Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Wy chcecie zapowiedzi na rok 2020 czy jak? Byly zajawki na ten rok i nastepny. Calkiem spoko

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Na vite nadal sie nowe gierki ukazuja w Japonii ba sa nawet ich reklamy w tv.

Opublikowano

Chyba najniższy wymiar kary dla MS-u ze strony Sony, bardzo zachowawcza konferencja. Może FS czeka na TGS, ale braku Sucker Puncha nie rozumiem, oni już dawno powinno coś ogłosić. Tak czy owak wrażenie pozytywne. Najbardziej wyruchane może czuć się Nintendo, z którego ucieka pełnoprawny MH. Obiektywnie Ubi miało najlepszą konferencję, ale Sony tuż za nimi. Vity znowu zabrakło, ale przynajmniej dali VR jeszcze ;)

Wymiar kary? Xddddddd.... sony ratowało się jak mogło. A w 2018 zaś odpalą delaystation.

Opublikowano

Przypominam, że od dziś demo Jacuzi 6 na targach :)

Opublikowano

Wy chcecie zapowiedzi na rok 2020 czy jak? Byly zajawki na ten rok i nastepny. Calkiem spoko

zajawki na 2020 byly 2 lata temu, FF7 remake i Shenmue 3 xd

Opublikowano

Na vite nadal sie nowe gierki ukazuja w Japonii ba sa nawet ich reklamy w tv.

Gry Sony?

Opublikowano

No cóż, ciężko zrobić 3 świetne konferencje pod rząd. E2 2018 nas zayebie, zobaczycie...

Opublikowano

Chyba najniższy wymiar kary dla MS-u ze strony Sony, bardzo zachowawcza konferencja. Może FS czeka na TGS, ale braku Sucker Puncha nie rozumiem, oni już dawno powinno coś ogłosić. Tak czy owak wrażenie pozytywne. Najbardziej wyruchane może czuć się Nintendo, z którego ucieka pełnoprawny MH. Obiektywnie Ubi miało najlepszą konferencję, ale Sony tuż za nimi. Vity znowu zabrakło, ale przynajmniej dali VR jeszcze ;)

Wymiar kary? Xddddddd.... sony ratowało się jak mogło. A w 2018 zaś odpalą delaystation.

A tu akurat Zeratul ma Rację, czuję w kościach że za rok zobaczymy PS5.

Opublikowano

wiem że jestem ludzkim śmieciem ale... SOTC  :banderas:  :exact:  :fsg:

Opublikowano

Tego u MS zabrakło dwóch za(pipi)istych exów.

Panowie jest 4 rano każdy może coś źle napisać gramatycznie 

:P

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Przypominam, że od dziś demo Jacuzi 6 na targach :)

szkoda ze nie na psnie ;x

Opublikowano

wiem że jestem ludzkim śmieciem ale... SOTC  :banderas:  :exact:  :fsg:

You're only human after all.

Opublikowano

Nie było się przed czym ratować, no chyba że przed samobójstwem MS-u który pokazał indyki w 4k, albo 4k indyków, już sam nie wiem. XboneX to taka Ouya 2, nie wiem po to co istnieje i po co to do sklepów dają ;)

Opublikowano

Pozytywnie zaskoczyła mnie walka w nowym GoWie. Wygląda nieźle

Opublikowano

Nie bedzie ps5 za rok, po co maja to wypuszczac jak ps4 sie tak sprzedaje, a xox watpliwe, ze nadgoni?

Zapowiedzą za rok 8teraflopów minimum albo lecę z forumka. Jeśli nie to Figaro leci  :hi:  Deal?

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Czyli ze sztosow na koniec roku zostaje tylko Crackdown 3 :kaz:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Przed czym Sony się ratowało jak mogło?

Opublikowano

Konfa ok, ale zabrakło jakiejś bomby. Ogólnie nie rozumiem narzekań zeratula, dobry rok w wykonaniu sony i jeszcze trochę tych gier wyjdzie, a zaraz potem 2018 i znowu sztosy.

Opublikowano

Czyli ze sztosow na koniec roku zostaje tylko Crackdown 3 :kaz:

No jeszcze Forza 7

Opublikowano

Przed zesraniem się ze śmiechu na scenie :kaz:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Przed czym Sony się ratowało jak mogło?

Przed beka z ms. Jeszcze nigdy od czasow x360 nie mieli tak latwo.

Opublikowano

SONY po 3 latach będzie miało drugi dobry początek roku, jest dobrze.

Edytowane przez Soul

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.