Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Ten jak błaga o tego Crasha trzynasty post z rzędu xd, spoko, napisz o nim jeszcze z 5 razy i może Sony się zlituje i pozwoli na port xD Ale dopiero po waszym uklęknięciu i przyjęcia niebieskiego miecza do buzi :)

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

posiadacze xboxa na takim głodzie, że czekają na kotleta trzech platformówek 7+/10 ;/

Opublikowano

Sony pozwoli xdddddddd

Sony to klekalo do miecza Activision żeby mieć czasowa wyłączność na tego crasha

Opublikowano

A co? Lizałeś mu konsole?

Zelda wielokrotnie lizana, Marzenie z dzieciństwa spełnione :banderas:
Pedofil
Opublikowano

posiadacze xboxa na takim głodzie, że czekają na kotleta trzech platformówek 7+/10 ;/

Kto czeka ten czeka, ja na Crash mam wywalone, zagrałem chwilę i tyle ograne 20 lat temu ;)

Opublikowano

Ten jak błaga o tego Crasha trzynasty post z rzędu xd, spoko, napisz o nim jeszcze z 5 razy i może Sony się zlituje i pozwoli na port xD Ale dopiero po waszym uklęknięciu i przyjęcia niebieskiego miecza do buzi :)

Jedyna gra na szrocie4 które mnie interesuje w tym zalewie niebieskiego szamba. Sony nie ma nic do tego, sypnęli kasą za kilka miesięcy wyłączności i tyle  :)

Crash na Xa, najlepszej konsoli w najlepszej wersji    :banderas:

Opublikowano

Chłopaki pograłbym w future racera takiego ekskluzywnego na PS4, najlepiej z dobrym forumowym wsparciem (ale to nie jest wymagane). Jakieś sugestie?

Opublikowano

Chłopaki pograłbym w future racera takiego ekskluzywnego na PS4, najlepiej z dobrym forumowym wsparciem (ale to nie jest wymagane). Jakieś sugestie?

square oferuje wsparcie w future racerze z psp, nie wiem czy to cie satysfakcjonuje? ficzerem ekskluzywnym dla ps4 jest rozdzielczość 4k akurat na twoj telewizor 21 cali

Opublikowano

square oferuje wsparcie

bardzo chu,jowe wsparcie

Opublikowano

szanuje go za finala 9

Opublikowano

Project CARS 2 będzie znacznie ładniejsze na Xbox One X niż PlayStation 4. Gra pokaże moc konsoli Microsoftu

to co od listopada na szrocie 4 już tylko 3 exy na rok zostały, bo cała reszta na XBOXie :sir:

Forza Horizon 3 jest znacznie ładniejsza na PC i działa w 60+ klatkach. Super k.wa konsola kiedy nawet exy działają lepiej na innym sprzęcie a na szrocie lądują ochłapy z pańskiego stołu.

Opublikowano

Ale tu nie ma zwierząt tu każdy gra na konsoli a PC nikogo. 

Opublikowano

ciekawe kiedy ludzie pozbędą się tej zawistnej polaczkowej mentalności

"Grażyna nie będę w to grał, bo u Janusza spod trójki ta gra na XOX/PS4 Pro/ mocnym PC wygląda lepiej"

Edytowane przez asax

Opublikowano

A forum też jest konsolowe a nie PCetowe, także ten tego.

Opublikowano

W końcu, po 4 latach, posiadacze Xboxa będą mogli przestać udawać, że lepsza grafa się nie liczy. Wyjdzie z nich prawdziwe zwierzę "hurr durr nie mamy gierek, ale jest wyższa rozdziałka".

Opublikowano

Historia zatoczyła koło.

Opublikowano

Przez ignorowanie PC jako prawilnej platformy do grania wychodzą takie rodzyny jak składanie preordera na dwuletniego indyka bo przecież tfu nie będę grał na komputerze, czekanie na port hollow knight albo stardew valley gdzie każdy szanujący się gracz zamiast czekać kupi i zagra straight away.

Opublikowano

Granie na laptopie z biedronki nie jet ani pxjmne ani dane, wiadomo że lepiej gdzie należy prawilnie koński do firm :col;

Opublikowano

serio kogos w tych czasach obchodza wyścigi nie-futurystyczne?

Opublikowano

Przez ignorowanie PC jako prawilnej platformy do grania wychodzą takie rodzyny jak składanie preordera na dwuletniego indyka bo przecież tfu nie będę grał na komputerze, czekanie na port hollow knight albo stardew valley gdzie każdy szanujący się gracz zamiast czekać kupi i zagra straight away.

No jezu xD a ty czekałeś w takim razie do trzeciej forzy horizon żeby w nią zagrać bo dopiero skapnęla na PC so what? 

Opublikowano

Granie na laptopie z biedronki nie jet ani pxjmne ani dane, wiadomo że lepiej gdzie należy prawilnie koński do firm :col;

Nie wiem czy cię dobrze zrozumiałem bo używasz bardzo dziwnej składni xd ale to nie problem podpiąć lapka do telewizora kablem hdmi podłączyć ulubionego pada i po prostu zagrać zamiast smęcić na forum jak to bardzo się czeka na port. Beka z jednoplatformowcow.

No jezu xD a ty czekałeś w takim razie do trzeciej forzy horizon żeby w nią zagrać bo dopiero skapnęla na PC so what?

Kto powiedział ze czekałem na forze horizon?xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.