Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

no  jakby dorzucili  kamere znad ramienia, dorzucili Master Szefowi syna i zamienili krasnale na mitologie nordycka to wtedy bylaby innowacja i klapy bylyby zadowolone

Edytowane przez asax

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=hHpWfU-rjvc

interesujący materiał, warto obejrzeć chociaż temat był już poruszany na forumku (sam wspominałem o tym problemie kilkukrotnie za co byłem hejtowany ;) )

Osobiście lubię konwencje cinematic-experience, wielokrotnie wsponiałem, że podobała mi się historia w Halo 4, jestem dużym fanem oryginalnego (:trollface:) The Last of Us, trylogie Uncharted to IMO całkiem niezłe gry. Ale podobnie jak autor materiału uważam, że trzeba "znać proporcjum Mocium Panie" 

Nie oglądałem tego, ale zgaduję, że typ nie wymienił takich nadchodzących gier, jak Dreams, Death Stranding, GT Sport, Knack II, Detroit, Shadow of the Colossus, Matterfall czy WiLD, tak różnych od fabularnych przygodówek akcji w duchu TLoU. Producent ma największą i najbardziej różnorodną bibliotekę exów na rynku, a i tak się znajdą tacy, co się doyebią :xboss:

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

dreams xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

nie masz wstydu Kasias wymieniac takie gry jak Dreams , Knack, GT Sport i Death Strading?  Gdy na PS4 wyszly takie sztosy  jak Nioh, Nier czy Persona. Kiepski z Ciebie wojownik plejstejszyn, odmaszerowac

Opublikowano

Czyli rozumiem, że trzeba walić konia w związku z tym, że GoW się zmienił, bo tak?

Jak zrobią z tego Football Managera z bóstwem to też należy klaskać uszami, no bo zmiana?

Wymęczona seria zmieniła się w reskin TLOU w nordyckim klimacie. Wow.

Opublikowano

No robili nowe IP ale kasa sie ponoć nie zgadzała, wiec skasowali i robią reskin TLoU, tyle że z kratosem. Dobra gra bedzie do pogrania na 20h i do żyda.

Opublikowano

Nikt z was nie gral, ale oczywiście każdy ma najwiecej do powiedzenia, CW jak zwykle w formie.

Opublikowano

Najmniej w temacie ex'ów i reskinów powinny mieć do powiedzenia boty, które od dekady dostają tą samą samochodówkę, tą samą tpp strzelankę i tą samą fpp strzelankę. Serio, asax to chyba honoru nie ma, że doczepia się biblioteki ex'ów na PS4...

Opublikowano

Tak k*rwa, każda taka sama jak poprzednia część, super deal k*rwo! Zobacz lepiej na Switcha. Nawet jak ta sama marka, to robią coś unikatowego. Niby Mario - kolejna platformówka, a jakże inna i świeża. MS ma najbardziej kiepską kwestię ex'ów. Nawet jak ma się ukazać jakiś powiew świeżości, to zaraz go kasują jeśli tylko nie ma w nim motocyklisty, shotguna, albo samochodu...

Opublikowano

Copper przestań bo Mendrek się zdenerwował xD 

Opublikowano

Mendrek jeździł na dinozaurach w Horizon na kierownicy to wie co to dobre wyścigi xD

Żartowałem!

Jedyne wyścigi jakie znają klapy to przejść grę przez weekend, żeby w poniedziałek sprzedać bez straty xD

Edytowane przez Copper

Opublikowano

To raczej boty słyną z przechodzenia Sunset Overdrive w darmowy weekend byle by nie wydać ani złotówki. Ta i pozostałe inne przeznaczone mają być na copypastorzę, copypastearsy i copypastalo, a co 2 lata na remaster konsoli żeby mogła dorównać konkurencji  ;)

Opublikowano

Nikt z was nie gral, ale oczywiście każdy ma najwiecej do powiedzenia, CW jak zwykle w formie.

No, słyszysz Mendrek? expert się denerwuje Twoją ignorancją

Opublikowano

Przynajmniej 3 gry i każda inna, a nie 5 takich samych xD

niebieski przegryw zaorany, to fakt na szrota4 same klony zlane w tlou i słabo im to wychodzi a na Xa dużo większa różnorodność a święta trójca to najlepsze gry w swoich gatunkach  :)

plejsztejszon 4 no nie wiem co tak słabo 

Opublikowano

Uncharted 4 - średnia ocen ze świata na Metacritic 93

Gears of War 4 - średnia ocen ze świata na Metacritic 84

Mario Kart 8 Deluxe- średnia na MC 92

Forza Horizon - średnia na MC 91

Halo 5 - średnia na MC 84

Battlefield One - średnia na MC 89

Ani nie najlepsze w swoich gatunkach, w dodatku nieświeże kotlety. Kupując Xboxa One frajerzysz na maksa, bo masz biedną i słabą bibliotekę ex'ów. Nie to co Playstation, które miażdży ich ilością, różnorodnością i ocenami na MC, również nieraz będąc najlepszymi w swoich gatunkach ;)

Opublikowano

Jedyne wyścigi jakie znają klapy to przejść grę przez weekend, żeby w poniedziałek sprzedać bez straty xD

Copper? Dolce vita.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

bledny rycerz playstaton walczacy z botami mario kart w cw xdddd

Opublikowano

No jak zagrałem to mega giera, a Ty jako barely legal nintendowiec powinieneś się cieszyć że w ogóle wymieniam Mario Karta w jednym zdaniu z grami z innych platform, albo że wymieniam go w ogóle. Taka figura retoryczna, żeby pokazać że Daddy nadal jest naiwnym kłamczuszkiem ;)

Opublikowano

w chuyu mam co wymieniasz ulancu xddd

Opublikowano

Ficek? Świadomy konsument, ratuje Switcha z rąk Janusza któremu nie podoba się Zelda na tv 4K, ma preordera na jedną z bardziej świeżych strzelanek ostatnich lat. Kolorowa? A co go to obchodzi, przecież liczy się f u n.

Mendrek? A był taki mod.

Opublikowano

nie masz wstydu Kasias wymieniac takie gry jak Dreams , Knack, GT Sport i Death Strading?  Gdy na PS4 wyszly takie sztosy  jak Nioh, Nier czy Persona. Kiepski z Ciebie wojownik plejstejszyn, odmaszerowac

Przecież to odnosiło się do gier jeszcze nie wydanych i tylko tych należących do Sony :facepalmz: Widać nie wiesz co wklejasz ani o czym piszesz

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

czyli wszystkie dobre gierki na plejke juz wyszly? fajnie mozna sprzedać

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.