Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Problemem GTA jest to, że Saints Row zjada je wszystkie dupą i wysrywa drugą dupą ;)

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 584,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

gothic xd tylko polacy mogli jarać sie takim średniakiem 

Gra prekursor, lepsza 100 razy od jakiś gta czy skyrimów..

Opublikowano

Problemem GTA jest to, że Saints Row zjada je wszystkie dupą i wysrywa drugą dupą ;)

Skoro tak uwielbiasz SR to mam prośbę opisz swoje wrażenia po ograniu Saints Row 1 ?

:mocking:

Opublikowano

Kij z waszymi kłótniami.

Microsoft bierze się za reklamę Xboxa i udostępnia Showmax, platformę do oglądania filmów i seriali.

Opublikowano

To zostaje jeszcze Lucky's Tale :reggie:

Opublikowano

tyle mocy na to samo ale w 4k ktorego nie widać, hm.. słabo

Opublikowano

To zostaje jeszcze Lucky's Tale :reggie:

Odpaliłem Direct Feed'a na TV i nie miałem problemu z zobaczeniem jak pięknie ta gra się prezentuje, DF też zadowoleni z jakości nowej Forzy.

ps co to za random?

Opublikowano

ps co to za random?

Senior Editor at The Verge.
Opublikowano

Czyli random 

Opublikowano

Verge? Recki mają akurat ok.

Opublikowano

Soul trzymający plastikowy karabin w pokoju > senior editor The Verge.

Opublikowano

Soul trzymający plastikowy karabin w pokoju > senior editor The Verge.

Moje "karabiny" nie są plastikowe. 

Opublikowano

Już dawno o tym pisałem, Forza 7 wizualnie nie powala, deszcz natomiast jest ok.

Opublikowano

XD

Drivecrap w 30 fpsach za to powala, albo GT robione od 5 lat mające połowę aut z Forzy.

Opublikowano

Starh, ja rozumiem fakt ze próbujesz sobie wmówić ze Xbox jest fajny, bo przecież masz na niego pre ordera, fajnie, Forza ma 60fps i 4k rozdzielczość, ale to nie znaczy ze ta gra będzie graficznie zachwycała, na szczęście, na chwile obecna, to zachwyca mnie czymś innym niż grafika.

Ale Ty możesz sobie dalej latać po forum i wmawiać sobie ze dobrze zrobiłeś.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

03:20 :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Sony wprowadziło Ps4 pro,z jakimś tam powerem/trybem besti do starszych gier plus nowe ex maja także wykorzystać moc tego plastiku. Ms daje nam Xbox Xd, do tych samych gier, nie oferując mocarnych ex. Konsola MS to taka wsteczna z dodatkiem tekstur oraz płynnością. Ms niech (pipi) do świata myszek i Windowsa. Xbox też był bardziej pro, niż ps2... A wyszło jak wyszło.

Opublikowano

To nie będzie żadna niespodzianka, że Sony wygra tą generację, tak jak poprzednie. Co z tego że XoX jest silniejszy, skoro nie ma wielu ex'ów, nie robi rewolucji, MS nie rozumie lokalnych rynków i w zasadzie marketingowo wypada sztucznie. Każdy szanujący się gracz wybierze PS4/PS4 Pro i będzie grał w eksluzywne gry których od groma obecnie (i to takie ze średnią powyżej 80 MC), będzie grał ze swoją społecznością (i wymieniał się grami) i będzie wspierany akcjami promocyjnymi, eventami i czuł się u siebie dzięki lokalnemu marketingowi. A potem jak mu będzie mało, to kupi Switcha który się rozkręca z każdym miesiącem.

XoX nie daje powodu by go brać. Moc sprzętu nie wygrywa generacji, wygrywają je gry, wygoda i wszystko związane ze społecznością (popularność marki, lokalizacja, marketing, rynek wtórny etc.). MS zarżnął kurę znoszącą złote jaja, pora gasić światło...

Opublikowano

Sony wprowadziło Ps4 pro,z jakimś tam powerem/trybem besti do starszych gier plus nowe ex maja także wykorzystać moc tego plastiku. Ms daje nam Xbox Xd, do tych samych gier, nie oferując mocarnych ex. Konsola MS to taka wsteczna z dodatkiem tekstur oraz płynnością. Ms niech (pipi) do świata myszek i Windowsa. Xbox też był bardziej pro, niż ps2... A wyszło jak wyszło.

wyszło tak że jak ktoś był mądry to z miejsca (pipi)ł ps2 jak widział, że gry mogą chodzić płynnie. Ale fakt faktem PS2 mało jeszcze fajne gry. 

Opublikowano

8ddb9MS.jpg

Wydaje mi się, że jest to najodpowiedniejsza odpowiedź na bezdennie głupi post Mendrka...

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

To nie będzie żadna niespodzianka, że Sony wygra tą generację, tak jak poprzednie. Co z tego że XoX jest silniejszy, skoro nie ma wielu ex'ów, nie robi rewolucji, MS nie rozumie lokalnych rynków i w zasadzie marketingowo wypada sztucznie. Każdy szanujący się gracz wybierze PS4/PS4 Pro i będzie grał w eksluzywne gry których od groma obecnie (i to takie ze średnią powyżej 80 MC), będzie grał ze swoją społecznością (i wymieniał się grami) i będzie wspierany akcjami promocyjnymi, eventami i czuł się u siebie dzięki lokalnemu marketingowi. A potem jak mu będzie mało, to kupi Switcha który się rozkręca z każdym miesiącem.

XoX nie daje powodu by go brać. Moc sprzętu nie wygrywa generacji, wygrywają je gry, wygoda i wszystko związane ze społecznością (popularność marki, lokalizacja, marketing, rynek wtórny etc.). MS zarżnął kurę znoszącą złote jaja, pora gasić światło...

blablabla jestem biedny gram w gierki z plusa

Opublikowano

ale boli biedaków z plejsztejszon ale boli, żeby chociaż szrot4 miał exy a tu gt5 hd na wiosny xD  :)  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.