780 milionów widzów na youtube i niedługo zostanie grą która najszybciej osiągnęła miliard wyświetleń, pokonując fortnite.

Opublikowano

Nic dziwnego, skoro te exy lepiej się ogląda niż w nie gra. Ciekawe, ilu posiadaczy PS4 zaoszczędziło dwie stówki i obejrzało sobie grę na YT.

Opublikowano
8 minut temu, Bzduras napisał:

Nic dziwnego, skoro te exy lepiej się ogląda niż w nie gra. Ciekawe, ilu posiadaczy PS4 zaoszczędziło dwie stówki i obejrzało sobie grę na YT.

Coś w tym jest, coś w tym jest, że xbox stawia na gameplay, a ps na story.

Opublikowano

Xbox stawia na gameplay na 68%, cudowna konsola.

Dobrze wiedzieć, że te oceny o których może pomarzyć xsmiec dla exow na ps4, to tylko dzięki historii, bo przecież LORE w BB to każdy szanuję.

Edytowane przez YETI

Opublikowano
15 minut temu, Starh napisał:

Coś w tym jest, coś w tym jest, że xbox stawia na gameplay, a ps na story.

To niech inaczej stawia bo poki co MSWS cienko przedzie.

Opublikowano

Jedno BB Forzy nie czyni

Opublikowano

zabawnie czyta się te retardowe dissy na wywyższanie gameplayu na 68%, a styknie że Remedy zapowie nowe filmo gierkę, Square następną modern gejminową iterację Lary, a MS strong female protagonist dramę aka Gearsy 5 i nagle te same typy zaczynają walić konia dupą do kolejnego cinematic action tpp experience. :usmiech: po chvj to żyje?

Opublikowano

Przeciez będziesz robil dokładnie to samo co oni, bo gra od Remedy wyjdzie na PS4, wiec teraz będziesz mogl się jarac. Tak samo było z Rime i Crashem dopóki  były exami.

Opublikowano

No ale trzeba by najpierw przejść jakiekolwiek Girsy żeby w ogóle wiedzieć czy one są cinematic :D To samo z nową Larą gdzie 98% czasu biegasz po lasach i skaczesz po skałach. Bardzo cinematic experience :p

Opublikowano
1 minutę temu, Pacquiao napisał:

No ale trzeba by najpierw przejść jakiekolwiek Girsy żeby w ogóle wiedzieć czy one są cinematic :D

:Dno przeszedłem dwukrotnie całą trylogię i judgment :D najbardziej lubiłem oskryptowane sceny pościgów, sekwencje chodzone i final bossa w dwójce :D:D:D 

To samo z nową Larą gdzie 98% czasu biegasz po lasach i skaczesz po skałach. Bardzo cinematic experience :p

no Lara nie wie czy zdecydować, czy się być ubi sandboxem z craftingiem, punktami xp, czy kolejnym Uncharted wannabe

ps :D

Opublikowano
35 minut temu, nobody napisał:

no Lara nie wie czy zdecydować, czy się być ubi sandboxem z craftingiem, punktami xp, czy kolejnym Uncharted wannabe

brzmi jak problem kazdego exa od sony

Opublikowano

Dlatego MS poszedł po rozum do głowy i nie wydaje żadnych gier, żeby gracze na forach mogli się ze sobą dogadywać co do gatunku jakim chce być gra.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.