Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

37588-Spider-Man_%5BNTSC-U%5D-7.jpg

A jednak wersja na xbeke też powstaje hihihehe

ale szanuj, gdyż giera była CYMES

Opublikowano

A co do Spidermana jeszcze, oczywiscie ze movement bedzie znacznie latwiejszy do ogarniecia, jakies oskryptowane qtasy czy press l2/r2 to tarzan ale nie ma sie co oburzac, jesli chca sprzedac te gierke to tak to musi wygladac, jak mojemu sasiadowi dalem dostep do mojego konta gdzie mam sunseta to pogral 5 godzin i powiedzial: 'nie ogarniam tego poruszania' wiec jakos mnie to w sumie nie dziwi.

Byl to za(pipi)iscie skillowy system, nieskomplikowany, ale kazdą akcje musiales zainicjowac nacisnieciem guzika w odpowiednim momencie co dawalo mega satysfakcje, szczegolnie w polaczeniu z celowaniem i napieeeerrrrdalaniem do przeciwnikow jednoczesnie, ale i powodowalo ze jakies 70% potencjalnych nabywcow gubilo sie po pierwszym skoku do gory.

Opublikowano

No i beka z ms ze wszystko wypuszcza na pc ale tego yebanego sunseta akurat nie xD a szkoda bo by kupil czlowiek

Opublikowano

sMfZCeS.jpg

Opublikowano

Spokojnie, wszyscy jesteśmy rodziną, i tak wszystkie te pseudeogierki wyjdą na blaszaka

:pawel:

masz już zawał klapie?

tak tak, na blaszaki i nawet telefony komórkowe, tak jak ten hicior Evrybodys Golf, który podałeś

i nie wstyd ci w ogole wpisywać Knaka 2 na jakiekolwiek listę? Upośledzony 10-latek tego nawet kijem nie ruszy 

xd no juz widze jak pc smieci ściagaja z torrentów spidera, uncharted, yakuzę, goda i days gone :yao:

Opublikowano

Dzięki Figaro. Fajnie się czyta coś takiego.

Opublikowano

U botow jaka zmiana, przez 4 lata rozdzielczości sie nie liczyła, tylko gry, których może było z 3 (ten wspaniały SO ze średnia jak crapowaty inFamous). Teraz rozdzielczości stawiają na pierwszym, bo przecież nie gry, których nie ma.

Także ciężki wybór, konsola za $500 bez gier ale z 4k, czy PRO, które ma exy z grafiką zapewne do osiągnięcia dla developerów microsoftu na następnej generacji i tylko 2k upscalowane do 4k, gdzie jak pisze DF porównując TR na pro i pc, różnice sa minimalne.

To raczej ty sie juz kompromitujesz

gdzie jak pisze DF porównując TR na pro i pc, różnice sa minimalne.

12b.jpg

Opublikowano

Ile konfa N? Pół godziny?

Opublikowano

25 minut i od razu po tym 1h nintendo treehouse z dalszymi bombami i dluzszymi gejplejami . cyzli w sumie okolo 90 minut 

Opublikowano

Kórva to obejrze tylko pol h :(

Opublikowano

37588-Spider-Man_%5BNTSC-U%5D-7.jpg

A jednak wersja na xbeke też powstaje hihihehe

ale szanuj, gdyż giera była CYMES

Ale się nakórwiało na PSX <3

Opublikowano

Ucieczka na hardzie przed Monster Ockiem :obama: Przeje.bane było - jedne bład i nas doganiał.

JAZDA

Jak pokaza gameplay XC2 to popuszcze

Opublikowano

ZA GODZINE? XdDDDD JARAM SIEEEE

Opublikowano

XENO 2

Opublikowano

aAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 2017 !!!!

Opublikowano

:banderas: :banderas: :banderas:

2017 TAK

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.