Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Party na switchu przez smartfona z androidem/iosem :banderas:

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Kolejny indyk lepiej działający na Skorpio :fsg:

Opublikowano

To ta gra co na oryginalnym Xboxie One chodziła w 12 fps i rozdzielczości 680p i przy tym wyglądała gorzej niż skyrim na X360?

Edytowane przez Observer

Opublikowano

ta gra to ma chociaż swój temat na forumku?

Opublikowano

Nie śmiejcie się, biorąc pod uwagę ich dorobek i szacunek do nich w branży, jestem pewny ze inni pójdą za ich głosem.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Tak serio to po co komu Xbox XD w tym i następnym roku skoro switch zabije grami + każdy posiada drugą platformę w postaci ps4/pc. No krwa nie rozumiem na co komu ten szrot i tasowanko do plastiku za 500$, za które można nabyć ps4+switcha

Opublikowano

To ta gra co na oryginalnym Xboxie One chodziła w 12 fps i rozdzielczości 680p i przy tym wyglądała gorzej niż skyrim na X360?

12 fps i 680p? XDD

c951f75d38ea7a3d631eeed3cab6cf92.jpg

Opublikowano

http://www.ppe.pl/news/51713/xbox-one-x-jest-jak-pc-z-karta-gtx-1070-ark-zadziala-w-60-fps-na-xonex-w-30-fps-na-ps4-pro.html

Jeśli większość twórców wyjdzie z takiego założenia to może zobaczę jakaś przyszłość dla tej konsoli.

Akurat wypowiedź tego deva jest w puntk. Szczególnie to zdanie

HDR ma większe znaczenie niż 3D, a nawet 4K

oraz

Nie celujemy w rozdzielczość natywną 4K. Zależy nam na lepszym frameracie i pikselach wyższej jakości.

Jeżeli tak podejdą do tego inni Twórcy to pudło ma jednak przed sobą jakąś przyszłość.

Opublikowano

Gra ktoś w to w ogóle? xd

Na steamie to jedna z najlepiej sprzedających sie gier.

NAWET JUZ NA PPE WIEDZĄ CO SIE ŚWIĘCI

19105553_1904010039624820_20300402693905

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Co za rynsztokowy język :x Kiedyś co najwyżej dresy pod klatką mogły się tak wyrażać, a dzisiaj ten język przesiąkł już na cały internet w tym i to forum 

poziom dziennikarstwa growego w 2017 roku [*]

Edytowane przez asax

Opublikowano

Kolejny dowód na to, że Phil Spencer pie.rdoli głupoty

Metro: What also frustrates me is that the only number I do care about is the only that you and Sony don’t obsess over. Which is 60fps, which I understand is easier to do on the Xbox One X than any other console.

Phil Spencer: That’s correct. But… [laughs] Why do you care about 60fps?

Opublikowano

A jak tam u Sony? Jakaś gra chodzi w 60fps na Pro czy jednak para idzie w dynamic 4k?

Opublikowano

dynamic 4K ma to do siebie ze nie musi iść w niego para...

Opublikowano

Więc w co idzie para na prosiaku skoro gry różnią się tylko rozdzielczościa? Chociaż czasami zdarzają się wyjątki jak betonowe 30fps w grze z PS3.

Opublikowano

Więc w co idzie para na prosiaku skoro gry różnią się tylko rozdzielczościa? Chociaż czasami zdarzają się wyjątki jak betonowe 30fps w grze z PS3.

Aktualnie idzie w rozdzielczość i stabilność klatek, ale w przyszłych produkcjach wcale tak być nie musi i właśnie dynamic 4k jest od tego, Pro jest przecież za cienkie na wyświetlanie gier w natywnym 4k a przy tym wyglądających lepiej niż gry z konfy Microsoftu.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

A jak tam u Sony? Jakaś gra chodzi w 60fps na Pro czy jednak para idzie w dynamic 4k?

Na dzień dzisiejszy beta GT Sport i Wipeout Omega Collection (60fps i natywne 4K).

Opublikowano

Czemu tego knura jeszcze nie wypiedolili to jestem pełen podziwu M$. Gościu jedzie na gorszych halunkach niż boty z forumka. Chryste, co ten m$ to ja nie XD

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Gierka z psp sprobówałaby nie chodzić w 4k i 60fpsach. 

Opublikowano

Gierka z psp sprobówałaby nie chodzić w 4k i 60fpsach. 

Crash?

Opublikowano

Pytam się w co idzie para poza dynamicznie 4k, a ten że w rozdzielczości xd. Ty to jednak jesteś specjalnej troski.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.