Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Konsolomaniaki mają nową zabawę, bawią się w to, który trailer ma najwięcej wyświetleń na Yutube

jaki raaaakkkk

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Pieknie ping tam zaorał, ja do tych wszystkich zalet PC gamingu chcialbym dodac jeszcze jedną:

Nie ma tam mikołaja :kaz:

Opublikowano

Nie wiem, co tak boli dopa? Opinia i wrażenie jak najbardziej na plus. To tylko pokazuje jak konsole są zacofane hardwarowo. Taki sprzęt też mogła mieć konsola, ale zaraz był by ból dopy, że cena za takie pudło wyniosła by 3-4k zł.

Opublikowano

Pytaj mazea, to on sie tak strigerowal ze wali tam minusami i az musial ta opinie do CWowego tematu przekleic xD

Opublikowano

Skoro człowiek jak ping, który ma w domu wszystkie konsole i wszystkie gry składa kompa i jest zachwycony to nie wiem komu wierzyć, jemu czy mazzeo który gra na biedackim xboksie w halo, gow, fifa, destiny a mocnego pc oglądał tylko przez szybe?

no a figaro zniechęcony do pc gamingu :)

Opublikowano

i potem każda premiera zarobaczona problemami, crashami itd XDDDD

na PlayStation 4 wkładasz płytkę, naciskasz instalację, czekasz, klikasz tylko, że ma ściągnąć update, czekasz, instalujesz update, czekasz, ładujesz pada, wyłączasz na chwilę konsolę by się ochłodziła i G R A S Z

Opublikowano

i potem każda premiera zarobaczona problemami, crashami itd XDDDD

na PlayStation 4 wkładasz płytkę, naciskasz instalację, czekasz, klikasz tylko, że ma ściągnąć update, czekasz 8 godzin, instalujesz update, czekasz, ładujesz pada, wyłączasz na chwilę konsolę by się ochłodziła i G R A S Z

:sorcerer:

Opublikowano

Krytykowanie czyjej obiektywnej opinii wydanej po zakupie mocarnego sprzętu, Figar i jego krótkowzroczność, co za ameby. 

Jeszcze ten minus od Mazeła, wisienka na torcie bólu dupy   :reggie:

Opublikowano

Ale ze komus sie chce jeszcze wymyslac takie historyjki po 15 latach na forum, to ciezko mi zrozumiec.

Jeszcze trudniej ogarnac rozumem, ze wiekszosc dalej to lyka xD

Opublikowano

Mazzeo w Doommie widzial mega ostra grafe na Onie, gdzie wszyscy narzekali na rozmazanca w temacie ^^

Opublikowano

Czekam jeszcze na post berlinka, ktorego pc gaming i znajomosc blachy skonczyla sie w momencie kupna przez rodzicow pc do licem, w ktorym historycznie zjednoczy sie z mazzeo

Piekne zaoranie ping, cudownie boli dupsko co nie ktorych, scorpio rozkraczony jak (pipi) jeszcze przed premiera

Opublikowano

Chlopaki czekaja na 4k z wywieszonymi ozorami a na pc staje sie to juz powoli przezytkiem :smutas:

Opublikowano

Pieknie ping tam zaorał, ja do tych wszystkich zalet PC gamingu chcialbym dodac jeszcze jedną:

Nie ma tam mikołaja :kaz:

Odczepcie się ode mnie

Opublikowano

Zakochana para, Yakubek i ciepły lalalala.

Opublikowano

Lekkie pedofilskie zabarwienie u Sony

19260609_1476892285711591_68285390271196

Opublikowano

ino pc, ps4 lub switch panowie - taka jest czysta brudna prawda

Opublikowano

ino pc, ps4 lub switch panowie - taka jest czysta brudna prawda

A na czym zagrasz w Sea of Thieves z przyjaciółmi?

Opublikowano

A po co w to grać?

Opublikowano

Koorwa nawet nie wiem jak wygląda true 4k60fps xd

Przykro jest być biedakiem

Opublikowano

Zobaczysz w Forzie 7.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.