Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

zaorany jak gó,wno po polu :banderas:

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 584,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

qurwa nie ma co zbierać :obama:

Opublikowano

Hav7n jak się panoszy xD

Opublikowano

jak pedofil po smyku

Opublikowano

Yeti na mocarzu, ośma część god of sraki i wielkie jaranko a to ponoć na xboxie są tasiemce.

Co za typ xDDD.

Zobacz jakie zmiany zaszły w tym GoW, a jakie zmiany zachodzą w Girsach czy Halo, w tej pierwszej nawet animacja taka sama jak 15 lat temu. Microsoft i ich świeże pomysły na kolejne części kończą się z dodaniem kolejnej liczby przy tytule. :rotfl:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Ciekawe czy M$ znowu zapowie gry, na które trzeba będzie czekać kilka lat, a na końcu i tak zostaną anulowane...

Below - E3 2013 - this is waiting
Crackdown - E3 2014 - this is waiting
Cuphead - E3 2014 - this is waiting
Phantom Dust (remake) - E3 2014 - this is cancelled
Scalebound - E3 2014 - this is cancelled
Fable Legend - E3 2014 - this is cancelled
i tak dalej...

:reggie:
Opublikowano

Soul pięknie napisał.

Napinka o 4K i wysławianie Sony pod niebiosa, a w tym samym momencie granie w Horizon na TV z 2007 roku co ledwo przepuszcza obraz FHD :dynia: Jeśli na TV nie masz funduszy to chociaż jakiś prowizoryczny monitor kup - zagrasz w końcu jak człowiek.

Ile osób na tym forum ma porządny TV 4K z Hdrem? I ten tekst wczorajszy mendrka o konsoli jako dobru luksusowym xD Kisne

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Yeti na mocarzu, ośma część god of sraki i wielkie jaranko a to ponoć na xboxie są tasiemce.

Co za typ xDDD.

Zobacz jakie zmiany zaszły w tym GoW, a jakie zmiany zachodzą w Girsach czy Halo, w tej pierwszej nawet animacja taka sama jak 15 lat temu. Microsoft i ich świeże pomysły na kolejne części :rotfl:

no super zmiany xd zrobili z słabego slashera, tlou w nordyckiej mitologi

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Co za typ xDDD.

Zobacz jakie zmiany zaszły w tym GoW, a jakie zmiany zachodzą w Girsach czy Halo, w tej pierwszej nawet animacja taka sama jak 15 lat temu. Microsoft i ich świeże pomysły na kolejne części :rotfl:

zrób lepsze zmiany

Opublikowano

To ze tobie nie podpasowaly, to akurat mnie nie dziwi, a teraz idzi pograć w assassyna.

Opublikowano

PPE?  myślałem że tylko Yakubek to czyta  :yao:

Opublikowano

Co za typ xDDD.

ze*

Opublikowano

Ja tylko newsy z wykrzyknikami na temat ps4

Opublikowano

Ja tylko jak przeczytam na fejsie, że Xbox dał w goldzie najlepsze gierki w historii usługi, a tam assassins creed, watch dogs i dragon age origins :topkek:

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

czezare wrzuc dla przypomnienia zdjecie twojego odbiornika na ktorym bedziesz dumnie grac w 4k hdr na scorpionie

Opublikowano

To ze tobie nie podpasowaly, to akurat mnie nie dziwi, a teraz idzi pograć w assassyna.

ja nigdzie nie idzi

ale może ty idzi pograć w battlefronta albo może lepiej destiny :rotfl:

Opublikowano

Ja tylko jak przeczytam na fejsie, że Xbox dał w goldzie najlepsze gierki w historii usługi, a tam assassins creed, watch dogs i dragon age origins :topkek:

no the crew i trackmania to to nie jest :)))

Opublikowano

:popcorn:

Opublikowano

ale może ty idzi pograć w battlefronta albo może lepiej destiny :rotfl:

W takie starocie to możesz ty grać na tej konsoli bez gier. Klejnot generacji ukończony, czas na Nioszka, a w multi grane jest Wipeout, U4 i TLoU, czyli najlepsze gry w swojej klasie. Niebawem Nex Machina i Crash, z takimi odwiecznymi "problemami" mierzą się posiadacze Nadkonsoli.

Opublikowano

w te crapy na 8 albo remastery z psxa będziesz grał? no niezla bieda na tej plejbece

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

czezare wrzuc dla przypomnienia zdjecie twojego odbiornika na ktorym bedziesz dumnie grac w 4k hdr na scorpionie

Nope. Nadgry na nadkonsoli tylko w najlepszej jakości w natywnym 4k, coś czego janusze plejstejszyn nie doświadczą jeszcze dłuuuugo. Już rozmawiałem z żoną. Pod koniec roku zmieniamy telewizor na odpowiedni  :cool:  :czesc:

Opublikowano

to rozsyłanie skorpionów takie infantylne xD

rozumiem  ze wczesniej rozsyłali  kartony  w kształcie x.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.