Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Kurczę. Jakoś takoś palnąłem komentarz na ppe w temacie ofert plusa. Nieopatrznie napisałem, że jest cienizna i... Ja perdoleu, zlecieli się wyznawcy Sony i minusy! Minusy! Minusy! :D

Edytowane przez triboy

Opublikowano

No, a dziwisz się? Są nikogoindyki to narzekanie. Wrzucają grę AAA to też narzekanie. Co mają dać? Resident Evil 7? Nioha? Personę 5? A może pojechać po całości i Destiny 2?

Opublikowano

xD narzekanie na jakiekolwiek 'pół-darmowe' gierki czy to z plusa, golda czy innego origina to zawsze była oznaka dużego autyzmu. nie podoba się, nie pobieraj i dalej graj w sieci w gyrosy czy kapiszony

ta z lista z edge to też xddddd czy kiedykolwiek w branży gejmingu umrze mem że half life 2 jest jakimś super hiper niewiadomo jakim mesjaszem shooterów?

Edytowane przez Homer S

Opublikowano

56. The Witcher III: Wild Hunt

55. Far Cry 4
54. Titanfall 2

Ahahaha, bul dopki polskich patriotow in 3... 2... 1...

Opublikowano

Kurczę. Jakoś takoś palnąłem komentarz na ppe w temacie ofert plusa. Nieopatrznie napisałem, że jest cienizna i... Ja perdoleu, zlecieli się wyznawcy Sony i minusy! Minusy! Minusy! :D

Jest szansa, ze trafisz do Graczpospolitej w magazynie.

Opublikowano

55. Far Cry 4

54. Titanfall 2

no blagam Mejm, mozna nie lubic tej gry, ale 56 miejsce, patrzac na to co jest wyzej, to beka z edga straszna xd

Opublikowano

No wlasnie beka tym wieksza bo W3 widnieje nie dosc ze na takim miejscu, to jeszcze wyprzedzaja go takie dwa kupsztongi. Normalny sie posmieje, prawaki sie strigeruja.

Opublikowano

Fajna lista szanuje. No moze ten last guwniak w ogóle nie powinien sie znaleźć na liście szanującego sie gracza

Opublikowano

kolejność która zawsze jest kwestią gustu rozumiem, większość gierek też, ale lista top 100 bez ngb, fallouta 1/2, homm3, dmc3 i planescapa? :| no trochę się wygłupili, patrząc co jest w zamian

Opublikowano

55. Far Cry 4
54. Titanfall 2

no kur.wa nie dziwie sie kto normalny daje far cry 4 za titanfall 2

Opublikowano

Dla kumatych:

Kółko & krzyżyk HD na Switch. Hyyyyyyyyype! :reggie:

Opublikowano

Poważnie wracając do listy, jak zamienią GTA V na GTA IV to mogę tą liste zaakceptować.

Opublikowano

yakuza kiwami 3 i tlou w kosmosie

hajjjjjjp

Opublikowano

co za *ujowa lista, wiedźmin gdzieś tam daleko bo ulungi z burgerlandi w ksiązki nie umieją. 

Wole listy yetiego, są bardziej miarodajne

Opublikowano

Ważne, że pierwsze miejsce obsadzone należycie.

Opublikowano

Listy przebojow :yao:

Nowa strona, prawda w ch.uj.

Opublikowano

Za mało klasyków z N64. Tych samych, o których przy okazji premiery Rare Replay osoby zainteresowane pisały, że dziś są niegrywalne...

A tak w miarę poważnie, to wszelkie tego typu topy "wszech czasów" to klęski, bo osoby robiące te zestawienia wręcz kochają zestawiać ze sobą gry z różnych gatunków, epok itd. W przypadku filmów jest trudno o "optymalne" kategorie takich topek, a co dopiero w przypadku gier.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

najważniejsze źe jest dużo exów z ps2, 3 i 4 a prawie nic z xboxa i jeszcze bardziej triggeruje :v

Opublikowano

Dla porównania pierwsza 10 najlepiej ocenianych gier wszechczasów

1. Super Mario Galaxy

2. The Legend of Zelda Ocarina of Time

3. Super Mario Galaxy 2

4. The Legend of Zelda Breath of the Wild

5. GTA IV

6. GTA V

7. Soul Calibur

8. Uncharted 2

9. Super Mario 64

10. Orange Box

Ta lista wydaje mi się o wiele lepsza i wiarygodniejsza. W swoim czasie każda z tych gier była mesjaszem, a i nie postarzały się jakos mocno

Opublikowano

Dla porównania pierwsza 10 najlepiej ocenianych gier wszechczasów

1. Super Mario Galaxy

2. The Legend of Zelda Ocarina of Time

3. Super Mario Galaxy 2

4. The Legend of Zelda Breath of the Wild

Teraz sobie przypomnialem czemu od lat olewam bra(k)nze dziennikartwa gier video.

Opublikowano

Następna 10

11. Metroid Prime

12. Batman Arkham City

13. Resident Evil 4

14. Tekken 3

15. Mass Effect 2

16. The Last of Us

17. Halo Combat Evolved

18. GTA 3

19. Portal 2

20. Skyrim

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.