Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Party na switchu przez smartfona z androidem/iosem :banderas:

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 563,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Kolejny indyk lepiej działający na Skorpio :fsg:

Opublikowano

To ta gra co na oryginalnym Xboxie One chodziła w 12 fps i rozdzielczości 680p i przy tym wyglądała gorzej niż skyrim na X360?

Edytowane przez Observer

Opublikowano

ta gra to ma chociaż swój temat na forumku?

Opublikowano

Nie śmiejcie się, biorąc pod uwagę ich dorobek i szacunek do nich w branży, jestem pewny ze inni pójdą za ich głosem.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Tak serio to po co komu Xbox XD w tym i następnym roku skoro switch zabije grami + każdy posiada drugą platformę w postaci ps4/pc. No krwa nie rozumiem na co komu ten szrot i tasowanko do plastiku za 500$, za które można nabyć ps4+switcha

Opublikowano

To ta gra co na oryginalnym Xboxie One chodziła w 12 fps i rozdzielczości 680p i przy tym wyglądała gorzej niż skyrim na X360?

12 fps i 680p? XDD

c951f75d38ea7a3d631eeed3cab6cf92.jpg

Opublikowano

http://www.ppe.pl/news/51713/xbox-one-x-jest-jak-pc-z-karta-gtx-1070-ark-zadziala-w-60-fps-na-xonex-w-30-fps-na-ps4-pro.html

Jeśli większość twórców wyjdzie z takiego założenia to może zobaczę jakaś przyszłość dla tej konsoli.

Akurat wypowiedź tego deva jest w puntk. Szczególnie to zdanie

HDR ma większe znaczenie niż 3D, a nawet 4K

oraz

Nie celujemy w rozdzielczość natywną 4K. Zależy nam na lepszym frameracie i pikselach wyższej jakości.

Jeżeli tak podejdą do tego inni Twórcy to pudło ma jednak przed sobą jakąś przyszłość.

Opublikowano

Gra ktoś w to w ogóle? xd

Na steamie to jedna z najlepiej sprzedających sie gier.

NAWET JUZ NA PPE WIEDZĄ CO SIE ŚWIĘCI

19105553_1904010039624820_20300402693905

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Co za rynsztokowy język :x Kiedyś co najwyżej dresy pod klatką mogły się tak wyrażać, a dzisiaj ten język przesiąkł już na cały internet w tym i to forum 

poziom dziennikarstwa growego w 2017 roku [*]

Edytowane przez asax

Opublikowano

Kolejny dowód na to, że Phil Spencer pie.rdoli głupoty

Metro: What also frustrates me is that the only number I do care about is the only that you and Sony don’t obsess over. Which is 60fps, which I understand is easier to do on the Xbox One X than any other console.

Phil Spencer: That’s correct. But… [laughs] Why do you care about 60fps?

Opublikowano

A jak tam u Sony? Jakaś gra chodzi w 60fps na Pro czy jednak para idzie w dynamic 4k?

Opublikowano

dynamic 4K ma to do siebie ze nie musi iść w niego para...

Opublikowano

Więc w co idzie para na prosiaku skoro gry różnią się tylko rozdzielczościa? Chociaż czasami zdarzają się wyjątki jak betonowe 30fps w grze z PS3.

Opublikowano

Więc w co idzie para na prosiaku skoro gry różnią się tylko rozdzielczościa? Chociaż czasami zdarzają się wyjątki jak betonowe 30fps w grze z PS3.

Aktualnie idzie w rozdzielczość i stabilność klatek, ale w przyszłych produkcjach wcale tak być nie musi i właśnie dynamic 4k jest od tego, Pro jest przecież za cienkie na wyświetlanie gier w natywnym 4k a przy tym wyglądających lepiej niż gry z konfy Microsoftu.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

A jak tam u Sony? Jakaś gra chodzi w 60fps na Pro czy jednak para idzie w dynamic 4k?

Na dzień dzisiejszy beta GT Sport i Wipeout Omega Collection (60fps i natywne 4K).

Opublikowano

Czemu tego knura jeszcze nie wypiedolili to jestem pełen podziwu M$. Gościu jedzie na gorszych halunkach niż boty z forumka. Chryste, co ten m$ to ja nie XD

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Gierka z psp sprobówałaby nie chodzić w 4k i 60fpsach. 

Opublikowano

Gierka z psp sprobówałaby nie chodzić w 4k i 60fpsach. 

Crash?

Opublikowano

Pytam się w co idzie para poza dynamicznie 4k, a ten że w rozdzielczości xd. Ty to jednak jesteś specjalnej troski.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.