Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

standardowa odpowiedz, caly swiat zagral, nawet kuvvva inne fora w polsce, nikt nie podziela szalu tylko garska botow z forum psx extreme jak jakas sekta

z ciekawosci sie zapytam - byla jeszcze kiedys w historii forumka jakas gierka, ktora tez swiat odebral jak sunset, dorobila sie takiej sredniej i uznawana jest za wybitna? czy jest to jedyny kandydat do tytulu najbardziej pokrzywdzonej gry ever?

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Ok to jest tak 

PS4 dla Bloodborne, U4

Xbox dla Sunseta, Halo 5

Switch dla Mario, Xeno 2

reszta na pc i każdy zadolowny ok?

Co ten sunset 80 na mc robi między tymi szlagierami >90? Albo Halo multiplatforma? Xbox jednego dobrego exa się nie dorobił przez tyle lat?

Klaperskie urojenia odcinek 6362: Halo 5 to multiplatforma.

Opublikowano

standardowa odpowiedz, caly swiat zagral, nawet kuvvva inne fora w polsce, nikt nie podziela szalu tylko garska botow z forum psx extreme jak jakas sekta

z ciekawosci sie zapytam - byla jeszcze kiedys w historii forumka jakas gierka, ktora tez swiat odebral jak sunset, dorobila sie takiej sredniej i uznawana jest za wybitna? czy jest to jedyny kandydat do tytulu najbardziej pokrzywdzonej gry ever?

Gra się c(pipi) sprzedała, ale cały świat zagrał  :scratch_one-s_head:

Jest od chuya takich gier, ale akurat Sunset jest jedną z nowszych i jedną z najlepszych z niedocenionych gierek. Inne:

Nier 

Blue Dragon

Lost Odyssey

Asura's Wrath

Fragile Dreams

Deadly Premonition

Eternal Sonata

Jeanne d'Arc (tutaj średnia była solidna, ale gra i tak niedoceniona)

Folklore (chuyowy gameplay, swietna fabuła)

Resonance of fate

Shadows of the Damned

Tak na szybko. Pełno jest takich gierek, a SO jest po prostu ostatnią z nich. 

Edytowane przez Copper

Opublikowano

IMO Sunset jest dosyć powszechnie szanowany, nie bez kozery prośba o sequel pojawia się przy każdej możliwej okazji BTW jestem pewien, że gdyby nie smród pierwszej prezentacji Xboxa, który niósł się za nim w momencie premiery SO to gierka byłaby znacznie cieplej przyjęta 

ekhem

Driveclub

tumblr_m85e0xJ6CZ1rqfhi2o1_500.gif

Edytowane przez asax

Opublikowano

Ok to jest tak

PS4 dla Bloodborne, U4

Xbox dla Sunseta, Halo 5

Switch dla Mario, Xeno 2

reszta na pc i każdy zadolowny ok?

Co ten sunset 80 na mc robi między tymi szlagierami >90? Albo Halo multiplatforma? Xbox jednego dobrego exa się nie dorobił przez tyle lat?

Halo 5 wyszlo na coś innego niz xbox?

to jest tez do mnie ewenementem jak gierka niedoceniona przez nikogo w swiecie - srednia jak second son, zero nagrod, wyroznien w jakis podsumowaniach, sprzedaz bez szalu, zapomniana, jest gloryfikowana na tym forum i tylko tutaj

Jakubu klap sie jaral

Opublikowano

Driveclub ma totalnie zasadna srednia na to co prezentowal w dniu premiery

Akurat folklore i eternal sonate gralem i skonczylem i jak one zaslugiwaly niby na wiekszy rozglos i srednie niz mialy to totalny xddd

Opublikowano

Sunset gotg i mogę pięściami wytłumaczyć jakby któryś miał wątpliwości 

Opublikowano

Horizon, sunset czy yakuza?

Opublikowano

Yakuza > Sunset >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Szrotrajzon

Opublikowano

Ale japa, tyl wzrot i do destiny xd

Opublikowano

Yakuza nosi w sobie ducha wymarłych beat'em upów. Każdy kto wychował się na Punisherze, Cadillacach, Streets of Rage'ach, powinien kupić Playstation, po czym oddać należny hołd dziedzictwu. A do tego chyba Sega trzyma swoich najlepszych scenarzystów w jednej piwnicy i obiecuje wolność za jeszcze jedną fabułę do Yakuzy ;)

Opublikowano

observer? poprosze na switcha w boxie

Opublikowano

to jest tez do mnie ewenementem jak gierka niedoceniona przez nikogo w swiecie - srednia jak second son, zero nagrod, wyroznien w jakis podsumowaniach, sprzedaz bez szalu, zapomniana, jest gloryfikowana na tym forum i tylko tutaj

Nie mają niczego lepszego to się średniakiem zachwycają. Jakby sunset nie był exem to by się pałowali nad geniuszem Loco Cycle.

Opublikowano

gierka z 2014 ale do konca generacji beda wymieniac jako kontrargument ^_^

Opublikowano

Nie mają niczego lepszego to się średniakiem zachwycają. Jakby sunset nie był exem to by się pałowali nad geniuszem Loco Cycle.

taa, gram na wszystkich sprzętach i jaram się sunsetem, bo jest eksem na cokolwiek xd puknij się głową o pięść yakubu najlepiej

Opublikowano

taa, gram na wszystkich sprzętach i jaram się sunsetem, bo jest eksem na cokolwiek xd

Dlaczego boty teraz zaczynają każdy post usprawiedliwiający swój marny gust zmyłkowym tekstem "gram na wszystkich sprzętach"? Nie wiedzą że to jest zapisane jak jeszcze niedawno zamiast wszystkich sprzętów był:

tylko xboks

tylko xbox!

Tacy byli wierni jednej platformie a teraz jak szczury co uciekły z tonącego okrętu się łaszą do innych platform jak to oni niby na wszystkim grają od zawsze ;/

Opublikowano

gierka z 2014 ale do konca generacji beda wymieniac jako kontrargument ^_^

ale bloodborne to ty szanuj!

Opublikowano

Na co w końcu wyszło to Gejlo 5 że je multiplatformą nazywasz?

Jak zwykle okrojony port dla blacharzy jako okruch z konsolowego stołu, ale wyszło? Wyszło.

Opublikowano

aha czyli Halo 5 Forge czyli darmowa wersja Halo z dwoma trybami ktore stanowia jakies 10-15% pelnej zawartosci nazywasz co prawda okrojonym, ale wciaz portem? Niektore wersje demo maja wiecej zawartosci wiec prosze przestan sie kompromitowac. BTW mialem nadzieje, ze kilkugodzinne unikanie odpowiedzi zaowocuje jakas lepsza odpowiedzia

Opublikowano

ale bloodborne to ty szanuj!

bloodborne pozamiatal na premiere, teraz to jest - no mozna ograc ale nioh jest lepszy

to jest glowna roznica miedzy fanem PS i Xboxa, pierwszy ma wieksza biblioteke i jasno zarysowana oferte a boty moze pisac w kolko, ze za rok MS pozamiata na E3.

Edytowane przez aphromo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.