Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

5 recenzji XD Pewnie jeszcze day one pacza sciagaja.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Podnieta ocena bazująca na 5 recenzjach, nie widząc 7.3 jako user score, można upaść tak nisko?

https://youtu.be/Scn4Gzqy0n4

mozna upasc tak nisko, ze wysmiewasz pctowcow, a potem uznajesz ich opinie za sensowna? xdddd
A to moja wina, ze ze wymieszali was z tym chlewem?

Wielbcie dalej knura Spencera.

Opublikowano

Ty to na poziomie pctowca jestes jak nie wiesz, ze fm7 na pc ma osobna strone, takze mam nadzieje, ze fajnie sie bawisz w tym chlewie :lapka:

Opublikowano

Starcie zielonych szkodników z niebieskimi dominatorami, wygląda jak potencjalne starcie Korei Północnej z USA. Wielka celebra w Korei po wystrzeleniu jednej rakiety w stronę Honolulu, a minutę później wszyscy pod gruzami od nalotu dywanowego z MOAB-ów. Także sorry botki, ale nadal jesteście na dnie, tylko przez sekundę waszym konsolom się trochę głośniej bekło. Możecie się już rozejść ;)

Opublikowano

Starcie zielonych szkodników z niebieskimi dominatorami, wygląda jak potencjalne starcie Korei Północnej z USA. Wielka celebra w Korei po wystrzeleniu jednej rakiety w stronę Honolulu, a minutę później wszyscy pod gruzami od nalotu dywanowego z MOAB-ów. Także sorry botki, ale nadal jesteście na dnie, tylko przez sekundę waszym konsolom się trochę głośniej bekło. Możecie się już rozejść ;)

Mendrek, a jak tam nurkowanie w blacharskim szambie? Kupiłeś choć jakiejś dobrej klasy akwalung, czy taki na poziomie kebabów które zjadasz na co dzień? :Coolface:

Opublikowano

zwykly click-bait

koleś na początku podsumowania pisze, że gra jest doskonała (Objectively, Forza Motorsport 7 is an excellent game. It has the looks, the sounds, and the feel of a champion.)i chętnie dalby 9/10 ale że ma jakieś problemy z wersją na Windowsa to yebnał 6/10 

Właśnie tego nie rozumiem w takowych reckach. Ziomek chwali grę od 1 akapitu, a później stawia werdykt 6/10.

@Cooper

Wielu użytkowników pisze, że port na PC jest no cóż.. s(pipi)ony dość mocno. W przypadku problemów technicznych w/w ocena w sumie może wydawać się sprawiedliwa. Sam recenzent napisał, że gdyby nie owe problemy to gra spokojnie zasługuję na 9.

To tak jak hiv i mgs2. Gościu chciał zabłysnąć i mu się udało, bo o nim piszemy. Niestety i tak skończy najwyżej  nagrywając filmik na jutuba raz w roku.

Edytowane przez gekon

Opublikowano

czyli podsumowując

Microsoft  generację  przed konkurencją

Nintendo robi krok w tyl

A u Sony? U Sony jak w lesie prosze państwa 

Oj boli. 

Porównajcie jeszcze cuphead do nioha albo yakuzy w CW to do nominacji bezbeków roku będzie trzeba wybierać całą gromade przegrywów z obozu zielonych glonojadów do top1

gdybyś Ofi umiał czytać ze zrozumieniem to zrozumiałbyś, iż moje podsumowanie dotyczyło porównania społecznych rozwiązań sieciowych (a konkretnie zliczania różnorakich statystyk z gier i porównywania ich ze znajomymi). Jeżeli się nie zgadzasz, to zapraszam do merytorycznej polemiki (nie wiem czy nie za dużo od Ciebie wymagam) 

BTW ktoś jest mi w stanie wytłumaczyć o jakich MOAB-ach majaczy Mendrek? Przecież Sony na jesień tego roku przygotowało tylko 2 kapiszony, jeden już za nami (Knack 2 - którego nawet za darmo ludzie nie wzięli) a niebawem płatne demo Gran Turismo, no nie wiem co tak słabo.

Edytowane przez asax

Opublikowano

Jesien....tylko z nintendo

Opublikowano

My tu tłumnie dziękujemy Sony, że nam dało choć chwilę na ogranie tych wszystkich sztosów które wyszły w przeciągu 2 lat, a boty celebrują fakt że MS dał im chwilę tego co przez te ostatnie 2 lata cieszyło niebieskich dominatorów...

Opublikowano

Przecież Sony na jesień tego roku przygotowało tylko 2 kapiszony, jeden już za nami (Knack 2 - którego nawet za darmo ludzie nie wzięli) a niebawem płatne demo Gran Turismo, no nie wiem co tak słabo.

Lacznie wychodzi okolo 30 gierek w pazdzierniku ( w tym Hat in Time na ktore poluje ), rzeczywiscie na jesieni xbox nieco poprawia oferte ale calosciowo rok do roku przewaga jest po stronie ps4.

Opublikowano

My tu tłumnie dziękujemy Sony, że nam dało choć chwilę na ogranie tych wszystkich sztosów które wyszły w przeciągu 2 lat, a boty celebrują fakt że MS dał im chwilę tego co przez te ostatnie 2 lata cieszyło niebieskich dominatorów...

Te wszystkie sztosy xD

Pół godziny temu skończyłem Uncharted 4 do którego od około 12 rozdziału musiałem się zmuszać. Ładnie to wygląda ale koorwa sama gra mnie tak znudziła, że nie mam teraz ochoty grać wcale. No powiedzcie mi szczerze czy te skryptowane poślizgnięcia, łapanie się gałęzi podczas spadania i unikanie w ostatniej chwili spadających na głowę Drejka głazów w kimś jeszcze wzbudza emocje? I jeszcze żeby po tych nudnych sekcjach wspinaczkowych (bo fajne to one przestały być tak koło 3 części) było lepiej ale nie, tam czeka na nas to słynne PIF PAF. Gra jedzie też na schemacie wspinaczka -> skryptowane dramatyczne poślizgnięcie/złamanie się gałęzi -> ślizga na (pipi)e -> "Oh shit, its Shoreline!" -> powtórz. 

Horajzon był lepszą grą niż to  :reggie:

Ze "sztosów" kupiłem także Wipeouta. No i rzeczywiście jest sztos ale dla kogoś kto nie miał PS3. Mi po jakimś czasie się odechciało, przecież już te wszystkie wyścigi kiedyś katowałem godzinami i w dodatku moja wyobraźnia pamięta, że gra wyglądała identycznie więc będę to włączał tylko czasem pyknąć wyścig lub dwa.

Kolejnym ekskluzywnym sztosem którego spróbowałem był Driveclub. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Nawet bym teraz na to nie napluł.

Z Plusa ściągnąłem też Until Dawn  Jeden z niewielu gatunków których nie trawie więc ciężko mi to obiektywnie ocenić ale jak posłuchałem dialogów to gra poszła z dysku po godzinie oglądania.

Jako maniak starego Amplitude kupiłem ten nowy twór Harmonix. Komedia, do oryginału to nie ma nawet podejścia. Te tracki Harmonix z których 90% brzmi jak klepane na szybko guwna. Nuda.

Teraz Nioh i Bloodborne w kolejce, no ale na tym się z pewnością nie zawiodę.

Poza tymi tytułami w sklepach nie widziałem nic w co bym nie grał na PC/PS3 więc zacząłem się zastanawiać, na uj ja to kupiłem. Żeby widoczki pooglądać w Uncharted? Nie warto było robić nic.

Opublikowano

Jesien....tylko z nintendo

raczej tylko z PlayStation same kasztany
Opublikowano

Adi, a co w tym Twoim blacharskim kurevstwie wzbudza jakiekolwiek emocje? Kąpiel ze starym? Poważnie pytam...

Opublikowano

To ze Forza wyszła niedopracowana na szybko, to już wiemy od paru dni, ocena user score na MC mówi o tym.

Opublikowano

Sprawdź lepiej jaki user score ma drajwsraka aka największa wyścigowa spyerdolina tej generacji xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Sprawdź lepiej jaki user score ma drajwsraka aka największa wyścigowa spyerdolina tej generacji xD

nawet nie probuj, to jest expert, typ mysli, ze jak pctowcy wystawiaja 1ki za slaba optymalizacje to kogos to ruszy jak bedzie pisal debilne stwierdzenia xd

Opublikowano

Xbox defence force w akcji. Zwieracze puscily bo deszcz byl za realistyczny na laptopowym cpu.

Opublikowano

Adi, ale serio to że jesteś bezguściem, to my wiemy od dawna. Nie musiałeś o tym rozpisywać elaboratu na osiem akapitów.

Lepiej powiedz co niby lepszego eksluzywnie na PC jest od Uncharted 4 (action adventure), Until Dawn (przygodówka QTE), czy Wipeout OG (battle arcade racing), a nie tylko puszczaj smutne bąki jak ci się te gry nie podobają (pomimo wysokiej średniej na MC). Dorzuć jeszcze coś lepszego od Persony (jrpg), Nioh i Bloodborne (souls-like), Horizon (sandbox action adventure), Yakuzy 0 i Yakuzy Kiwami (beat'em up), Ratchet and Clank (action adventure), Crash Bandiicton N Sane Trilogy (platformówka), Infamous SS (heroic action-adventure), Alienation (twin-stick shooter), Everybody's Golf (golf), Gravity Rush (action rpg), a jak coś znajdziesz to rzucę pozostałe 2/3 listy ;)

Opublikowano

Everybody's golf (golf)

Opublikowano

Heroic action adventure znany takze jako pedau w rurkach.

Opublikowano

Mendrek zapomniałeś wspomnieć jeszcze o The Last Guardian (symulatorem opieki nad upośledzonym zwierzęciem, który głębią i emocjami dotyka jądra), Knacku  2 ( molecular hero platform) i Dreams (symulatorze  snu).

Czy jakakolwiek inna konsola niż Playstation 4 jest w stanie dostarczyć podobnych doświadczeń? No nie sądzę  

Edytowane przez asax

Opublikowano

Odpowiadać Mendrkowi :dynia:

Opublikowano

Botki maja coroczne 2 tygodnie chwały zwiazane z premiera Forzy. 

Najwięksi fani samochodówek na swiecie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.