Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Dobrze ja już nie będę się kłócić. Ciekawi mnie jeszcze jedno pokazali jakąś fajną grę na vr? Najlepiej kilka? Aby to był w końcu opłacalny sprzęt?

Pokazali kilka nowych exów na PS VR, a jak. A była beka, że już w 2016 porzucą xD

Nie odpowiedziałeś na pytanie blantmana

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

no na forumku bardzo dużo się działo podczas konfy ms :)

Była szampańska zabawa :fsg:

Opublikowano

Nie wiem, nie grałem.

I to cała esencja forumingu figaro.

Opublikowano

Spokojnie, wszyscy jesteśmy rodziną, i tak wszystkie te pseudeogierki wyjdą na blaszaka

:pawel:

Opublikowano

Szczerze? Obok Ea najsłabsza konferencja Sony. Nic ciekawego nie pokazali a Ubi przynajmniej BG&E 2, nowy sprzęt MS coś sie działo.

XD przykład na to ze bycie weganem szkodzi.

Opublikowano

Beka że konfa $ony jest jeszcze większym rozczarowaniem niż MSu co widać po opiniach a miało być tak pięknie, yeti znowu zniknie na pół roku :)  

Opublikowano

Niezła konfa Sony. Chociaż niestety zabrakło bomb pokroju tlou. Jednak zaprezentowane tytuły wystarczyły by zgwałcić microsoft. Fajnie, że wyjdzie dlc do Horizona, Monhun może okazać się rewelacją. Knack to knack, nic specjalnego, ale myślę, że będzie lepsze niż ta popyerdółka zaprezentowana wczoraj przez zielonych której nazwy nie pamiętam. Sotca chyba mało kto się spodziewał, będzie sztos podobnie jak nowy gow. Na koniec Spiderman, którego gameplay będzie wyborny. Gran turismo....na chwilę obecną Everybody's golf bardziej mnie zachwyca. Będzie w co grać.

Opublikowano

Hellblade - gierka za 30$ w cyfrze

Ja pier.dole jak degrengolada i smieci xD nie przestawajcie

I dodatkowo wychodzi na PC :usmiech:

Opublikowano

I dodatkowo wychodzi na PC :usmiech:

Pytanie za 100 pkt. co z kabaretonu microsoftu NIE WYCHODZI na pc. W sumie ich rozumiem, zamykają dział konsolowy, to starają się zmniejszyć ten minus finansowy jaki sobie zgotowali wraz premierą xbonka.

Opublikowano

Nie wiem yeti, wiem za to ze kombo xbox-pc powoduje na forum mniejszy bul dupy niz ps4-pc i dlatego sie ciesze ze hellblade to nie ex

Opublikowano

Nie wiem yeti, wiem za to ze kombo xbox-pc powoduje na forum mniejszy bul dupy niz ps4-pc i dlatego sie ciesze ze hellblade to nie ex

:sir:

chociaz po tym gameplayu jaki pokazali za darmo bym nie chciał tego

Opublikowano

No to ci odpowiem...

ZERO.

Opublikowano

No cóż $ony jak zwykle zawiodło, do wiosny 2018 szrot4 zostaje bez gier a miałem to kupić, może w przyszłym roku ale wtedy Scorpio was zajebie, Spencer ty chu.ju.

Na +

spiderman kozak chociaż mocny festiwal QTE

ta gierka zombiakami

mało gadania szybkie pokazy

lepsza dobranie multiplatform do promocji w tym roku niż XOX

Na -

jarać się na targach DLC?

brak nowych zapowiedzi xD

do wiosny 2018 szrot4 w szafie Blantmana

gdzie obniżka ceny konsol?

nudne show robione na kolanie w garażu Kaza tydzień wcześniej

mała różnorodność gier, klony uncharted/tlou

parę gier zapowiedzianych w poprzednich latach chyba faktycznie 2022 albo odleciały w zaświaty Agenta

$ony pokazało i zapowiedziało mniej gier niż MS, no i u MS było dosyć różnorodnie z grami, no nie wiem co tak słabo  :)

Zostało jeszcze Nintendo.

Opublikowano

Yeti, a co ograles z tego zero?

Horizon 3 ani gow 4 na padlecie nie pójdzie, więc nawet tego nie masz jak uruchomić.

Opublikowano

yeti bardzo by chciał pograć w battlefronta 2 w 4k ale zostaje mu bieda wersja w 900p, taki to jest gracz pc

Opublikowano

Destiny 2 w 30fps na PS4Pro bo jest za słabe.

Zgadnijcie w ilu klatkach będzie na :dynia:

Lol

Opublikowano

Yeti, a co ograles z tego zero?

Horizon 3 ani gow 4 na padlecie nie pójdzie, więc nawet tego nie masz jak uruchomić.

Nic? Bo mnie te gry nie interesują? Miałem dwa poprzednie xboxy, bo były bardzo dobre gry, ale po co mam kupować xbona, dla girsów, które mają średnią jak Yakuza, a gameplay i animacje mają identyczną jak pierwsza część wydana z 15 lat temu? Konsole kupuje się dla ekskluzywnych sztosiwm, takich jak Bloodborne, Uncharted, TLoU, Horizon czy God of War.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Co się dziwić skoro cpu to nadal jaguar tylko trochę mocniej podkręcony.

Opublikowano

na pewno 30, bo nie moga sobie pozwolic zeby cross play z Onem byl w innej wersji, albo zeby fizyka sie zmienila, albo inne z dupy wyciagniete powody - dlatego pisalem juz wczesniej, nie wiem na ch(pipi) komus najpotężniejsza konsola, skoro wiekszosc gier bedzie chodzic tak samo gownianie.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Bede szczac z beki jak serio sie okaze ze bg&e2 to roczny time ex na znicza

Opublikowano

GT Sport bez dynamicznej pogody bo konsola za słaba, mówiłem, że FM7 zassa tą padakę xD

To w Destiny 2 ma być cross play? 

Opublikowano

GT Sport bez dynamicznej pogody bo konsola za słaba, mówiłem, że FM7 zassa tą padakę xD

To w Destiny 2 ma być cross play? 

no ma byc, miedzy ps4 a ps4 pro i xbox one a xbox one x :kaz: 

Opublikowano

no nie robiliby pewnie odzielne serwerow do multi tylko dla X. Dlatego na (pipi) komu ta konsola - gry z multi nadal beda dzialac jak (pipi), single MS ma padaczne, multiplatformy ktore w listopadzie beda w top 5 sprzedazy, FIFA, NBA, COD itp juz na pro maja 4k, wiec nie wiem czym oni chca ta konsole sprzedac - dwoma kolkami w FORZA ? 

Edytowane przez easye

Opublikowano

No ale $500 za 1.8 tfl więcej, gdzie cała moc pójdzie w 4k z exami na poziomie knacka. A tu Sony pokazuje takiego GoW na zwykłej PS4 i nie ma co zbierać ze skarabeuszka. Ogólnie zapowiada się piękna porażka spencera, Sony obniży cenę PRO na koniec roku, janusze nie odróżnią dynamic 4k od 4k, do tego takie graficzne sztosy jak Horizon, Uncharted TLL czy GoW, a po drugiej strony spencer ze swoim crapdown wyglądającym jak gra z x360 i kolejna forza. Ludzie na święta będą mieli wybór, kupić PS4 i Switch, czy może tylko xbox one xD bez gier, za te same pieniądze.

Hahahaha, spencer ty kretynie xDDD

Edytowane przez YETI

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.