Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Ty lepiej zerknij do tematu crackdown 3 bo nowy gameplay wrzucili xDDDDD

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Wszyscy, ktorzy wierza w trolling pinga powini sie zdrowo puknac w glowe xd

Szanuje go za ten trolling, pieknie sie przygotowal. Nawet gierki na stemie kupił, a potem odpalil, niektóre nawet na 30 godzin. To sie nazywa poswiecenie dla sprawy :obama:

Opublikowano

Ty lepiej zerknij do tematu crackdown 3 bo nowy gameplay wrzucili xDDDDD

Dzieje się.

Opublikowano

Cos okolo 6k chyba

Opublikowano

Ale ile ten PC pinga kosztował?

Sama karta 3k xD

Opublikowano

Dokładnie, to ja już wolę kupić tego XOX

Opublikowano

Jednak dobrze być biedakiem

fix'd

Opublikowano

crackdown3 possible only on xbox one x, powered by 6terafankow technologies

Opublikowano

Wszyscy, ktorzy wierza w trolling pinga powini sie zdrowo puknac w glowe xd

Szanuje go za ten trolling, pieknie sie przygotowal. Nawet gierki na stemie kupił, a potem odpalil, niektóre nawet na 30 godzin. To sie nazywa poswiecenie dla sprawy :obama:

Przypomniala mi sie jakas stara edycja CW gdzie ping akurat gral w obozie pc i pieknie (pipi)al konsolorzy. Chyba tag team z czezkym wtedy byl

Opublikowano

wow, sprzęt za 6k jest lepszy od tego za 1,6

podnieta na maxa :banderas:

na konsolach nawet jak nie chcesz być biedakiem to trzeba być biedakiem, na PC można i w 8K grać tak jak pinger po władowaniu floty

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

wow, sprzęt za 6k jest lepszy od tego za 1,6

podnieta na maxa :banderas:

O (pipi)a :dynia:

3 generacje można za ta kwotę mieć.

I to bez monitora :dynia:

Opublikowano

6K? XOX, PS4PRO, Switch i jeszcze TV na raty, ladna beka z PC MASTER RACE 

Opublikowano

Coś czuję, że po premierze Scorpio będzie tu lament jak po wyjściu PS PRO. Nagle okaże się, że konsola jednak zapierdala, gierki działają lepiej i trzeba kupić. Zresztą jestem ciekawy ile osób posiada na forum TV z 4K chociaż taki podstawowy sony 43xd8005 z matrycą VN i HDRem.

Ping piękny sprzęt :sir: Hobby kosztuję, szczególnie nasze co roku coraz więcej. Dobrze, że są jeszcze takie wariaty jak Pingus.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

no ok, ale wiecie, że 8 k to wy konsolomaniaki będziecie mieć przy playstation 6 Pro xD i Xbox One One XXX?

i z 5 razy zdążycie napełnić kieszenie Kaza - bo koledzy będą się śmiać, że na waszym zwykłym PS6 remaster Unczarded 8 wciąż działa tylko w 30 klatkach, a na Prosie już w 35

Edytowane przez gekon

Opublikowano

pecety? straciły D U S Z E z 15 lat temu

Opublikowano

no ok, ale wiecie, że 8 k to wy konsolomaniaki będziecie mieć przy playstation 6 Pro xD i Xbox One One XXX?

i z 5 razy zdążycie napełnić kieszenie Kaza - bo koledzy będą się śmiać, że na waszym zwykłym PS6 Unczarded 8 wciaz działa tylko w 30 klatkach, a prosie już w 35

przecież statystyki pokazują, że 99,9 procent użytkowników peceta ledwo ciągnie 1080p XDDDD

Opublikowano

Oj boli doopa ze ping ma w kompie kartę graficzna za równowartość dwóch wypłat najniższych krajowych :banderas: uderz w stół a nożyce sie odezwa

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

i z 5 razy zdążycie napełnić kieszenie Kaza - bo koledzy będą się śmiać, że na waszym zwykłym PS6 Unczarded 8 wciaz działa tylko w 30 klatkach, a prosie już w 35

przecież statystyki pokazują, że 99,9 procent użytkowników peceta ledwo ciągnie 1080p XDDDD

a czy ja ci napisałem, że Ping należy do jakiejś statystyki?

statystyki mówią, że 99 prc posiadaczy ps4 wygląda jak Mądry

Opublikowano

pecety? straciły D U S Z E z 15 lat temu

mój na pulpicie nie ma duszy przez półpasywne chłodzenie, ale jak mu odpalę gierkę na ultra to słychać D U S Z Ę aż miło

Opublikowano

Ja nie dałem minusa pingowi tylko dlatego, że Go znam, lubię i cenię. Gdyby to był kto inny dostałby tych minusów dziesięć, oczywiście jakby to było technicznie możliwe. Cóż...stać Go było to kupił. Każdy bez wyjątku ma prawo do popełniania w życiu błędów. Ja też ich popełniłem mnóstwo. Jednym z nich było właśnie blacharski owczy pęd posiadania najpierw Voodoo, potem Voodoo 2, a na V2 SLI skończywszy.A potem apiać od nowa patologia, i pewnie bym się zarukał na śmierć w tej głupocie, gdyby pewnego pięknego dnia kumpel nie otworzył mi oczu na dobrodziejstwo konsol. Późno bardzo, bo gdybym spotkał równie mądrego mentora wcześniej nie ominęłaby mnie złota epoka PSX, N64, i PS2  :frog: A ile kasy bym zaoszczędził? Niestety...wokół miałem samych fałszywych proroków, rycerzyków blachy zatruwających mi umysł.

Już to mówiłem, ale powtórzę: nawet gdybym rozbił w totka największą kumulację w historii, powiedzmy 40 mln to blachy bym nie kupił, co najwyżej jakiś poleasingowy szrot lub przejąłbym 3-letniego lapcia żony, a jej kupiłbym coś lepszego do pracy i grania w Candy Crush, natomiast już 5 minut po przelaniu kasy na moje konto nabyłbym Śwista ze wszystkimi grami + preordery na nadchodzące, Nintendo 3DS z 50-ma grami i niech stracę...nawet Vitę ze wszystkim co tam wartościowego wyszło. Przynajmniej moje chrześniaczki grałyby w coś fajnego i na sprzęcie do tego przeznaczonym, a nie w Cut The Rope na mojej dychawicznej Lumii.

Opublikowano

blacharski owczy pęd posiadania najpierw Voodoo, potem Voodoo 2, a na V2 SLI skończywszy.

ło panie, ten starzec w avatarze to Twoje zdjęcie jest?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.