Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Co ciekawe, oprócz klasyków Atari, na konsolę mają wychodzić currentgenowe gry!

Teraz doczytałem, że Atari nie napisało o nowych grach, a "współczesnej zawartości". Stawiam bardziej na netflixy niż gierki.

Opublikowano

Co ciekawe, oprócz klasyków Atari, na konsolę mają wychodzić currentgenowe gry!

Teraz doczytałem, że Atari nie napisało o nowych grach, a "współczesnej zawartości". Stawiam bardziej na netflixy niż gierki.

A jak to odczytasz? To z ich oficjalnej notki.

As you can guess, those ports suggest modern internal specs. It also means that while we will be delivering classic gaming content, we will also be delivering current gaming content.

Ja tam widzę current GAMING content.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Jeżeli to oficjalna notka, to mea culpa.

Opublikowano

nawiązując do XboX one X wpysk X zastanawia mnie kiedy spencer się kapnie, że mozna system operacyjny sprzedawać również do Xbox one X two X tak jak winde do blachy :yao:

Mazeoo z klakierami jak jeden mąż by biegli na jednej nodze by kupić system OPERACYJNY do nowego klocka :dynia:

Opublikowano

Aha spoko

Opublikowano

nawiązując do XboX one X wpysk X zastanawia mnie kiedy spencer się kapnie, że mozna system operacyjny sprzedawać również do Xbox one X two X tak jak winde do blachy :yao:

Mazeoo z klakierami jak jeden mąż by biegli na jednej nodze by kupić system OPERACYJNY do nowego klocka :dynia:

Tobie to nawet operacja by nie pomogla :reggie:

Opublikowano

Weź oFi narysuj krzyż na ścianie, po czym rozpedź się porządnie i walnij barana to może otrzeźwiejesz...

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

ex z listy yetiego - the tomorrow children - od zapowiedzi do zamkniecia serwerow a na forum nawet nie przeskoczyła 1 strona xd to chyba jakis rekord

Opublikowano

no fajnie, że bedzie nowa atarynka, nie ma to jak po raz kolejny grać w gry za czasów prehistorii gamingu i w najnowsze indyki, bo chyba nikt nie sadzi, ze "current gaming content" bedzie znaczylo cos ponad indyczki :kaz: 

Opublikowano

ex z listy yetiego - the tomorrow children - od zapowiedzi do zamkniecia serwerow a na forum nawet nie przeskoczyła 1 strona xd to chyba jakis rekord

Lepiej jest mieć wybór w co grać niż mieć wybór pomiędzy YouTubem a Twitchem jak na Xboxie.
Opublikowano

(....)  nieświeże kotlety. Kupując Xboxa One frajerzysz na maksa, bo masz biedną i słabą bibliotekę ex'ów. Nie to co Playstation, które miażdży ich ilością, różnorodnością i ocenami na MC, również nieraz będąc najlepszymi w swoich gatunkach ;)

Za każdym razem, gdy przeglądam ten temat, widzę twój lament odnośnie eksów. Uspokój się.

tumblr_ncwljnzmh41snh8blo1_500.gif

Bibliotekę tytułów na wyłączność powtarzasz jak mantrę, a jak przyjdzie co do czego, to okazuje się, że w większość i tak nie grałeś. Zresztą powiedz, skoro tyle wybitnych gier na wyłączność masz na sprzęcie Sony, to co cię w ogóle interesują eksy na Xbox One. :dunno: I jeszcze jakbyś je jeszcze namiętnie zaliczał (przecież taka wybitna średnia, taka różnorodność), ale ty zamiast grac w kapitalne Nioh, to szarpiesz się z reedycją reedycji RE4 (to a propos tych kotletów) i więcej masz nabite w takim Overwatch niż w Zero Dawn.

Nie zrozum mnie źle, nie mam nic przeciwko tytułom na wyłączność. W moim domu Saturn pojawił się dla VF II i Sega Rally, a Xbox One dla kapitalnej Motorsport Sześć (a fakt, że kolekcje wzbogaciły takie znakomitości jak Halo V tudzież Godrizon II wcale mi nie przeszkadza). Jednak tytuły na wyłączność, to głównie woda na młyn dla takich, jak ten tematów, gdzie kilkudziesięciu facetów w okolicy trzydziestki nie ma aktualnie ciekawszego zajęcia, więc co dzień wyrzucają innym "ty niebieski/zielony karakanie, co, znowu Uncharted/Gyrosy".

Ciągle wywołujesz kolejne eksy do tablicy, po czym wychodzi w 2k15r. taki Wiedźmin Trzeci (PC, PS4, Xbox) i miażdży bezproblemowo konkurencję. Mija rok, wychodzi tyle wspaniałych eksów, a uznanie branży, graczy oraz ogrom nagród otrzymuje Overwatch oraz Krew i Wino. Faktycznie, podniecaj się przez 40 stron eksami, a tort podzieli gra nastawiona na multi (płatne na konsolach) wraz z dodatkiem. Oczywiście wszytko dostępne na PS4, PC, Xbox.

Opublikowano

po co to CW jeszcze w ogole zyje, ilez mozna sluchac tego samego pjerdolenia exacta albo innych jemu podobnych? dyskusja od blisko roku stoi w miejscu, zaorac ten temat :sapek:

bo i tak wiadomo, ze sony i microsoft chvj

#tylkoNintendo

Opublikowano

po co to CW jeszcze w ogole zyje, ilez mozna sluchac tego samego pjerdolenia exacta albo innych jemu podobnych? dyskusja od blisko roku stoi w miejscu, zaorac ten temat :sapek:

bo i tak wiadomo, ze sony i microsoft chvj

#tylkoNintendo

No właśnie po to by oddzielać ziarno od plew, bo jesteś głupi, nie masz racji #tylkoSony #powiedznintebdostopiniedajsiegolic #TeamBlue #xboxacoto

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

(pipi)ać jednoplatformowców #platstationPCnintendo Xbox już zdech wiec nawet go nie wymieniam.

Opublikowano

Boty hejtują powrót crasha na ps4, nad którym każdy się zachwyca, a sami jaranko wsteczna Xbox 1... Idąc tą drogą, wystarczy wam saper z Windowsa i będzie tak jak community chciało... Hipokryzja level hard, zielone ameby.

Teraz to dopiero będzie granie na xbox one XD..... Boty, będą znów grać w te same gry, co użytkownicy ps4 dawno ograli w prawilnej jakości... Najlepszy pad nie uratuje tej konsoli... Biorą się za gry, a nie potrafią zrobić podstawowych funkcji w sklepie Ms przez konosle... No, ale znaFcy tematu powiedzą że gier się nie kupuje przez konosle.. Bo?? Na pc można sortować..

Opublikowano

Boty hejtują powrót crasha na ps4, nad którym każdy się zachwyca, a sami jaranko wsteczna Xbox 1... Idąc tą drogą, wystarczy wam saper z Windowsa i będzie tak jak community chciało... Hipokryzja level hard, zielone ameby.

Teraz to dopiero będzie granie na xbox one XD..... Boty, będą znów grać w te same gry, co użytkownicy ps4 dawno ograli w prawilnej jakości... Najlepszy pad nie uratuje tej konsoli... Biorą się za gry, a nie potrafią zrobić podstawowych funkcji w sklepie Ms przez konosle... No, ale znaFcy tematu powiedzą że gier się nie kupuje przez konosle.. Bo?? Na pc można sortować..

comment_TJVSOWBGXDIQvqYnr3Ir7g6KDtYVXCZ9

Opublikowano

czesio ale wiesz że crash wyjdzie w tym roku na XO i inne sprzęty w lepszej jakości? a tak poza gt5 hd do wiosny szrot4 w szafie blantmana  :)

Opublikowano

najlepsza konsola na świecie partnerem najlepszej drużyny na świecie

DFHA_6cXYAEIrnI.jpg

Opublikowano

(pipi)ać real

Opublikowano

sport i konsola dla małp

Opublikowano

czesio ale wiesz że crash wyjdzie w tym roku na XO i inne sprzęty w lepszej jakości? a tak poza gt5 hd do wiosny szrot4 w szafie blantmana   :)

ciągle to samo, co każdy rok

"nie ma teraz gier, ale pod koniec roku też wyjdzie street fighter V :)"

"nie ma teraz gier, ale pod koniec roku też wyjdzie no man sky :)"

"nie ma teraz gier, ale pod koniec roku też wyjdzie spiderman :)"

nie wstyd wam? zaraz sierpień, a wy dalej macie jedynie halo war 2 z lutego.

Opublikowano

Klapy dały radę żyć 3 lata bez gier, to i boty wytrzyma te parę miesięcy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.