Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

No i nikt nie straci dostępu :(

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

na (pipi) ta cała betoniarnia skoro mikrosoft przestał robić gry? po co się dalej kłócić?

Nie zauważyłeś, że nikt nie walczy grami msu tylko nintendo? XD

Teraz wszyscy vs Sony. Taka silna firma

Opublikowano

Teraz wszyscy vs Sony. Taka silna firma

xDDDD

No jeszcze czegoś tak śmiesznego dziś nie widziałem, brawo cieplutki, brawo :dynia: 

Opublikowano

No ale taka prawda. Sony vs reszta swiata

Opublikowano

IMO nie ma żadnej rywalizacji, każda firma leci w osobny sektor, Microsoft w gry-usługi, Nintendo w gry 100% pure oldschool fun, a Sony w cinematic experience TLOU style singlowe gierki sztosowe. Dla każdego coś miłego, nie ma żadnej waki, można CW zamknąć 

Opublikowano

No ale taka prawda. Sony vs reszta swiata

Chyba tylko w głowach klapów

Opublikowano

IMO nie ma żadnej rywalizacji, każda firma leci w osobny sektor, Microsoft w gry-usługi, Nintendo w gry 100% pure oldschool fun, a Sony w cinematic experience TLOU style singlowe gierki sztosowe. Dla każdego coś miłego, nie ma żadnej waki, można CW zamknąć 

Bardzo duże uproszczenie ale faktycznie coś w tym jest.

Opublikowano

No Rayos ma rację. Wszystkie trzy są dla mnie na tyle różne, że właściwie tylko gdyby mnie było stać na jedną z nich albo grał w FIFĘ cały rok to zastanawiałbym się na wyborem jednej z trzech. A tak to warto mieć każdą z osobna z różnych powodów.

Opublikowano

imo obecnie najlepsze kombo to Switch + PS4, switch jako suplement PS4. Dobre połączenie 

Opublikowano

kurde ten rejos mówi jak jest

Opublikowano

no kazda firma daje cos od siebie, sony gierki, niny fun a ms beke

Opublikowano

Tylko kiano stick i Gpd win

Opublikowano

MS powinien stanąć na głowie żeby zabezpieczyć kolejną grę Playground jako exa i najlepiej wykupić całe studio. Ale oni wola robić deale z jakimiś Studio Gobo XD.

Opublikowano

A wiadomo już jaką grę dla Xboxa robi Studio Gobo? 

Opublikowano

Goryle z gorillaz games i cytryny z cyterion games

Opublikowano

przypomniało mi się jak Daddy z czezarem przez styczeń, luty, marzec, kwiecień i maj ciągle powtarzali - tak, tak, macie klapy swój wysyp gierek, ale zobaczycie jakie artylerie MS wytoczy na jesień!

Cały rok bez niczego, jednie Halo Wars 2 i Crackdown 3 bez zniszczeń XDD a tak w sumie to coś ma tam wyjść early 2018 przeciwko God of War itd?

k  i  s  n  e

Opublikowano

Co to qwa studio gobo? XDDDDDDDDDDDDDD Chryste ale się uśmiałem. Jakieś disneye infinite robili.

Opublikowano

studio gobo z kulawą nogo

Opublikowano

Zatrzymajcie tą karuzelę śmiechu

Opublikowano

Co to qwa studio gobo? XDDDDDDDDDDDDDD Chryste ale się uśmiałem. Jakieś disneye infinite robili.

no niezła beka, c'nie?

takie Bend Studio z kolei które robi wyczekiwane przez Fanka Day's Gone robiło z kolei gierki gierki na Vite i najchuyowsze Unchartedy w historii 

Opublikowano

No Bend studio nadal lepszy poziom niż gobo XD Za Syphon Filter jako jeszcze Eidetic dożywotni props.

Opublikowano

przypomniało mi się jak Daddy z czezarem przez styczeń, luty, marzec, kwiecień i maj ciągle powtarzali - tak, tak, macie klapy swój wysyp gierek, ale zobaczycie jakie artylerie MS wytoczy na jesień!

Cały rok bez niczego, jednie Halo Wars 2 i Crackdown 3 bez zniszczeń XDD a tak w sumie to coś ma tam wyjść early 2018 przeciwko God of War itd?

k  i  s  n  e

A to jakaś dobra gra ma wyjść z tegto brand new God Of War? Po tym co pokazali na E3...nie sondzem...

Opublikowano

Crackdown będzie miał zniszczenia, a prócz niego  wychodzi jeszcze genialna FM7 :O

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.