Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Czekam na deep dawn.

Opublikowano

bedzie klasyczne "dziękujemy konsolowcom za testowanie wersji beta :)" pyerdolone pecetowe robactwo xd

Opublikowano

Prawie sie zeżygałem na ryj pawcia ogladajc traailer rdr 2

Miałbyc mesjasz trailer a tu jakies (pipi) bez kontekstu pokazali. 

Jakby rockstar zatrudnil chinczyka by trailery im robil to byscie plakali ze rdr 2 w koncu na HORYZONcie. A tak to :reggie:

Opublikowano

A tak to, miałem wrażenie ze oglądam trailer Far Cry

Opublikowano

;-(

Opublikowano

scalebound? dobrze ze zdechlo, nie wygladalo to najlepiej

no a tak serio to spencer knur, na stos za zkasowanie scalebound, gra miala potencjal, ale jak zwykle korpo zabilo idee [*]

Opublikowano

na xboxie taka nedza ze jakies ochlapy z peceta to mesjasze nagle :yao:

poszukaj jakiejś listy prawdy yetiego, a bedziesz miał to samo
Na(pipi)any to do domu. Zaraz mogę Ci wkleić listę z tego roku wraz z zapowiedziami i zobaczysz jak na się sytuacja, pijaku.

no pamiętam jak podniecałeś się the wittnes 5/10 i firełaczem 3/10, pijaku

ke? co

Opublikowano

zwykly click-bait

koleś na początku podsumowania pisze, że gra jest doskonała (Objectively, Forza Motorsport 7 is an excellent game. It has the looks, the sounds, and the feel of a champion.)i chętnie dalby 9/10 ale że ma jakieś problemy z wersją na Windowsa to yebnał 6/10 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Przecież grał na PC, tam liczy się grafika, a ta jest gorsza niż FH3( tak pisze) wiec czego oczekiwałeś?

Opublikowano

zwykly click-bait

koleś na początku podsumowania pisze, że gra jest doskonała (Objectively, Forza Motorsport 7 is an excellent game. It has the looks, the sounds, and the feel of a champion.)i chętnie dalby 9/10 ale że ma jakieś problemy z wersją na Windowsa to yebnał 6/10 

Właśnie tego nie rozumiem w takowych reckach. Ziomek chwali grę od 1 akapitu, a później stawia werdykt 6/10.

@Cooper

Wielu użytkowników pisze, że port na PC jest no cóż.. s(pipi)ony dość mocno. W przypadku problemów technicznych w/w ocena w sumie może wydawać się sprawiedliwa. Sam recenzent napisał, że gdyby nie owe problemy to gra spokojnie zasługuję na 9.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

A widziałeś od kogo te oceny są? XD

No zobaczymy jutro jak reszta, dalej chcesz się zakładać, że GTsport będzie miało wyższą średnią? xD

Opublikowano

Jest też kilka innych recenzji

Forza Motorsport 7 is the best looking video game ever made

https://thenextweb.com/gaming/2017/09/28/review-forza-7-is-the-best-looking-video-game-ever-made/#.tnw_vddFlIHf

Games radar i Polygon wstępnie piszą:

Unlike the all-too-familiar-feeling Project CARS 2, Forza Motorsport 7 feels like a true sequel. One that fixes nagging, outstanding issues, pushes ahead with truly awesome weather effects and vast track and car counts, and delivers what looks – so far – to be the best serious racing experience of the current generation. Gran Turismo Sport might have met its match before it’s even entered the ring. 

Turn 10 has become highly proficient in taking this basic mechanic and turning it into a full on fantasy, of conquest, of acquisition, of personalization.

Playing Forza 7, I've enjoyed many little moments of satisfaction and pleasure, and I expect to find more, as I unlock more of the game, and get stuck into split-screen and online racing modes
Opublikowano

A widziałeś od kogo te oceny są? XD

No zobaczymy jutro jak reszta, dalej chcesz się zakładać, że GTsport będzie miało wyższą średnią? xD

Przyjąłbym zakładzik ale konta mi szkoda, chyba ze o coś innego.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Podjarka Raceremi Xd kur.wa znowu, jaki żałosny jest ten xbox.

Przypomnij nam co wychodzi na ps4 do końca tego roku xd

Opublikowano

A co wyszło do tej pory na xboxie w tym roku? Bo nie przypominam sobie nic ciekawego?

Opublikowano

A co wyszło do tej pory na xboxie w tym roku? Bo nie przypominam sobie nic ciekawego?

Opublikowano

spokojnie oni tak co roku :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.