Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Śmieszne te niebieskie ludziki :)

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

taki bogaty a jak kupowalem kiedys od niego gierke to podjechal zdezelowanym seicento xd

typowa dresiarska klasa nizsza - postrzelac, komus nayebac, drzwi wyyebac, probowanie zdobycia szacunku na dzielni pozerowym autem itp

zas tego tu przywialo i znowu szpan jaki to bogaty, a jak bogaty to go stac na wiele konsol, a jak ma wiele konsol to musi byc obiektywny

zazdroszcze tylko twojej fury

widzę bardzo duży kompleks :usmiech: nie martw się ficuś zaraz będzie weekend i możesz do swojej żony wypowiedzieć te slowa

14590961914462.jpg

chociaż zamiast kiełbaski powinno być krupniok ;/

Opublikowano

pol czlowiek pol wengiel

Opublikowano

Ty wolisz przez 99% czasu gry strzelać zza murków, a ja wolę przeżyć zayebistą przygodę jak w Uncharted, elo

No i widać dla kogo liczy się gameplay a dla kogo cinematic experience, klasyczny klap. 

Już wiem co boli Ficusia, fakt, że kogoś na coś stać, to dla tego taki agresywny ostatnio się zrobił, kupił switch parę gier i musi kaszankę wpierdzielać :(

Edytowane przez Soul

Opublikowano

dobry gameplay w gearsach :yao:

samo strzelanie jest ok, ale poruszanie się tymi czołgami to jakaś dauniada

Opublikowano

912978b2ee29fb7cmed.png

Zresztą ten pendrive wygląda inaczej niż kluczyk

xbot pozdrawia kolegę xbota, widzę nie tylko w kwestii konsol się zgadzamy

2aeV6cL.jpg

plejstejszonowcy nawet na kąsoli nie mogą sobie takimi pojeździć, bo gran turismo wciąż gdzieś w majakach tylko xddd

Opublikowano

Yakubek Ty się qrva naucz gracz a nie (pipi) głupoty  :pawel:

Rozumiem, że po cinematic experience przerasta Cię wykonanie prostej kombinacja :pawel: 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Kto wygra tę generację konsol?

Napakowany z klatą jak szafa

20160821182230.jpg

Zawadiacko wyglądający 

Uncharted4-14.jpg

Czy mały, karłowaty włoski grubasek z gołą klatą biegający w samych gaciach?

large.jpg

Odpowiedź jest oczywista :kaz: 

Opublikowano

tumblr_nzgqkb7tOf1s82c3do1_400.gif

Opublikowano

Ten fajek to chyba ze stali xD

Opublikowano

Ty wolisz przez 99% czasu gry strzelać zza murków, a ja wolę przeżyć zayebistą przygodę jak w Uncharted, elo

No i widać dla kogo liczy się gameplay a dla kogo cinematic experience, klasyczny klap. 

Już wiem co boli Ficusia, fakt, że kogoś na coś stać, to dla tego taki agresywny ostatnio się zrobił, kupił switch parę gier i musi kaszankę wpierdzielać :(

bo przecież kampanie gearsów nie mają sekwencji chodzonych, samograjów na szynach i epickich qte XP

Opublikowano

Gearsy mają przede wszystkim świetny game-gunplay, reszta w szczątkowych ilościach, jak grałeś to wiesz, że w grach od ND jest tego dużo dużo więcej.

Co do QTE masz na myśli moment w którym piłą przecinasz flaki i trzeba maszować B? xD

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Dzień jak zawsze, klapy na kolanach z pełnymi ustami. Zapiekło ostro o samochody Zielonych Panów.

Opublikowano

Gearsy mają przede wszystkim świetny game-gunplay, reszta w szczątkowych ilościach, 

masz na mysli przeciwników którzy maja wyebane w pakowanie im pół magazynka w łeb dopóki nie przyebiemy w niego z power weapons? xddd 

jak grałeś to wiesz, że w grach od ND jest tego dużo dużo więcej.

pamiętam że łażenie bez możliwości oddania strzału w(pipi)iało mnie od jedynki równie mocno co sekcje łażone w tlou, a z części na część było tego więcej :V

Co do QTE masz na myśli moment w którym piłą przecinasz flaki i trzeba maszować B? xD

mashuje B piłą o piłę, flaki, deski, żyły, guwna. czyli liczebnie i różnorodnie tyle samo co robiłem w gierkach nd kwadratem i trójkątem. no ale rozumiem ze status exów + temat skazują te wymianę zdań na porażkę :czesc:

o i nowa strona, czyli sama prawda :cool:

Opublikowano

Nobody nie szanuje girsów? a tak go szanowałem :( 

Opublikowano

trylogia girsów? (pipi)nia 9/10

Opublikowano

Daddy, każdy wie że jesteś tu największym zielonym baronem, pokaż swój samochód.

Opublikowano

mam nadzieje że stosownie obniżyłeś ocenę końcową za przeciętną trójkę?  :wujaszek:

w czwórkę grałeś? 

Opublikowano

mam nadzieje że stosownie obniżyłeś ocenę końcową za przeciętną trójkę?  :wujaszek:

w czwórkę grałeś? 

trójka to wciąż bardzo fajny shooter, tylko średnio dobre girsy. grało się prawie równie przyjemnie co w dwójkę. czwórkę sprawdzę raczej już tylko z ciekawości kiedyś tam. już judgment trącał myszką.  

Opublikowano
masz na mysli przeciwników którzy maja wyebane w pakowanie im pół magazynka w łeb dopóki nie przyebiemy w niego z power weapons? xddd 

Mam na myślisz te piękne HSy ze snajpy/łuku, lubię też z gnashera zalać sobie ekran flakami. No ten wallbouncing :obama:

mashuje B piłą o piłę, flaki, deski, żyły, guwna. czyli liczebnie i różnorodnie tyle samo co robiłem w gierkach nd kwadratem i trójkątem. no ale rozumiem ze status exów + temat skazują te wymianę zdań na porażkę  :czesc:

Raczej miałem na myśli takiego god of wara  :czesc: jeżeli porównany U i Gearsy to tu raczej podobnie. 

o i nowa strona, czyli sama prawda  :cool:

Prawda? raczej racja, a racja jest jak dupa, każdy ma swoją  :cool:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

@nobody 

nie jestem jakimś ekspertem czy fanem girsów, ale czwóreczko mi się podobała, fajny powrót do starego klimatu a w dodatku nadal bardzo udany shooter. Ale zgadzam się że serii przydałby się jakiś powiew świeżości w kwestii gameplayu. Liczę na to, że Coalition pamiętając doświadczenia 343 Indrustries, specjalnie zrobiło tak bezpieczną trójkę, aby wkupić się w łaskę fanów, aby w następnej części móc bardziej poszaleć 

Opublikowano

Mam na myślisz te piękne HSy ze snajpy/łuku, lubię też z gnashera zalać sobie ekran flakami. No ten wallbouncing :obama:

snajpa, gnasher, rewolwer i piła + kilka większych kalibrów, to sztos, ale wuchtę funu skutecznie psuły chłonące jak gąbka locusty podczas używania stadardowych klamek

Raczej miałem na myśli takiego god of wara   :czesc: jeżeli porównany U i Gearsy to tu raczej podobnie. 

no god of war słabo wyszedł ND. tu się zgadzam  :usmiech:  :lapka:

Prawda? raczej racja, a racja jest jak dupa, każdy ma swoją   :cool:

ty wolisz rozwalić lolducta jak w jakimś komiksie na 1000 pices, ja realistycznie ukazane gore, z odrywaniem pojedyńczych kończyn, dla poważnego, dorosłego odbiorcy. tyle :cool:

gEYHHf1.jpg

CLzw3Nk.jpg

Edytowane przez nobody

Opublikowano

Dobrze, ze w uncharted przeciwnicy nie przyjmuja strzalow z granatnika na klate/glowe, otrzepią się z kurzu i udaja, ze nic się nie stało.

Opublikowano

Gearsy?

1 :obama:

2 :banderas:

3 :whyyy:

Edytowane przez XM.

Opublikowano

Mnie najbardziej bawi jak wstają po RPG xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.