Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Ile razy będę powtarzał, że blacha nie służy do grania? Krew się musi polać? :shotgun:

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Przymierze konsolowej stulejki nadal silne, tak trzymać chłopacy!  :problem:

Opublikowano

No w czasach herosow i age of empires to mozna bylo czuc dume grajac na pc, ale to sie skonczylo z tymi wowami, tibiami i innymi csami

Opublikowano

Po sprzedaniu ps4pro wrocila mi chec do grania :banderas: Co za wspaniale uczucie

Opublikowano

Po sprzedaniu ps4pro wrocila mi chec do grania :banderas: Co za wspaniale uczucie

To na czym teraz grasz? PC? Xone? Switch? Co się stało, że sprzedałeś? ;)

Opublikowano

przecież ps4pro i xox wygladaja przy takim gtx970 jak dzieci :rayos: przy :ragus:

Opublikowano

Bardzo wielu rycerzykom blachy wróciła chęć do grania, odkąd hakierzy pokonali zabezpieczenia Denuvo :doom:

Opublikowano

To na czym teraz grasz? PC? Xone? Switch? Co się stało, że sprzedałeś? ;)

Pc i 3ds w planach zakup switcha
Opublikowano

Kur.wa ND " znacznie zwolnilo prace nad The Last Of Us 2" na rzecz tego (pipi) Uncharted TLL  -___-

Niech zgadne to taka cicha zapowiedz PS5- wydamy tak wielki tytul dopiero na nowej konsoli , prosiak dostanie oczywiscie swoja, tak oczekiwana wersje, tyle, ze okrojona jak kur.wa skrawki z szynki.

Opublikowano

Kur.wa ND " znacznie zwolnilo prace nad The Last Of Us 2" na rzecz tego (pipi) Uncharted TLL  -___-

Niech zgadne to taka cicha zapowiedz PS5- wydamy tak wielki tytul dopiero na nowej konsoli , prosiak dostanie oczywiscie swoja, tak oczekiwana wersje, tyle, ze okrojona jak kur.wa skrawki z szynki.

Ty o posiadaczy prosiaków raczej się nie martw, przejmuj się za to dogłębnie romo-syryjczykami ze zwyklakiem :yao:

Opublikowano

Golic klapow :ragus:

Opublikowano

Bardzo wielu rycerzykom blachy wróciła chęć do grania, odkąd hakierzy pokonali zabezpieczenia Denuvo :doom:

Powiedź mi teraz jakie to uczucie używać smutnych argumentów Mędrka?

nie czujesz się choć odrobinę zażenowany tym co napisałeś? 

Opublikowano

w sumie znajac sony i historie z TLOU nie zdziwie sie jak PS4 dostanie TLOU2, a rok pozniej na PS5 TLOU2 REMASTERED w 4k i 60 fps xd 

Opublikowano

To trochę jak z Nintendo, tyle ze tam się tylko konsola na która wychodzi zmienia.

Opublikowano

Super Meat Boy wyszedł na konsole, Pillars of Eternity wyjdzie na konsole... jest jakiś sens grania na PC oprócz prysznica z tatą?

nie ma, chyba że ktoś lubi smak beniza Gabe'a.

granie na PC? sooo 2012

2012? pamiętam, czasy w których jeszcze nie wszystkie gry wychodziły na pc xd

Opublikowano

PC wspaniała maszynka. Przeglądam swój steam i zastanawiam się co odpalić. Po przeczytaniu magazynu retro nabrałem ochoty na spróbowanie rollercoaster tycoona i tu patrz niespodzianka miałem go w bibliotece. Uruchamiam instalacje 2 min - gra zainstalowana mozna grać. Tyko na pc kompatybilność wsteczna 30 lat do tyłu i siadasz i grasz.

Gra 20 letnia a i tak wciąga bardziej niż horizon zero czy last guardian :D

Opublikowano

pograłeś 10 minut i forumek, tacy są pecetowcy :(

Opublikowano

Powiedź mi teraz jakie to uczucie używać smutnych argumentów Mędrka?

nie czujesz się choć odrobinę zażenowany tym co napisałeś? 

Zażenowany to się czułem po przeczytaniu niektórych komentarzy pod tym newsem:

http://www.benchmark.pl/aktualnosci/zabezpieczenia-denuvo-w-resident-evil-7-zlamane.html

Dobrze, że po pierwsze nowotwór nie jest zaraźliwy, a po drugie szczęście, że od samego czytania też się na niego nie zapada...

Opublikowano

pograłeś 10 minut i forumek, tacy są pecetowcy :(

ale 5000 tysiecy godzin nabite a blantmanowa sama na teneryfie :smutas:

Opublikowano

blantmanowa jest exem teneryfy :/

Opublikowano

Większość komentarzy na tym benchmarku to piedololo o piraceniu i kradzieży, co oczywiście większość pisze bzdury typu - piractwo to nie kradzież  :pawel: . Jakoś na upgrade komputerów to ich stać, ale na kupowanie gier to już nie? XD Beczunia z blacharzy.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

do korzystania z dobrodziejstw blachy trzeba miec pieniadze i rozum, rzeczy nieosiagalne dla zwyklego klapa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.