Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

ta wojna dawno by się skończyła, gdybyście odstawili twarde narkotyki

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

xbox >playstation. mam nadzieje że pomogłem

Wiem, że to żart ale aż mnie zgorszyło

fujka

Opublikowano

xbox >playstation. mam nadzieje że pomogłem

To dlatego jeszcze chwilę temu grałeś w Alienation z Plusa :ragus:

Opublikowano

:reggie: > :kaz: > :dynia: > :xboss:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

ja pie.rdole to sony ma najwiecej konsol a najbardziej bieduje

zupelnie jak te klapy

Opublikowano

Xbox zostal bez exow to nagle exy sie nie licza, a boty jeszcze w zeszlym roku starali sie walczyc na wyliczanke tygulow na wylacznosc, jestescie zalosnymi amebami

Jakby kazdy gracz byl taki jak ty i podobni to caly growy gaming ograniczylby sie do coda, bf, destiny, fify i asasyna bo przeciez tylko one sie sprzedaja i sa na szczytach sprzedazy

Gardze!!!!!

Nie zesraj sie

Opublikowano

Posprzątasz

Powiedziala mama do mikolaja

Opublikowano

Dlaczego Was nie stać na bycie multiplatformowcem?

Nie finansowo, tylko mentalnie. Dlaczego jesteście tak zyebani i bronicie marki, zamiast wybierać świadomie?

Nie odpowiadacie, ja dobrze wiem. Beka z typów xD

Opublikowano

https://www.pcgamesn.com//a-way-out/consoles-hold-pc-back

Mielibyśmy lepsze gierki gdyby każdy byl tak mądry jak ping ale nie frajerzy te konsole kupują, te zabawki dla dzieci jezuuu

Opublikowano

Dlaczego Was nie stać na bycie multiplatformowcem?

Nie finansowo, tylko mentalnie. Dlaczego jesteście tak zyebani i bronicie marki, zamiast wybierać świadomie?

Nie odpowiadacie, ja dobrze wiem. Beka z typów xD

1. Dlatego, że czasami jedna marka dostarcza największej frajdy (a to że od 4 generacji jest to Playstation, no cóż).

2. Masz możliwość odkrycia pełni platformy, a nie tylko liznąć ją po macoszemu.

3. Fajnie być częścią konkretnej społeczności, a nie chorągiewką czy tam snobem co to pozjadał wszystkie rozumy (to tak jak w piłce - można być kibicem-januszem, a można być zagorzałym kibicem konkretnej drużyny)

4. Czasami za daną marką stoi konkretna filozofia i przeważają np. gatunki czy style w polityce wydawania ex'ów. Nie każdy lubi ten hamburergowo płytki i pompatyczny heroic z Xboxa, czy tam bajkowe światy gier na Nintendo. Po co więc męczyć się na siłę, by potem na forum być jak ping udający obiektywnego znawcę i słabo mu to wychodzi? ;)

Opublikowano

5. Wyczerpałem limit w providencie.

Opublikowano

1, skad wiesz ze inna marka nie da ci wiecej fanu jak w nia nie grales?

2. okrywanie pelni platformy patrzac na twoj gamertag oznacza czesto granie w szroty w plusa bo akurat nie masz co innego pod reka by odpalic

3. analogia do pilki - to kim sa w nim tacy ludzie jak michal pol, kolton, twarowski, wielu forumkowiczow z kacika sportowego - wiedza ogromna w kazdym zakresie pilkarskim czyli co? janusze bo nie kibicuja konkretnie jednej druzynie?

4. mendrek nie lubi bajkowych swiatow gier na nintendo ale bajkowe swiaty lbp czy ratcheta juz goty

Opublikowano

1, skad wiesz ze inna marka nie da ci wiecej fanu jak w nia nie grales?

2. okrywanie pelni platformy patrzac na twoj gamertag oznacza czesto granie w szroty w plusa bo akurat nie masz co innego pod reka by odpalic

3. analogia do pilki - to kim sa w nim tacy ludzie jak michal pol, kolton, twarowski, wielu forumkowiczow z kacika sportowego - wiedza ogromna w kazdym zakresie pilkarskim czyli co? janusze bo nie kibicuja konkretnie jednej druzynie?

4. mendrek nie lubi bajkowych swiatow gier na nintendo ale bajkowe swiaty lbp czy ratcheta juz goty

1. Nie żyjemy w średniowieczu, więc jest naprawdę mnóstwo dróg do tego by stwierdzić że "po prostu nie". Mam to na przykładzie gier. Co więcej, czasami się łamię i wbrew sobie kupuję coś, by chyba przekonać się że miałem rację. Kupiłem RE4 HD wiedząc że będzie to bieda-wersja RE5 (chociaż jakieś dziwolągi mówiły mi że ta gra będzie lepsza od RE5, sic!). I tak, to jest bieda wersja RE5, nic się nie myliłem nawet wtedy gdy jeszcze w to nie grałem (ale wystarczały mi do tego inne źródła). Co więcej nawet biorąc poprawkę że ta gra wyszła na GC, to nawet wtedy uważałbym że gra ma mnóstwo głupot gameplayowych, potrafi zanudzić, a fabułę to pisał pies programisty.

2. Nie mam gamertaga, mam PSN ID jak już. I nie ma tam gierek wyłącznie z Plusa. Ba, ostatnio nawet większości nie ściągam, bo brak mi miejsca na dysku z powodu gier które kupiłem a nie przeszedłem. Taki jest właśnie dobrobyt na Playstation. I ja miałbym kupić xboxa na którym są power rangers i płytkie jak kałuża na autostradzie pif-paf it's ok dom pudziany? Daj spokój.

3. No pod kątem kibicowania i społeczności klubowej są januszami, bo nie angażują się w żadną (albo się z tym nie obnoszą). Prawdziwe emocje można poczuć gdy się jest na trybunie wśród swoich i dopinguje się jedną drużynę, a nie obie. No ale jako rodowity Chorzowianin, jak widać twierdzisz że kibicowanie GieKSie, Ruchowi i Legii Warszawa naraz to w zasadzie lepsza sprawa. Oby koledzy z placu się o tym nie dowiedzieli :)

4. LBP tak naprawdę edytor, gdzie były różne gierki, niekoniecznie bajkowe. Zaś Ratchet jest prześmiewczy i pod tą bajkowością kryje się dość okrutne uniwersum, więc jakoś to zdzierżyłem ;)

Opublikowano

Smutny post mendrka. Odpowiednik mazeo na platformie Sony

Zacietrzewienie

Opublikowano

Mendrek przyznaj się trzepiesz do postów z wyrazami pogardy ze wszystkich stron. I nawet nie myśl że komuś się będzie chciało wyjaśniać dodatkowy chromoson RE5>RE4

Opublikowano

Smutny post mendrka. Odpowiednik mazeo na platformie Sony

Zacietrzewienie

MaZZeo chociaż robi bardzo śmieszne przeróbki z Mendrkiem, w drugą stronę to tak nie działa :/.

Opublikowano

Mendrek rucha najlepsze dupeczki z badoo, jedna konsola mu w zupełności wystarczy

Opublikowano

Mendrek w HD dostarcza. W 4K nas zabije

Opublikowano

Pc hardware - problemy

No to sie nacieszyl xd

Opublikowano
ping, dnia 24 Cze 2017 - 12:05, napisał:

Wypyerdoliłem wszystkie rzeczy, które mogą odtwarzać dźwięk, zostawiłem wyłącznie TV ale to nie pomagało.

Ogólnie obecnie piecyk zapięty jest via HDMI do telewizora, czyli tylko jeden ekran. Przez słuchawki wpięte do budy dźwięk w takich grach jak GRIP czy Snake Pass słychać, ale nijak nie mogę zmusić puszczania dźwięku przez HDMI. Jack do TV nie pomoże, bo wejście służy do doprowadzenia dźwięku dla wejścia analogowego. Jestem więc w przysłowiowej (pipi)e. Nie wiedziałem, że to takie problematyczne. Trzeba będzie kupić monitor i zrobić stacjonarne stanowisko z głośnikami, innego wyjścia nie widzę...

A ja widzę. Przyznaj się póki jeszcze masz honor do tego że sfrajerzyłeś kasę, przestrzeż innych przed pchaniem się w pctowe szambo, po czym pochyl głowę i wróć na konsolowe poletko gdzie będziesz miłował konsole po wsze czasy :)

Aha, jakbyś jednak planował popluskać się w ścieku, to nie zapomnij o: http://www.meble.pl/p1375723,drewniany-taboret-t-997246.html ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.