Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

dobra o ile po konferencji MS bylem sceptycznie nastawiaony do X, tak teraz wiem ze biore dej łan, 

jezu nie moge doczekac sie tych pekajacych dup xD ciekawe czy klapy dalej beda tasowac sie do DF xDDD

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Najlepszy symulator.

Najlepszy FPS.

Najlepsza ściągałka arcade.

Gra nastawiona na grę online i community.

Coś czego klapy nie zobaczą na swojej konsoli.

Czkej, czkej. Zerknę do tematów gdzie gracze głosują na GOTY z trzech ostatnich lat.

xdddd

Opublikowano

ja rozumiem Jakubka, tyle razy ograł już najlepszego arcade racera generacji, najlepszego fpsa czy girsy, że ma prawo być znudzony lineupem Xboxa na rok 2018 jeżeli Microsoft zaoferuje "tylko" kolejnego Horizona i Halo 

Opublikowano

Jakubek jest zbyt zajęty buszowaniem w tematach jak klapy głosowały na gry roku. Jestem bardzo ciekawy rezultatów :kaz:

Opublikowano

Forza Horizon 4? Z oblizaniem bym przyjął. Wtedy to byłaby trzecia fantastyczna Forza Horizon na Xbox One przed pierwszą (być może) dobrą ścigałką na PS4 xD. NADKONSOLA

Opublikowano

crackdown 3 jest na ten rok

Opublikowano

Mendrek, że Xbox One na oczy nie widziałeś to nie jestem zdziwiony :/. No ale dobrze mieć to na papierze.

Aaaa to. No było chyba coś takiego, nieudany projekt MS, co nie? Eee, a to czasami nie jest już martwe... ?

Opublikowano

pisałem już kilka razy: Nie wiem czy dostaniemy Forze Horizon 4 w 2018. Dwuletni cykl wydawniczy jest z pewnością bardzo wymagający i kosztowny dla Playground Games, a dodatkowo w tym roku są zajęci klepaniem jakieś innej gry o której kilka razy wspominali. Także być może w następnym roku czeka nas przerwa, lub Microsoft ruszy z jakąś nową serią racerów (z chęcią przywitałbym powrót PGRów)

Opublikowano

czyli zamiast halo forza girsy bedzie sea of thieves

Opublikowano

pisałem już kilka razy: Nie wiem czy dostaniemy Forze Horizon 4 w 2018. Dwuletni cykl wydawniczy jest z pewnością bardzo wymagający i kosztowny dla Playground Games, a dodatkowo w tym roku są zajęci klepaniem jakieś innej gry o której kilka razy wspominali. Także być może w następnym roku czeka nas przerwa, lub Microsoft ruszy z jakąś nową serią racerów (z chęcią przywitałbym powrót PGRów)

Etam, kogo to obchodzi skoro na jesień wychodzi Destiny 2 w które będzie można grać cały rok :rotfl: A za rok kolejne Halo, które znowu zajmie gdzieś 6-10 miejsce w GOTY 2018 :yao:

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

czyli zamiast halo forza girsy bedzie sea of thieves

i Ori :) 

Opublikowano

żaba spokojnie zagramy w state of decay 

Opublikowano

Najlepszy symulator.

Najlepszy FPS.

Najlepsza ściągałka arcade.

Gra nastawiona na grę online i community.

Coś czego klapy nie zobaczą na swojej konsoli.

Czkej, czkej. Zerknę do tematów gdzie gracze głosują na GOTY z trzech ostatnich lat.

xdddd

2013

na next genach nic nie było 

2014 

MK 8 

Forza Horizon 2

Sunset Overdrive & Bayonetta 2

2015

Wiedzmin 3

Bloodborne

Rise of The Tomb Raider (czasowy ex dla xboxa)

5 i 6 miejsce Ori & Halo 5

2016

U4

Doom

Forza Horizon 3

także ten widzę dwie gierki z ps4, cztery z xboxa oraz jedną od nintendo w top 3 :reggie: Nie wspominając o tym, że przez 2013, 2014 i 2015 nie było więcej niż jednej gierki w top10 dla ps4. W 2016 chyba by się The Last Guardian załapał, ale Mazzeo zrobił tylko top 5. 

Opublikowano

jezu nie moge doczekac sie tych pekajacych dup xD ciekawe czy klapy dalej beda tasowac sie do DF xDDD

Nie, teraz będzie tasować się do gier, oraz ich braku na x-śmieciu :kaz:

Indie dev: "Sony has been so supportive", Microsoft didn't show Interest

http://sirusgaming.info/2017/06/indie-dev-sony-has-been-so-supportive-microsoft-didnt-show-interest/

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Jakbym miał do wyboru to albo Sea of Thieves to jednak wybrał bym piratów.

Opublikowano

o ch,uj xdddddddddddddddddd

Opublikowano

od crackdauna bedzie lepsze :pawel:

Opublikowano

Az dziwie sie czemu Spencer nie kupil tego jako pokaz mocy XOXa. Chuye z MS.

Opublikowano

dobra o ile po konferencji MS bylem sceptycznie nastawiaony do X, tak teraz wiem ze biore dej łan, 

Ja poczekam na pierwsze wrażenia i pewnie też wezmę. Porównam z Pro i zobaczę ;) Jak różnice będą minmalne to się sprzeda z małą stratą. Szczególnie, że konsolka powinna rozwinąć skrzydła z ks7500.
Opublikowano

o k,urwa YETI nie no sztos na PS4 taki, że jestem teraz 100% dumny z zakupu tej konsoli

ahahahah czy to jest jakaś gra wspierająca aukcję "tak dla autyzmu"?

Nie dziwię się, że Sony wspierało jej rozwój

Opublikowano

yeti najpierw ograj tego exa

za duży backlog sobie zrobisz

Opublikowano

Nie zapominajmy o tym wspaniałym exie

https://www.youtube.com/watch?v=qA-wob6zsAA

kurcze, Sony ma chyba jakąś ukrytą politykę wydawania crapów, tylko po to aby Mendrek lub Figaro mógł napisać że na Playstation wychodzi więcej gier

Opublikowano

heheh dobre Mendrek

BTW kolejny pokaz arogancji ze strony Sony, Jim Ryan o miłości sony do indyków:

'It was just good to talk about in 2013. It is less relevant now'

a6PtDLH.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.