Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Dla porównania pierwsza 10 najlepiej ocenianych gier wszechczasów

1. Super Mario Galaxy

2. The Legend of Zelda Ocarina of Time

3. Super Mario Galaxy 2

4. The Legend of Zelda Breath of the Wild

Teraz sobie przypomnialem czemu od lat olewam bra(k)nze dziennikartwa gier video.

Bo nie masz gustu?

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Dla porównania pierwsza 10 najlepiej ocenianych gier wszechczasów

1. Super Mario Galaxy

2. The Legend of Zelda Ocarina of Time

3. Super Mario Galaxy 2

4. The Legend of Zelda Breath of the Wild

Teraz sobie przypomnialem czemu od lat olewam bra(k)nze dziennikartwa gier video.

Bo nie masz gustu?

Pewnie powinno być

1. Horizon Zero Dawn

2. Killzone Shadow Fall

3. Killzone

4. Killzone 3

Opublikowano

I następna 20. Więcej nie robię, bo nie trzeba. Na pierwszy rzut oka widać, że ta lista jest wiarygodna i nie ma na niej przypadkowych gierek typu Far Cry

21. MGS 2

22. GTA: SA

23. Bioshock

24. Gran Turismo

25. Journey

26. Ninja Gaiden Black

27. THPS 2

28. LittleBigPlanet

29. Goldeneye 007 (N64)

30. Red Dead Redemption

31. The Legend of Zelda Twilight Princess

32. Halo 2

33. Gran Turismo 3

34. The Legend of Zelda Wind Waker

35. GTA Vice City

36. Star Wars Knight of the Old Republic

37. Persona 4 Golden

38. Call of Duty Modern Warfare

39. Splinter Cell Chaos Theory (xbox)

40. Baldur's Gate 2

Pomiędzy 1 a 40 grą na liście jest różnica 3,67%. Więc w zasadzie kolejność jest dowolna, a każda z tych gier mogłaby być pierwsza na liście. Nie wyobrażam sobie, żeby ktokolwiek powiedział to samo o liście Edge. No chyba, że jest ktoś dla kogo Far Cry 4 to najlepsza gra ever (83,76%)

Opublikowano

kur.wa MGS 2 na 21 miejscu? Strzelałbym bez rozkazu do tych idiotów. 

Gra zasługuje na conajmniej top3 gier generacji, ale pedau rajos w zielonej czapce to wszystko co burgery mogą zakumać w fabule dla dzieci stulejarzy. 

A przeciwnicy "głębokich" gier powiedzą i tak pedau na wrotkach, a raiden to sr.aka. 

Opublikowano

MGS 2 95,09%, SMG 97,64%. Obydwie miały około 70 recenzji. Różnica na granicy błędu statystycznego. Miejsca nie bardzo mają tu znaczenie, po prostu trzeba było je jakoś ułożyć. Dla mnie MGS 2 to też jedna z gier życia.

Opublikowano

Oceny GTA 4 to patolka. Wszystko co najlepsze było w cutscenkach, a w 2008 prawie nikt nie miał jaj, żeby napisać jakie to rozczarowanie. Poszły pierwsze recki, reszta sie o.srala i mamy najlepszy dowòd, że cyferkowe zestawienia to bardziej ciekawostka, niekiedy tylko dla socjologów.

Opublikowano

GTA IV było nawet nudniejsze od RDR, a to już wyczyn

Opublikowano

Ja byłem GTA IV zachwycony. Może po części dlatego, że było to pierwsze GTA, które skończyłem. Wcześniej pograłem na Xboxie w Vice City i San Andreas, ale nie skończyłem (skończyłem już Bardzo podobała mi się poważna fabuła, klimat. Nico był świetnym głównym bohaterem, NPC też rewelacyjnie napisani. Dodatki też były bardzo bardzo dobre. Jak ktoś nie kupuje konwencji to pewnie go znudzi, dla mnie cała seria GTA to gry które uwielbiam. Podobnie RDR i Wiedźmin, który gameplayowo jest praktycznie taki sam

Opublikowano

little big planet lepsze od baldurs gate 2, halo 2 i person 4 xd

Opublikowano

Oceny GTA 4 to patolka. Wszystko co najlepsze było w cutscenkach, a w 2008 prawie nikt nie miał jaj, żeby napisać jakie to rozczarowanie. Poszły pierwsze recki, reszta sie o.srala i mamy najlepszy dowòd, że cyferkowe zestawienia to bardziej ciekawostka, niekiedy tylko dla socjologów.

Tak samo jak rok później nikt nie miał jak by napisać jak słaby jest uncharted 2, bo bo byli obsrani grafiką.

Opublikowano

jedyny dobry uncharted to czwórka

Opublikowano

dobre uncharted

XDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

No ale proszę mi tu nie obrażać mesjasza unczarted 2, bo to przekozak i top na ps3

Opublikowano

w zamian pośmiej się  z gejlo i girsów, a zobaczysz jak fajnie będą się triggerować asax z wezyrkiem

Opublikowano

Gears of War? To tak seria która jest nudna jak posty Mendrka i w sumie tylko pierwsza część była fajna dzięki GRAFICE na ówczesne czasy?

Opublikowano

Pewnie powinno być

1. Horizon Zero Dawn

2. Killzone 

3. Killzone

4. Killzone

Nie no, 2 serie od jednego wydawcy to beka jak dla mnie.

Opublikowano

Uncharted2 mozna hejtowac ale jak malo, ktora gra z poprzedniej generacji odcisnela pietno na reszcie

U2 i cod4 definiowaly wspolczesny corridor epic scrypt gameplay

Robilo to niesamowicie na premiere, po czasie wiadomo, ze inaczej sie na to patrzy bo juz kazdy rzyga tymi klonami ale nie bylo gierki na ps3 z takim wow factor po odpaleniu pierwszy raz niz u2

Opublikowano

no wow, właśnie (pipi)a!

Przeza(pipi)ista przygoda, moze troche za dużo strzelania, ale reszta miodzik na maxa!

Opublikowano

Pewnie powinno być

1. Horizon Zero Dawn

2. Killzone 

3. Killzone

4. Killzone

Nie no, 2 serie od jednego wydawcy to beka jak dla mnie.

Dlaczego?

Opublikowano

Uncharted 2? Było tak dobre, że prawie nic nie pamiętam z tej gierki. 

Opublikowano

Pociąga nie pamiętasz? i zawalający się budynek, a piekne miejscówki? Najlepszy śnieg w grach?

Edit:

No skuterek w jedynce

Edytowane przez REZOK

Opublikowano

Skuterek byl w jedynce przeciez

Opublikowano

Dlaczego?

Za duzo platform, gatunkow gier i wybitnych ich przedstawicieli zeby w jakikolwiek sposob bronic takiego monopolu big N na szczycie. No sorry, ale 2x platformowka i 2x action adventure to przegiecie jesli ktos zna takie serie jak Heroes, Diablo itp..

Uncharted2 mozna hejtowac ale jak malo, ktora gra z poprzedniej generacji odcisnela pietno na reszcie

Dokladnie, tylko pozniej zalew klonow obrzydzil ludziom gatunek, tak samo jest teraz z open wordem.

Opublikowano

Nie pamiętam żadnego skutera z jedynki :notsure:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.