Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Śmieszne te niebieskie ludziki :)

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 584,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

taki bogaty a jak kupowalem kiedys od niego gierke to podjechal zdezelowanym seicento xd

typowa dresiarska klasa nizsza - postrzelac, komus nayebac, drzwi wyyebac, probowanie zdobycia szacunku na dzielni pozerowym autem itp

zas tego tu przywialo i znowu szpan jaki to bogaty, a jak bogaty to go stac na wiele konsol, a jak ma wiele konsol to musi byc obiektywny

zazdroszcze tylko twojej fury

widzę bardzo duży kompleks :usmiech: nie martw się ficuś zaraz będzie weekend i możesz do swojej żony wypowiedzieć te slowa

14590961914462.jpg

chociaż zamiast kiełbaski powinno być krupniok ;/

Opublikowano

pol czlowiek pol wengiel

Opublikowano

Ty wolisz przez 99% czasu gry strzelać zza murków, a ja wolę przeżyć zayebistą przygodę jak w Uncharted, elo

No i widać dla kogo liczy się gameplay a dla kogo cinematic experience, klasyczny klap. 

Już wiem co boli Ficusia, fakt, że kogoś na coś stać, to dla tego taki agresywny ostatnio się zrobił, kupił switch parę gier i musi kaszankę wpierdzielać :(

Edytowane przez Soul

Opublikowano

dobry gameplay w gearsach :yao:

samo strzelanie jest ok, ale poruszanie się tymi czołgami to jakaś dauniada

Opublikowano

912978b2ee29fb7cmed.png

Zresztą ten pendrive wygląda inaczej niż kluczyk

xbot pozdrawia kolegę xbota, widzę nie tylko w kwestii konsol się zgadzamy

2aeV6cL.jpg

plejstejszonowcy nawet na kąsoli nie mogą sobie takimi pojeździć, bo gran turismo wciąż gdzieś w majakach tylko xddd

Opublikowano

Yakubek Ty się qrva naucz gracz a nie (pipi) głupoty  :pawel:

Rozumiem, że po cinematic experience przerasta Cię wykonanie prostej kombinacja :pawel: 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Kto wygra tę generację konsol?

Napakowany z klatą jak szafa

20160821182230.jpg

Zawadiacko wyglądający 

Uncharted4-14.jpg

Czy mały, karłowaty włoski grubasek z gołą klatą biegający w samych gaciach?

large.jpg

Odpowiedź jest oczywista :kaz: 

Opublikowano

tumblr_nzgqkb7tOf1s82c3do1_400.gif

Opublikowano

Ten fajek to chyba ze stali xD

Opublikowano

Ty wolisz przez 99% czasu gry strzelać zza murków, a ja wolę przeżyć zayebistą przygodę jak w Uncharted, elo

No i widać dla kogo liczy się gameplay a dla kogo cinematic experience, klasyczny klap. 

Już wiem co boli Ficusia, fakt, że kogoś na coś stać, to dla tego taki agresywny ostatnio się zrobił, kupił switch parę gier i musi kaszankę wpierdzielać :(

bo przecież kampanie gearsów nie mają sekwencji chodzonych, samograjów na szynach i epickich qte XP

Opublikowano

Gearsy mają przede wszystkim świetny game-gunplay, reszta w szczątkowych ilościach, jak grałeś to wiesz, że w grach od ND jest tego dużo dużo więcej.

Co do QTE masz na myśli moment w którym piłą przecinasz flaki i trzeba maszować B? xD

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Dzień jak zawsze, klapy na kolanach z pełnymi ustami. Zapiekło ostro o samochody Zielonych Panów.

Opublikowano

Gearsy mają przede wszystkim świetny game-gunplay, reszta w szczątkowych ilościach, 

masz na mysli przeciwników którzy maja wyebane w pakowanie im pół magazynka w łeb dopóki nie przyebiemy w niego z power weapons? xddd 

jak grałeś to wiesz, że w grach od ND jest tego dużo dużo więcej.

pamiętam że łażenie bez możliwości oddania strzału w(pipi)iało mnie od jedynki równie mocno co sekcje łażone w tlou, a z części na część było tego więcej :V

Co do QTE masz na myśli moment w którym piłą przecinasz flaki i trzeba maszować B? xD

mashuje B piłą o piłę, flaki, deski, żyły, guwna. czyli liczebnie i różnorodnie tyle samo co robiłem w gierkach nd kwadratem i trójkątem. no ale rozumiem ze status exów + temat skazują te wymianę zdań na porażkę :czesc:

o i nowa strona, czyli sama prawda :cool:

Opublikowano

Nobody nie szanuje girsów? a tak go szanowałem :( 

Opublikowano

trylogia girsów? (pipi)nia 9/10

Opublikowano

Daddy, każdy wie że jesteś tu największym zielonym baronem, pokaż swój samochód.

Opublikowano

mam nadzieje że stosownie obniżyłeś ocenę końcową za przeciętną trójkę?  :wujaszek:

w czwórkę grałeś? 

Opublikowano

mam nadzieje że stosownie obniżyłeś ocenę końcową za przeciętną trójkę?  :wujaszek:

w czwórkę grałeś? 

trójka to wciąż bardzo fajny shooter, tylko średnio dobre girsy. grało się prawie równie przyjemnie co w dwójkę. czwórkę sprawdzę raczej już tylko z ciekawości kiedyś tam. już judgment trącał myszką.  

Opublikowano
masz na mysli przeciwników którzy maja wyebane w pakowanie im pół magazynka w łeb dopóki nie przyebiemy w niego z power weapons? xddd 

Mam na myślisz te piękne HSy ze snajpy/łuku, lubię też z gnashera zalać sobie ekran flakami. No ten wallbouncing :obama:

mashuje B piłą o piłę, flaki, deski, żyły, guwna. czyli liczebnie i różnorodnie tyle samo co robiłem w gierkach nd kwadratem i trójkątem. no ale rozumiem ze status exów + temat skazują te wymianę zdań na porażkę  :czesc:

Raczej miałem na myśli takiego god of wara  :czesc: jeżeli porównany U i Gearsy to tu raczej podobnie. 

o i nowa strona, czyli sama prawda  :cool:

Prawda? raczej racja, a racja jest jak dupa, każdy ma swoją  :cool:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

@nobody 

nie jestem jakimś ekspertem czy fanem girsów, ale czwóreczko mi się podobała, fajny powrót do starego klimatu a w dodatku nadal bardzo udany shooter. Ale zgadzam się że serii przydałby się jakiś powiew świeżości w kwestii gameplayu. Liczę na to, że Coalition pamiętając doświadczenia 343 Indrustries, specjalnie zrobiło tak bezpieczną trójkę, aby wkupić się w łaskę fanów, aby w następnej części móc bardziej poszaleć 

Opublikowano

Mam na myślisz te piękne HSy ze snajpy/łuku, lubię też z gnashera zalać sobie ekran flakami. No ten wallbouncing :obama:

snajpa, gnasher, rewolwer i piła + kilka większych kalibrów, to sztos, ale wuchtę funu skutecznie psuły chłonące jak gąbka locusty podczas używania stadardowych klamek

Raczej miałem na myśli takiego god of wara   :czesc: jeżeli porównany U i Gearsy to tu raczej podobnie. 

no god of war słabo wyszedł ND. tu się zgadzam  :usmiech:  :lapka:

Prawda? raczej racja, a racja jest jak dupa, każdy ma swoją   :cool:

ty wolisz rozwalić lolducta jak w jakimś komiksie na 1000 pices, ja realistycznie ukazane gore, z odrywaniem pojedyńczych kończyn, dla poważnego, dorosłego odbiorcy. tyle :cool:

gEYHHf1.jpg

CLzw3Nk.jpg

Edytowane przez nobody

Opublikowano

Dobrze, ze w uncharted przeciwnicy nie przyjmuja strzalow z granatnika na klate/glowe, otrzepią się z kurzu i udaja, ze nic się nie stało.

Opublikowano

Gearsy?

1 :obama:

2 :banderas:

3 :whyyy:

Edytowane przez XM.

Opublikowano

Mnie najbardziej bawi jak wstają po RPG xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.