Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

ping ale #nikogo ten zakup. Jakies randomy krzyczały ze sie podniecają a tak na prawdę to każdy się na to zrzygał. 

Nowa edycja CW wystartowała z tematami :

-beka z pinga i PC ATENCJA RACE

-boty się wierzgają, bo konsola okazała się trupem w dniu premiery

Idźcie lepiej grać w gierki na wstecznej :yao:

Edytowane przez oFi

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

@Kruczek: ależ oczywiście, że miałem pada od bonka w dłoniach, przecież nie pisałbym o czymś o czym nie mam pojęcia. Co ty, oszalałeś?

Opublikowano

Przeciez w CW nikt nie pisze o czyms o czym nie ma pojecia :cool:

Opublikowano

a to stad te wszystkie porównania do ruchania w dupe

Opublikowano

Słowem sprostowania - musiałbym ochooyać, żeby kupić blachę za 7 koła :dynia:

Ale przyznam, że to moja najbardziej udana zarzutka od lat. Ostatnio nawet nie mam czasu na gierki, więc popykam kilka godzin w tygodniu na SONCE i wystarczy :lapka::cool:

Już się martwiłem ze jesteś chory.
Opublikowano

Trol, nie Trol że wszystkim co pisał Ping się zgadzam. Współczuję tylko tym, którzy godzinami starali się mu pomóc w jego wyimaginowanych problemach... Te wszystkie Czarki z CW zesralyby się że szczęścia, gdyby ktoś im Smoka za 10 koła podłączył do TV, gdzie wszystkie gry niezależnie generacji mieliby pod ręką w 4K i 60 fpsach. Jest tylko jedno ale-PC poza ikonami pokroju CS i o dziwo MS Store does only single Player. 3/4 gier w multi nie da się grać, albo puste serwery, albo cheaterka, trainery, czy to fpsy, czy sportowki - do tego trzeba mieć zawsze konsole.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Myśle ze każdy gracz cieszyłby się kompa za 10k, warto jednak zaznaczyć ze aktualna generacja jest 10x tańsza.

Opublikowano

No to jest sprzęt ekskluzywny, dlatego bieda na to pluje. Wszystkie urojone problemy userow, którzy pamiętają PC Gamingu z 14 dyskietek w rarze można sobie w dupe wsadzić. Często szybsze, wygodniejsze niż konsola. :lapka:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Isis już nic nie edytuj bo nawet mądrze napisałeś :lapka:

Opublikowano

Trol, nie Trol że wszystkim co pisał Ping się zgadzam. Współczuję tylko tym, którzy godzinami starali się mu pomóc w jego wyimaginowanych problemach... Te wszystkie Czarki z CW zesralyby się że szczęścia, gdyby ktoś im Smoka za 10 koła podłączył do TV, gdzie wszystkie gry niezależnie generacji mieliby pod ręką w 4K i 60 fpsach. Jest tylko jedno ale-PC poza ikonami pokroju CS i o dziwo MS Store does only single Player. 3/4 gier w multi nie da się grać, albo puste serwery, albo cheaterka, trainery, czy to fpsy, czy sportowki - do tego trzeba mieć zawsze konsole.

Widzisz izi, jak się bardzo postarasz i się skupisz to nawet w CW potrafisz coś naprawdę mądrego i zgodnego z prawdą napisać.

Aha...odnośnie darowanego krokodylka za 10 tysi, który rzekomo miałby mnie uszczęśliwić...Natychmiast oddałbym go żonie, bo od pewnego czasu zaczyna mi marudzić, że jej trzyletni laptop zaczyna mulić, blachara jedna! :lol:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

No to jest sprzęt ekskluzywny, dlatego bieda na to pluje. Wszystkie urojone problemy userow, którzy pamiętają PC Gamingu z 14 dyskietek w rarze można sobie w dupe wsadzić. Często szybsze, wygodniejsze niż konsola. :lapka:

100% racji w tym i poprzednim poście.

Ludzie mają problemy z komputerkiem, bo inwestują w jakieś goowno z biedronki w czerwonej obudowie z napisem gaming za 2 i pół koła, a potem się dziwią, że coś nie działa (porządna karta graficzna kosztuje więcej). Steam, double click na grę, instalujesz w kwadrans, siadasz i grasz.

Loadingi w Horizon 3 na konsoli nie pamiętam ile trwają - 10 sekund na wyścig? Na PC 2 sekundy. 8 sekund na wyścig różnicy, wyścigów mam rozegranych około 300, więc 40 minut oszczędności na samych loadingach w Forzie to jest coś.

Opublikowano

Wy wszyscy pi.erdolicie, to ze Lamborghini czyli typowy drogi ekskluzywny PC będzie zjadał Seata Leona Cupre (typowa konsole) nie oznacza wcale ze Ci w Seacie nie będą bawili się równie dobrze.

Oczywiste jest, ze karty graficzne w kompach sa wydajniejsz teraz przez dłuższy czas niż za czasów kiedy wchodziły dżiforsy, kompy są szybsze i lepsze, ale ciagle PC to nie wszystko, i warto mieć PS4 i Switcha.

A nie każdego stać by posiadać PC, PS4 i Switcha, ale czy osoba która nie ma wszystkich platform jest gorsza? Poważnie? To co maja powiedzieć osoby które maja przegrane tysiące godzin w jedna grę na jednej platformie - bo im się podoba, tzn. ze takie osoby są nienormalne? To powinno w takim razie zamknąć nas wszystkich w wariatkowie.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Gorsza nie. Nieobiektywna owszem, bo nie ma porównania. To tak jak beneficjent 500 plus mówi, że kawior jest chooyowy chociaż nie jadł. No tu akurat ma rację, ale potem marudzi na pastrami że hehe taka krakowska sucha lepsza i niestety racji nie ma (a jak by mu dali to by te pastrami wpyerdlal az by sie uszy trzesly). Taka sama retoryka u konsolorzy plujacych na master race,ktorzy by oczy ze zdziwienia przecierali jak by zobaczyli GRAFE.

Opublikowano

pinger ale krakowską suchą szanuj

Opublikowano

ping ale #nikogo ten zakup. Jakies randomy krzyczały ze sie podniecają a tak na prawdę to każdy się na to zrzygał. 

Nowa edycja CW wystartowała z tematami :

-beka z pinga i PC ATENCJA RACE

-boty się wierzgają, bo konsola okazała się trupem w dniu premiery

Idźcie lepiej grać w gierki na wstecznej :yao:

Ja bym do powyższej listy jeszcze dodał:

- pieczenie dupsk klapów, bo ktoś im prawdę o Dualszrocie 4 napisał. Aha...żeby było śmieszniej to sami zalecają gumowe nakładki z bazaru, bo bez nich to nie ma co w ogóle do grania podchodzić :yao:

- ból klapich anusów, bo w listopadzie raz na zawsze skończy się przynajmniej pod względem sprzętowym babci sranie po krzakach :czesc:

Oczywiście to pomaga zawsze i niemal w każdym, nawet beznadziejnym przypadku:

JEvTZsc.jpg

Opublikowano

jest_możliwe.avi

Opublikowano

co tam krzyczysz (pipi) biedaku?

Nic do Ciebie, to było adresowane do części inteligentnej.
Opublikowano

@Kruczek: ależ oczywiście, że miałem pada od bonka w dłoniach, przecież nie pisałbym o czymś o czym nie mam pojęcia. Co ty, oszalałeś?

Gearsy 4 ograne skoro okazały się rozczarowaniem?

co tam krzyczysz (pipi) biedaku?

Nic do Ciebie, to było adresowane do części inteligentnej.

czemu od razu się wykluczyłeś z grupy adresatów?

Opublikowano

Bluber, Ty to zawsze próbujesz być śmieszny na sile, mówię Ci, Ty nic nie rób, to wystarczy żeby być śmiesznym.

Opublikowano

Expert, Ty to zawsze próbujesz być głupi na sile, mówię Ci, Ty nic nie rób, to wystarczy żeby być głupim.

fix'd

Jeszcze tak mi sie przypomnialo, co Karola i jego rzekomego zafascynowania i gazowania fanów innych sprzętów to wydaje mi się, że realnie to by Karolek pierwszy trafił do komory bo jednak geny karłów raczej nie wpisywały się w idelogie ubermensch. Trochę strzał w stopę.

Opublikowano

aha, spoko

o (pipi) pad ideał

05a913a58c20da78gen.jpg

Edytowane przez _Be_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.