Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Mendrek tylko  dos.

ale szanuje ze nie spytał sie na alterkoncie.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

mendrek kupuje kompa xddd o ja yebie, najwiekszemu wrogowi pc musial sie chyba spalic jego poczciwy pentium 400hz, 128mb i riva tnt z czasow szkolnych xdd

Dałem Ci minusa za nazwanie Mendrka największym wrogiem blacharni. W istocie to ja nim jestem :shotgun:

Opublikowano

w istocie to Ty jestes najwiekszym sucharem cw i nic wiecej  :reggie:

Opublikowano

w istocie to Ty jestes najwiekszym sucharem cw i nic wiecej  :reggie:

A Ty największą, silącą się na obiektywizm łopoczącą na wietrze chorągiewą, a i tak wiadomo, że klap :lapka:

Opublikowano

mendrek kupuje kompa xddd o ja yebie, najwiekszemu wrogowi pc musial sie chyba spalic jego poczciwy pentium 400hz, 128mb i riva tnt z czasow szkolnych xdd

Poświęcę się dla innych, niczym Kossakowski w "Inicjacji", żeby móc przestrzegać innych przed dokonywaniem złych wyborów :]

W gruncie rzeczy jednak, brakuje mi starych dobrych gier z PC-ta, więc pewnie skończy się na wykupowaniu GoG-a, a okazjonalnie obczaję jakiś symulator mapy pokroju Europa Universalis czy Kotletyzacja. Wiecie, żeby życie miało smaczek, raz mesjaszek, a raz raczek ;)

Opublikowano

Co za typ, udało mu się zarobić na jakimś zbieraniu truskawek czy winogron 2 koła i już poleciał po taniego kompa do gier

Opublikowano

Co za typ, udało mu się zarobić na jakimś zbieraniu truskawek czy winogron 2 koła i już poleciał po taniego kompa do gier

ale windows oczywiście piracki, bo rozsądni ludzie nie dają zarobić microsoftowi

Opublikowano

Tak w ogóle to myślałem, że z tą chęcią zakupu blachy przez Mendrka to jakiś bardzo słaby trollink, o wiele słabszy jak w niedawnym przypadku kolegi pinga, ale... czekej, czekej! Wcale nie! On naprawdę chce wkroczyć do blacharskiego leprozorium! :facepalmz:  :facepalmz:  :facepalmz:

Opublikowano

zamiast kupic blache do np 1500zl by miec kompa do pracy zamiast wysluzonego z komunii, a za reszte hajsu switchusia ehhh 

Opublikowano

Jak tam czaruś, myszka i klawiatura już kupiona do Xboxa czy będziesz lamił na padzie?

Konsole :pawel:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Poświęcę się dla innych, niczym Kossakowski w "Inicjacji", żeby móc przestrzegać innych przed dokonywaniem złych wyborów :]

W gruncie rzeczy jednak, brakuje mi starych dobrych gier z PC-ta, więc pewnie skończy się na wykupowaniu GoG-a, a okazjonalnie obczaję jakiś symulator mapy pokroju Europa Universalis czy Kotletyzacja. Wiecie, żeby życie miało smaczek, raz mesjaszek, a raz raczek ;)

Scenariusz na następne 3 miesiące: Mendrek ma problem przy zakupie (za duży wybór), problem przy instalacji Windowsa i problem z jakąś gorzej zrobioną gierką. Mendrek ogłasza się mesjaszem złej nowiny i będzie wszystkich oświecać jak bardzo chciał jednak być multiplatformowcem, no ale się nie da i tylko PlayStation.

Sugerowana reakcja: absolutny brak reakcji.

Opublikowano

zamiast kupic blache do np 1500zl by miec kompa do pracy zamiast wysluzonego z komunii, a za reszte hajsu switchusia ehhh 

serio chcesz miec mendrka w komjuniti?

Opublikowano

switch nie ma przeciez comjunity - wiadomosci mi nie wysle, na party tez nie pogadamy xddd

obstawiam, ze komorke ma z czarnobialym wyswietlaczem wiec discorda tez nie zainstaluje :P

zreszta patrzac co mendrek ogrywa i jakie prawdy glosi to by sie odbil od nintendo

Opublikowano

tez kiedys taki ficek byles wiec nie ma rzeczy niemozliwych 

Opublikowano

pierw rodzicow nie bylo stac na oryginaly, stad jeden system i przerobiony, potem mnie nie bylo stac na wiecej niz jeden system z oryginalami, teraz mnie stac to wybralem do ps4 konsole ktore ma calkowicie odmienna bibliotete tytulow, jest rozszerzeniem growym na nowe horyzonty, a nie kopia/powielaczem schematow i wojna na terafanki

od zawsze pisze, ze jakby rodzice srali kasa lub pozniej ja to bym najchetniej mial wszystkie konsole, szczegolnie w czasach studenckich gdzie czasu na granie mialem najwiecej, gdy musialem wybierac jeden system analizujac za i przeciw od zawsze wybor byl oczywisty - konsola sony

Opublikowano

Przez ostatnie 3-4 lata połowa forum zdążyła kupić blachę za 3-4 koła, ale nie, mendrek w 2017 roku wjedzie z badziewiem za 1000zł i będzie wyjaśniał xD.

Opublikowano

Dziś o północy będzie można zamknąć ten temat w związku z premierą M E S J A S Z A wychodzącego na konsole MS, Sony oraz PC. Także cieszcie się wojenkami - od jutra będzie tu forumowe stanie nad ogniskiem i śpiewanie kumbaya.

Opublikowano

destiny xdddd trzeba bedzie przyjac yakubowa strategie w zakupach growych chyba xddd

Opublikowano

gromadziłem minusiki przez ostatnie 2 miesiące na tę okazję :cool:

Opublikowano

Przez ostatnie 3-4 lata połowa forum zdążyła kupić blachę za 3-4 koła, ale nie, mendrek w 2017 roku wjedzie z badziewiem za 1000zł i będzie wyjaśniał xD.

prawie tak samo słabe jak jego granie na ps3 do 2017 roku

Opublikowano

mnie rozwala jak (wszystko na to wynika) zmienil robote lub sytuacja zyciowa mu sie poprawila i faktycznie od tego 2017 stac go na kupno nowej gry od czasu do czasu i nagle probuje zatuszowac i udaje, ze nigdy tego nie bylo, ze cale lata jechal na gierkach z plusa na ps3, a ps2 nawet nigdy swojego nie mial 

Opublikowano

Jakie nagle? Przecież on jeszcze w czasach grania na PS3 robił jakieś zestawienia prawdy pokazujące ilość gier z plusa oraz wersje pudełkowe/cyfrowe, które KUPIŁ.

Tych drugich rzekomo było więcej. 

Edytowane przez Hum

Opublikowano

faktycznie :D :D :D trzeba uruchomic blubera bo on ma kwity na kazdego wiec pewnie liste szybko odnajdzie

a jak mna gardzil ze mam realnych kolegow i pozyczamy sobie realne gierki, a wieslawa go wsypal, ze cala generacje ps2 nie tylko gierki ale i konsole pozyczal xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.