Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

od kiedy kupił Switcha i myśli, że jest fajny xd 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Od kiedy Ficuś się tak panoszy xddd

w sumie to od zawsze, lata z cieczką od kilku lat

Opublikowano

Konsolorze to ogólnie ciekawy materiał, potrafią tylko sapać do siebie wzajemnie, zamiast dyskutować na poziomie xD.

Jak miałem problem natury komputerowej, to nikt z ekipy MASTER RACE nie wmawiał mi, że mam niedoyebane mózgowe i jestem upośledzony, tylko próbowali pomóc, UberAdi nawet pisał ze mną na czacie STEMA, by rozwiązać mój problem. To jest właśnie wyższy poziom, czegoś, czego konsole mieć nie będą - genialne community skore do pomocy. Zawsze można liczyć na dobrą radę. Widzieliście temat o forumowym mikołaju Steamowym? :obama: Z takimi ludźmi chcę się widywać na serwerach.

Dla odmiany odpalisz grę na XBOX, wejdziesz w online i masz zgraję 7 latków drących peezde do mikrofonu, a genialny microsoft, jak ktoś nie ma podpiętego headsetu to zamiast wyłączyć defaultowo tych retardów, to puszcza ich przez głośniki telewizora. Co za zyebaństwo. Na PC tego nie ma.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Wszyscy cieszymy się razem z Tobą

ps. odkryć PC w 2017, gratulacje.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Lepiej odkryć PC w 2017, niż być botem obesranym i nagrywać filmy z których śmieją się nawet zieloni.

Opublikowano

Lepiej odkryć PC w 2017, niż być botem obesranym i nagrywać filmy z których śmieją się nawet zieloni.

Ale po co ta agresja? i to jest ten wyższy poziom? 

ps. to forum konsolowe a ten temat to console wars, także grzecznie prosimy opuścić ten temat i zacząć się rozglądać za nowym forum, jest jeszcze opcja siedzenia jak kret w dziale poświęconym PC i wzajemnie klepanie się po pleckach z Adim. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Ping bardzo w porządku użytkownik. :wysoka_piątka: za obrażanie xboxa

Opublikowano

Mam wszystkie konsole, oprócz switcha na którego żebram w sygnaturze, więc mogę tutaj jeździć po zielonych garbach ile wlezie. Przynajmniej mam punkt odniesienia, a nie jak goście z PS AMATOR zapiętym pod monitor 24 cali i z dostawioną klawiaturką :yao:

GOD TIER:

PC

PS4 PRO

MID TIER:

NINTENDO

LOW TIER:

IPAD, GRY ANDROID

:yao: TIER:

XBOX ONE

Edytowane przez ping

Opublikowano

Ping dokupil komputer by w wc pisac mature z duma jaki to z niego koneser gejmingu. Co ten temat robi z ludzmi :obama:

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

To rozmawiaj na temat a nie podniecasz się TU  swoim PC, którego odkryłeś tydzień temu. 

CONSOLE WARS, mówi Ci to coś?

Opublikowano

:yao: TIER:

XBOX ONE

:dynia:

Opublikowano

Bezkitu już Ipad ma więcej exów niż konsola Mikromiękkich. Mają już taki gankbang od konkurencji, że nie widzą jeszcze Appla zapinającego ich od tylca XD

Opublikowano

Mam wrażenie, że jest mniej więcej tak samo głośno o Super SNES Mini jak o Xbox One X.

Opublikowano

Mam wrażenie, że jest mniej więcej tak samo głośno o Super SNES Mini jak o Xbox One X.

Z tą drobną różnicą, że SNES Mini wyprzeda się jak na pniu, a XOX będą próbowali gonić w akcie desperacji po 1400zł przez oficjalny sklep Microsoft, tak jak dropowali ceny innych rewi.zji swojego sprzętu.

Martwy sprzęt bez gier. 3DO obecnej generacji.

Opublikowano

To jest właśnie wyższy poziom, czegoś, czego konsole mieć nie będą - genialne community skore do pomocy. Zawsze można liczyć na dobrą radę. Widzieliście temat o forumowym mikołaju Steamowym? :obama: Z takimi ludźmi chcę się widywać na serwerach.

mam nadzieję Pinger, że weźmiesz udział w tegorocznej edycji :cool: 

Opublikowano

Jak miałem problem natury komputerowej, to nikt z ekipy MASTER RACE nie wmawiał mi, że mam niedoyebane mózgowe i jestem upośledzony, tylko próbowali pomóc, UberAdi nawet pisał ze mną na czacie STEMA, by rozwiązać mój problem. To jest właśnie wyższy poziom, czegoś, czego konsole mieć nie będą - genialne community skore do pomocy. Zawsze można liczyć na dobrą radę. 

Czyli dokładnie odwrotnie niż to co pamiętam ~18 lat temu w polskim internecie. Na LAN'ie w bloku jeszcze było spoko, ale jezuuu to community netowe, no nie dało się.

Opublikowano

PClab - to średnia wieku pawcia, nie mają tam nawet tematu BlachaWars. Pewnie w większości tematach mówia na siebie per PAN :yao:

Opublikowano

Na pclabie pewnie maja:

Cpu wars

Gpu wars

Ram wars

Ssd wars

Hdd wars

MB wars

Obudowa wars

Takze pececiarze wiedza co to prawdziwa wojna, u nas to tylko wojenka

Opublikowano

pinger ulany wieprzu won na pclab

Niedługo sam tam wrócisz, jak już MS wyroocha Cię w kakałko i następnego XBOXa będziesz ściągał w formie appki na komputerek z marketu za 2,5 koła.

Ja mam KONSOLOWE korzenie i tego się trzymam.

Lada chwila CRASH REMASTER wjedzie na salon i będzie tak

A Ty co? Polerowanie grzybka do gameplayów z Forzy 7? Gry, która od piątki nic a nic się nie zmieniła? :yao:

Opublikowano

Pinger elegancko gra na konsolorzach jak na skrzypcach.

Opublikowano
Niedługo sam tam wrócisz, jak już MS wyroocha Cię w kakałko i następnego XBOXa będziesz ściągał w formie appki na komputerek z marketu za 2,5 koła.

Zawsze zostaje pizgnąć się z gnashera po głowie.

Opublikowano

Niektórzy dalej myślą, że prawdziwi faceci mielą lucudta z gnashera.

A tu zonk, bo prawdziwy facet ma SONKĘ PRO, PC i nie wstydzi się Nintendo. Zieloni zawsze pluli na Nintendo, że pedalstwo i tak dalej - to chyba jakieś projekcje. Zauważyłem wśród błękitnej krwi, że są bardziej przyjaźnie nastawieni na eksperymenty ze skaczącym hydraulikiem i ja to szanuję.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.