Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Phil Harrison worries about Sony focus on core gamers 

"I think Sony has done a very good job in making PlayStation 4 very popular around the world," says Harrison when asked to compare PS4 with the PlayStation models he was part of bringing to the world. "What I wonder about, and maybe a worry about a little bit is: Are both Microsoft and Sony growing the market? Are they building and investing in the content and broadening the experience to bring in more players. It looks to me from their public announcement at least that they are increasingly for the same kind of core, hardcore gamer.

wiadomo gdzie taki typek pracuje XD

Nic tu zaskakującego, Playstation zawsze było dla graczy, a MS tylko na początku OG Xboxa celował w graczy i przegrał z kretesem, dlatego potem raz celował w przygłupów z kinectem, raz w segment widzów tv tv tv tv, teraz w pokolenie minecrafta i podejścia "usługa zamiast gry". Z segmentu g r a c z y już dawno zrezygnowali, dlatego pokasowali g r y. 

Opublikowano

Harrison to ten łysol? Ja pier.dole, jego prowadzenie konferencji Sony to najgorsze co widziałem pod tym względem xD

Opublikowano

No ponoć jest zapaść bo karty graficzne idą na koparki bitcoinow z tad ceny szybują w górę. Najgorszy moment na kupienie karty graficznej do kompa od kilku lat. Gorzej bedzie za kilka miechow jak bedą sprzedawać "lekko używane " za cenę nowki przed skokiem ceny

Czyli co...definitywnie zostawiamy blacharnię tam gdzie jej miejsce tj w próżni zapomnienia lub jak kto woli w cuchnącym szambie i w końcu wracamy do ad rem tego wątku, czyli Console Wars...

Opublikowano

Phil Harrison worries about Sony focus on core gamers

"I think Sony has done a very good job in making PlayStation 4 very popular around the world," says Harrison when asked to compare PS4 with the PlayStation models he was part of bringing to the world. "What I wonder about, and maybe a worry about a little bit is: Are both Microsoft and Sony growing the market? Are they building and investing in the content and broadening the experience to bring in more players. It looks to me from their public announcement at least that they are increasingly for the same kind of core, hardcore gamer.

wiadomo gdzie taki typek pracuje XD

Phil Harrison is a former corporate vice president of Microsoft. Previously, Phil was the British corporate executive and a representative director of Sony Computer Entertainment, Inc. (SCEI) and Executive Vice President of Sony Computer Entertainment Europe (SCEE).

xD

i jeszcze 

On 17 April 2015, it was announced that Phil Harrison had left Microsoft Game Studios

Opublikowano

crash sprzedany - klapy zamiast ograc to na psp lub vicie z dokladnym sterowaniem dalej sie klepia po plecach w temacie jakie to trudne skillowe itp, a po prostu dev (pipi)l w remasterze calkowicie skok i sterowanie xdddd

playstation od czasow pierwszego jak and dextera dalej bez dobrego ekskluzywnego platformera

Opublikowano

czemu tak karty do gory poszly?

ludzie wydają po 15-20+ tysi na kompy do kompania coinów.

Opublikowano

jedyny problem jaki mialem to drugi most, reszta poszla jak z platka, gdzie tu trudnosc w ogole? xdd niedokladne sterowanie lmao, mozg masz niedokladny 

Opublikowano

ciebie zrobili niedokladnie

Opublikowano

z ratcheta taki platformer jak z rayosa lektor

Opublikowano

a knack? yebane nintendofagi nie wiedzą co mówią

Opublikowano

z ratcheta taki platformer jak z rayosa lektor

a przywalił Ci ktoś kiedyś PIEŃŚCIOŁ? :angry: 

Opublikowano

Krach na rynku pecetów... Czuje dobrze człowiek, bo w maju zapłaciłbym za nieco gorszy zestaw tyle ile zapłaciłem pod koniec czerwca za potwora (załapałem się jeszcze na normalne ceny, bo sklepik nie pokapował się w rozpyerdolu bitcoinowym) :lapka:

Te bitcoiny jeszcze się im czkawką odbiją - na allegro jest masa koparek w cenach od 20 do 80 tysięcy, rentowność taka, że po roku taka maszyna się zwraca, zakładając że poziom trudności kopania nie wzrośnie.

No właśnie, a rośnie jak szalony, bo wszyscy zaczęli kopać ETH, a to niesie za sobą konsekwencje. Ciekaw jestem ile 'biznesmenów' pobrało kredyty gotówkowe na zakup rigów do kopania. Będzie niezły reality check jak się obudzą z kilkoma coinami i wyżyłowanymi kartami graficznymi - najgorszy zakup na komponenty zacznie się dopiero za pół roku, jak czar pryśnie i wszyscy będą sprzedawali karty graficzne użyte do budowania koparek. Ceny używanych kart z jednej strony polecą srogo w dół, bo każdy byznesmen będzie próbował odzyskać utopioną kasę, z drugiej ludzie będą kupowali dojechane kopaniem 24/7 podzespoły. Ciekawe czasy nastały.

Z drugiej strony cieszy popularność Crasha. Doskonała gra, wczoraj siedziałem do trzeciej rano i tłukłem czasówki - mam nadzieję, że sprzedało się na tyle, żeby odnowili SPYRO. A Xbox? Nie ma sensu nawet tego trupa odpalać.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Patrząc z perspektywy lat PSX to najlepsza konsola ostatnich 20 lat co niezbyt dobrze świadczy o Nintendo.

Opublikowano

kto mi wytlumaczy co to te bitcoiny?

Opublikowano

Ratchet może nie platformer, ale gierka zayebista.

Chociaż teraz po ograniu Sunset Overdrive to bym powiedział, że guwno xd

Opublikowano

Patrząc z perspektywy lat PSX to najlepsza konsola ostatnich 20 lat co niezbyt dobrze świadczy o Nintendo.

nintendo ma sie kiepsko na poletku stacjonarek od czasow SNESa, takze to nic niezwykłego. Switch to powrót w glorii i chwale :cool: 

Opublikowano

Ratchet może nie platformer, ale gierka zayebista.

Chociaż teraz po ograniu Sunset Overdrive to bym powiedział, że guwno xd

ratchet jest ZAYEBISTY ale za chuya nie jest to platformer

Switch to stacjonarka?

konsola przenosna z opcja podlaczenia do tv

Opublikowano

Switch to stacjonarka?

H Y B R Y D A ale  mądre głowy w nintendo mówią, że to stacjonarka z możliwością grania mobilnie a nie odwrót, to co się z nimi będę kłócił 

Opublikowano

Najlepsza platformówka tej generacji?

Ori i pewnie do czasu dwójki się to nie zmieni.

Opublikowano

Taki ten XBOX zły, nie ma gier, trup konsola, a wciąż o nim gadają, XBOX robisz to dobrze.

Opublikowano

spkojnie, w październiku Super Mario Odyssey która wszystko zaora :banderas: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.