Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Horizon nie odpali.

Horizon > Zelda

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Piękne podsumowanie bycia konsolorzem - kupił pro wiele miesięcy po premierze i czeka na patcha żeby zagrać w grę z 2015 xD.

Jasna sprawa, koszt przesiadki wyniosl mnie circa 800zl, i gram w jakosci o ktorej 90% stemowiczow moze pomarzyc. Biblioteka gier rosnie co miesiac :D

Witcher 3 ? Zaden dla mnie must have, musi czekac na swoja kolej, jak skoncze Nioha, Horizona i jeszcze kilka gier ktore stoja u mnie wyzej na liscie.

Horizon przed wiedźminem. Tfu pluje na ciebie klapie. Klapy to naprawdę najgorszy typ gracza.

Opublikowano

Taki niby miły starszy ustatkowany człowiek, a obraź mu gierkę to pluje na każdego :/

Opublikowano

Uderz w Wiedźmina a Bansai się odezwie.

Wiedzmin >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Srorajzon

Opublikowano

horizon śmieć a aloy to głupia (pipi)

Opublikowano

Jak dla was dialogi i filmiki są ważniejsze od gameplayu, to się nie dziwię xd

Opublikowano

Horizon przed wiedźminem. Tfu pluje na ciebie klapie. Klapy to naprawdę najgorszy typ gracza.

Nie on jeden ! Lepszego Wiedzmina czytaj Nioh juz mam na poleczce.  Zobacze jak sie skonczy epopeja z wsparciem dla Pro od Redow, place wymagam cnie. Oni raczej nie odwalaja fuszerki, wiec kto wie moze nawet 1080p60 FPS bedzie.

PC+Ps4 to najlepsze kombo. I nie rzucajcie argumentami z dupy, bo większość po przesiadce i ograniu 2 tytułów w 4k/60fps by na konsole tylko spluneła.

Ping w tym momencie może odpalić nawet najnowszą Zelde w 4K i płynnych 60 klatkach.

Hmm, jednak sklanialbym sie do comba PS4+ Switch mowiac szczerze... Ninny naprawde odrobilo prace domowa po lekcji z Wii U. PC ? Noo jak komus naprawde az tak zalezy.

Opublikowano

uff nareszcie dzieciaki zajęły się znowu kłótnią o gierki i temat PCta ucichł, bawcie się dobrze ;)

Opublikowano

Horizon nie odpali.

Horizon > Zelda

Odpali odpali, bo nie ma klapek na oczach i dysponuje każdym sprzętem, więc może grać w każdy tytuł w najlepszej możliwej formie. CÓŻ TO JEST ZA KOMFORT :okemi:

Opublikowano

Czyli i tak musisz mieć PS4. Obowiązkowy zakup w tej generacji. Przynajmniej jak włączysz, to fajna muzyka leci. Nie sorry, w ogóle muzyka leci XDDDDDDD

Ale ping, skoro chcesz zostać growym szambonurkiem, to przygotuj się przynajmniej. Oswój się ze swoim wyrażeniem: "przejściowe problemy". To jest motto pc-towców, jedno z wielu. Oni zawsze mają jakieś "przejściowe problemy". A to ktoś nie chce portu zrobić, a to sterowniki, a to skopany port z konsoli, a to cheaterstwo w online (to akurat permanentny problem), etc.

No ale spoko, ostatnio rycerzyki w piwnicach siedzą, to przynajmniej będę miał z kogo toczyć bekę w CW, zwłaszcza przy kolejnych premierach zrypanych portów z konsol, do których kupiłeś maszynę za 7 tysięcy i nawet po patchach wyglądają jak na konsoli za 1750 bo wydawcy nie opłacało się robić coś więcej dla cebulacko-złodziejskiej pctowej podrasy (albo wręcz zablokuje ci mody i shadery, żeby nie wyglądało lepiej, bo nie dla psa kiełbasa).

Swoją drogą, wiesz że nieoficjalna emulacja gier to piractwo? Czyli złodziejstwo. Chyba, że masz te gry na półce, choć nawet wtedy prawnicy wydawców kręciliby nosem ;)

Opublikowano

Ej moderacjo mam prośbę - jak gra jest na PC i konsolę to się trzyma osobne tematy, bo niby blacharze wymieniają się liczbami klatek na sekundę czego konsolorze nie mogą znieść i trzeba mieć osobny temat. Jednak jest to dobry trend, ale nie ze względu na pececiarzy dyskutujących o blue screenach a ze względu na konsolorzy. Proszę o wydzielenie Hollow Knight na dwa tematy:

- dla graczy PC którzy już teraz grają

- oraz dla konsolorzy koneserów wpisujących po kolei "czekam na PS4" "no ehhhh ja też czekam" "kurde tak bardzo czekam"

Człowiek sobie wchodzi do tematu poczytać wrażenie blantisa czy innych GRACZY bo zakup waha się na włosku od paru dni, a tutaj następny wyznawca #thisiswaiting musi powiedzieć jak bardzo czeka xDD

Grał ktoś ma PC juz? Podobno przegenialna metroidvania, czekam jak cholera kiedy wyjdzie na PS4.

O matko - też czekam jak cholera, aż to wyjdzie na PS4

Hollow Knight + Owlboy  to 2 indyczki na które czekam najbardziej. Szkoda, że jeszcze chwilę trzeba będzie poczekać. :(

day one na switcha, a jak wyjdzie w pudle to biore drugi raz

Wyjdzie to w ogóle na PS4? 

Czekam na Owlboya.

Pod koniec roku ma wyjść wersja konsolowa. Też czekam bardzo.

Szkoda, że pojawi się na PS4 pewnie dopiero na jesieni. Mam mocny głodził na ten gatunek. Zwłaszcza, że nie wiadomo kiedy pojawi się Bloodstained.

edit: huh, jak się ma za dużo cytatów to forumek nie ogarnia, nie wiedziałem

Temat Undertale jest dobrze zrobiony, widzę konsolomaniaki same ogarnęły, że trzeba sobie założyć osobną zagrodę do czekania :).

Już tego lata na PS4 i PS Vita zagości fenomen z PC - gra Undertale. Dostępna będzie również w boxie i edycji kolekcjonerskiej. 

Jaram się, bo grałem może z 10 minut, ale widziałem potencjał (muzyka!) i już nie mogę się doczekać, kiedy przejdę na konsoli.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Zbanować pececiarzy i problem solved

Opublikowano

Tego jest więcej xD.

Temat Stardew Valley. Do momentu zapowiedzenia wersji konsolowej kulturalne 10 stron dyskusji o grze, zapowiedzieli wersję na kąsole to już bydło się zleciało czekać i jeszcze wyzywać innych.

Preorder na PS4 złożony. Odliczanie trwa. Mogłem wcześniej zagrać na lapku, ale wolałem poczekać, by nie grać jak zwierze.

Btw, przeczytałem cały temat i no pograłbym sobie. Czekam na opinie jak w to się na kąsolach gra.

Opublikowano

Raven, każda sekunda stracona na te bezsensowne posty to stracona sekunda na pisanie petycji o RDR2 na PC. A Ty tu o jakiś indykach wyjeżdżasz i Ficusiu który o JAKIEJKOLWIEK  zapowiedzianej grze pisze teraz: "na Switchu day one"...

Opublikowano

Ostatnio kapelusze były tam gdzie dało się je zdobyć w eksluzywnych misjach, ale nie umiem rozszyfrować tego co masz na myśli pod skrótem "x1". Co to, jakaś konsola czy co... ? 

Opublikowano

Lineup mikrosoftu na 2017:

Halo Wars 2

Forza Motorsport 6 

Zamknijcie ten temat w pizdu.

Opublikowano

I co zawiodłeś się?

Opublikowano

Lineup mikrosoftu na 2017:

Halo Wars 2

Forza Motorsport 6 

Zamknijcie ten temat w pizdu.

Forza Motorsport 7 znawco xD. Z takimi przeciwnikami co się sami orają i o Xboksie wiedzą tyle co statystyczny gracz o ruchaniu to faktycznie nie ma sensu dyskutować.

Opublikowano

Ciekawe co za rok dostaniecie. Sea of Thieves i Crackdown, które gracze woleliby żeby je skasowano plus kolejne laserki i czwarta Forza Horizon. Żenująca konsola.

Opublikowano

Crackdown ma premiere w tym roku :usmiech: 

Opublikowano

Najlepszy symulator.

Najlepszy FPS.

Najlepsza ściągałka arcade.

Gra nastawiona na grę online i community.

Coś czego klapy nie zobaczą na swojej konsoli.

Edytowane przez hav7n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.