Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

playstation w 2017 roku - 700full.jpg

Zaprezentuj Gif z lat 2013-2016, czekamy. 

no lineup ps3 do x360 i x1 był w 2013 takie jak teraz ps4 do x1 :kaz:

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

soul rok temu wypisywalem juz kilka razy w CW liste wszystkich exow jakie wtedy wyszly z sredniami, nie chce mi sie juz tego szukac bo znowu sie samoorasz i szkoda mi czasu na marnowanie go na kolejne bezcelowa wymiane postow z betonem - bylo ich zarowno wiecej na ps4 jak i srednia laczna mialy wyzsza - ilosciowo byla duza roznica, na srednich mala (dlatego rok dwa temu jeszcze CW mialo sens bo mozna bylo sie klocic o gieki) jak to do ciebie dalej nie byl argument to co nim ma byc?

Opublikowano

Ficuś, dobrze wiesz, że PS4 przez 3 lata dostała dwie gry warte świeczki, mam tu na myśli BB i U4 i na tym koniec.

A ONE co roku dostawał świetne wyścigi plus świetne multi typu HALO/GOW no i miał kozackie ORI plus Rise TR na rok.

Patrząc przez pryzmat człowieka, który nie ucieka się do średnich gier dla mnie do końca 2016 roku ONE był lepszą konsolą, rozumiem, że dla Ciebie PS4 to lepszy wybór nie rozumiem zaś, czemu ciągle moje zdanie wrzucasz do wora z napisem Soul się zaorał :)

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Môwcie sobie co chcecie ale ja i tak lubię grać na Xboxie. Czasami.

Padzik jest spoko. Gry niektore zapadły mi w pamięć (Ori, Halo 5) no i lepsza oferta sieciowa. Jako dodatek sprawdza się mega.

Opublikowano

slynne xboxowe haluny - ja wiem, ze 2017 na tle poprzednich trzech lat ps4 jest nader udany ale co przez te trzy lata mial xdaun? bijatyke na sezony z ai udajacym gracza, syna roma ktorego nalezycie nie potrafil pociagnac xdaun, lococycle, project spark, najgrosze girsy, mesjasz sunset, ktorego ocenami docenila tylko spolecznosc tego forum bo dla reszty swiata to sredniak i wyscigi gdzie nie trzeba hamowac i jest wracanie czasu oraz wyscigi gdzie trzeba hamowac i jest wracanie czasu

xone w tej generacji nigdy nie byl w formie, x360 miala swoje okresy ale teraz to jest dramat

ojjjjjjjjjjjjjjjj jak piecze xD 

na ps4 w co tam grales? w lbp 3 xDDDD

Opublikowano

A ONE co roku dostawał świetne wyścigi plus świetne multi typu HALO/GOW

:yao:

Opublikowano

tak naprawdę xbox one dostał jedno nowe halo i jedne girsy.. bieda w porównaniu z poprzednia generacja

Opublikowano

ratio 0.55? no jest solidnie

Opublikowano

Dobra. Prawda jest taka, że w listopadzie wszyscy pobiegną po XoXa.

Opublikowano

Nemesis ciagle probuje sobie przetlumaczyc ze preoder na xoxa to dobry pomysl xd

Opublikowano

dozens_of_us_arrested_development.gif

Opublikowano

No nie wiem. Sam chciałem kupić nowego Xboxa na premierę, ale z dnia na dzień utwierdzam się w tym, że to głupi pomysł. Lepiej grać na PS4 i przesiąść się dopiero na PS5

Opublikowano

ja tam zaraz jem chleb z cukrem i biegne juz dzis zeby zajac miejsce w kolejce

Opublikowano

tak naprawdę xbox one dostał jedno nowe halo i jedne girsy.. bieda w porównaniu z poprzednia generacja

To może poczekaj aż ilość lat trwania generacji będzie się pokrywać...

Ja jako naczelny beton kupię na pewno, tak jak kupiłem PS4 PRO :) potrafię też napisać, że PS4 wreszcie daję radę i ma ciekawą przyszłość przed sobą, za to taki Ficus, uważa, że z PS4 zawsze było lepiej niż z ONE, zaraz się jeszcze okaże, że PS4 miało lepszy line up na start, no ale to ja jestem beton :D

Opublikowano

ty weź skończ zelde bo wstyd

Opublikowano

kazda plejka zalosnie startuje i kazda plejka ma zalosny lineup przez pierwszy rok, wiesz co mialo ze sprzetow sony najlepszy lineup na premiere? vita, a kazdy wie jak skonczyla xd

zreszta ciezko przypomniec sobie system, ktory mial kozacki pierwszy rok jesli chodzi o exy, nawet te najbardziej legendarne w historii rozkrecaly sie powoli, dlatego az przeraza mnie switch gdzie w tym z reguly najgorszym roku dla konsoli ma juz takie gierki na wylacznosc

Opublikowano

wystrzelaja sie z portow z wii u ktore tak chetnie lykasz i w przyszlym roku juz nic nie bedzie :kaz: 

Opublikowano

Obiektywnie trzeba przyznać, że xbox miał przebłyski kupić konsolke z Sunsetem, QB, Forza Horizon 2/3, Ori, Dead Rising 3, State of Decay, FM 6, Gow 4 i Halo MCC i Halo 5 to nie grzech potem mozna wyrzucic na smietnik. 

PS4 pięknie rozkwitło początek miało marny ale dla Bloodborne warto było kupić, potem Yakuza 0, Nier, Nioh, Persona 5, U4 też spoczko dużo bardziej jakościowe gry obiektywnie gdzie na xboxie to już jest bełt i ciągłe próbowanie żeby ożywić trupa aż doszedł teraz pogrzeb za życia na start lepszego modelu jest Forza 7 i gierka z xbl arcade, która warta powinna być 10$. I te akcje z kasowaniem gier, Crackdown 3, Sea of Thieves - kek 

No ale konkludując byłbym zły gdybym nie miał tego xboxa jednak Sunset i Ori i Horizon 3 wszystko wynagradzają a szkalują go tylko umysłowe biedaki bo co za problem przejsc te gierki opchnąć szrociaka? No chyba, że ktoś nie lubi gier i woli grać w Overwatcha w takim razie ok. 

Opublikowano

Sytuacja jest jak w czasach dominacji PS2. Dominuje produkt marki Playstation, ma świetne ex'y, Japonia zalewa graczy sztosami, na świecie mówisz konsola - myślisz Playstation. Nagle wchodzi jakiś miałki marketingowo korpopajac ze swoim super ultra mocnym sprzętem, ale na szczęście ludzie nie dają się nabrać na potencjalną moc i zostają przy sprawdzonej i dominującej marce. Xbox nikogo, więc pewnie po półtora roku MS powie: "ok, dość tych głupstw" po czym zamknie teatrzyk zostawiając frajerów co dali się nabrać na lodzie ;)

Opublikowano

ty weź skończ zelde bo wstyd

Spokojnie work in progress, 4 divine beasts już za mną :)

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Takie czasy szrot4 jest własnym cieniem swoich dobrych czasów psx/ps2.

Exów brak, multiplatformy dla zwierząt, wykonanie konsoli i pada z starych opon Jelcza, ergonomia pada chyba tylko dla ludzi ze zwyrodnieniem dłoni, społeczność gimnazjalno-januszowa, online z 2006 gdzie twoje dane i hasła dalej trzymają zapisane w notatniku! Najdroższe granie online w najgorszej postaci, VR które zdechło szybciej niż Move/vita/3D...wydymali biedaków na 2K którzy zostali z kredo...że niby nowy wymiar grania, tfuu!  :)

Opublikowano

Spokojnie work i progres, 

xd

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Obiektywnie trzeba przyznać, że xbox miał przebłyski kupić konsolke z Sunsetem, QB, Forza Horizon 2/3, Ori, Dead Rising 3, State of Decay, FM 6, Gow 4 i Halo MCC i Halo 5 to nie grzech potem mozna wyrzucic na smietnik. 

PS4 pięknie rozkwitło początek miało marny ale dla Bloodborne warto było kupić, potem Yakuza 0, Nier, Nioh, Persona 5, U4 też spoczko dużo bardziej jakościowe gry obiektywnie gdzie na xboxie to już jest bełt i ciągłe próbowanie żeby ożywić trupa aż doszedł teraz pogrzeb za życia na start lepszego modelu jest Forza 7 i gierka z xbl arcade, która warta powinna być 10$. I te akcje z kasowaniem gier, Crackdown 3, Sea of Thieves - kek 

No ale konkludując byłbym zły gdybym nie miał tego xboxa jednak Sunset i Ori i Horizon 3 wszystko wynagradzają a szkalują go tylko umysłowe biedaki bo co za problem przejsc te gierki opchnąć szrociaka? No chyba, że ktoś nie lubi gier i woli grać w Overwatcha w takim razie ok. 

Brzmi jak te słynne haluny xbotów...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.