Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

A to najlepsza beka ever, no ale 4K!!!!!!!!

FM5

fm54qu9d.jpg

FM6

fm6sauq5.jpg

FM7 XDDDDD

fm71mumr.png

XD

DemasterBox X. Z remasterów się śmiali, a teraz kupują konsole żeby grać w to samo tylko gorsze graficznie xd
Haha, ale ich spencer dyma, teraz w 4k XDDD.

Adi, ale serio to że jesteś bezguściem, to my wiemy od dawna. Nie musiałeś o tym rozpisywać elaboratu na osiem akapitów.

Lepiej powiedz co niby lepszego eksluzywnie na PC jest od Uncharted 4 (action adventure), Until Dawn (przygodówka QTE), czy Wipeout OG (battle arcade racing), a nie tylko puszczaj smutne bąki jak ci się te gry nie podobają (pomimo wysokiej średniej na MC). Dorzuć jeszcze coś lepszego od Persony (jrpg), Nioh i Bloodborne (souls-like), Horizon (sandbox action adventure), Yakuzy 0 i Yakuzy Kiwami (beat'em up), Ratchet and Clank (action adventure), Crash Bandiicton N Sane Trilogy (platformówka), Infamous SS (heroic action-adventure), Alienation (twin-stick shooter), Everybody's Golf (golf), Gravity Rush (action rpg), a jak coś znajdziesz to rzucę pozostałe 2/3 listy ;)

Jakie sztosiwa, a to przecież niewielka część królestwa niebieskiego, a jak pomyślę o zapowiedziach, obima, Kaz nie ma litości dla naszych portfeli
  • Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Po chyu gry na nowo definiujace gatunki lepszy pedau w rurkach, knack i tlou everywhere

Opublikowano

nie to co co splatoon 2 i mk8 :pawel:

Opublikowano

Splatoon wymyslil cos nowego w skostnialym gatunku, nie to co killzone, ktory zaslynal najvardziej daunowa ekipa herosow ever w fps, rico xd

Opublikowano

Najlepsza ekipa w historii gier ale ciężko żeby nintendnofag to zrozumiał :)

Opublikowano

Najlepsza ekipa w historii gier ale ciężko żeby nintendnofag to zrozumiał :)

Poważnie chce Ci się z chorągiewka dyskutować?
Opublikowano

Widzisz dobrze zauważyłeś my mamy wybór i wybieramy lepiej niż playstation. Większość klapów wyboru nie ma i siedzi tylko na playstation bo boi się spróbować czegoś innego. 

Ja mogę jednego dnia pograć na pc, switchu, xbox one czy playstation. Moim WYBOREM jest nie granie na playstation :P W twoim przypadku to jak kłócenie się z rowerzystą bez prawa jazdy o wyższości samochodu nad rowerem. Nie ma w tym większego sensu. Co innego osoba co świadomie woli jeździć rowerem posiadając samochód.  Idiotą zawsze będzie ten co nie spróbuje czegoś nowego w swoim życiu ale będzie to krytykować. My krytykujemy playstation ale jednocześnie mamy je w domu. Nie wypowiadamy się o grach których nie spróbowaliśmy. 

No bo po co marnować cenny czas na ch*jowe platformy, skoro wszystko co dobra i w zupełności ponad wystarczające jest na Playstation 4? To tak jakbyś miał pyszne danie, a ty na siłę chcesz je przyprawić krowim łajnem, bo "wszystkiego trzeba spróbować". Co do jednego masz rację - Playstation 4 TRZEBA mieć w swojej kolekcji. Cieszę się, że masz. Szkoda, że psujesz sobie ten stan jakimiś pół-środkami. Nie czyni cię to nawet obiektywnym ani mądrzejszym, skoro spierasz się z faktem że Playstation 4 dominuje - ocenami, biblioteką, sprzedażą, rozpoznawalnością marki. Przykro mi, że sfrajerzyłeś tyle kasy na coś, co nic dobrego ci nie przynosi. Tylko proszę - nie naganiaj innych na te bagno, niech inni wybierają dobrze, a nie tak ch*jowo jak ty...

Błagam, niech ktoś znajdzie wzór komiksu o upośledzonym psie i wstawi cytaty

Opublikowano

Przepraszam, ze przejrzalem na oczy jak wiele dobrego mijalo mnie grajac tylko na plejsztejszyn i ile jego exow w stosunku do konkurencji jest zdaunionych

Opublikowano

ficus bierz 3ds bo tam rowniez solidne gierki czekaja do ogrania

Opublikowano

Musze pochwalic Nintendo, ze udalo im sie pushnac Mario Odyssey do 900p60FPS w trybie docked.

Wychodzi na to, ze na Switcha wyjdzie gra porownywalna do Xbox One.

Xbox ty smieciu (pipi)any xDDD

Opublikowano

Masowo pękające d.upy klapów to najlepszy dowód na to, że nastała jesień 

Musze pochwalic Nintendo, ze udalo im sie pushnac Mario Odyssey do 900p60FPS w trybie docked.

Wychodzi na to, ze na Switcha wyjdzie gra porownywalna do Xbox One.

Mario Odyssey porównywalny do gier na Xboxa? Z całym moim szacunkiem do konsoli Microsoftu, nie zasługuję ona na takie komplementy :) 

Opublikowano

Cuphead ma konkurować z exami sonego? Kotopies zjada dupom to wasze platformowe ścierwo 2d dla niższej klasy społecznej.

Opublikowano

Cuphead ma konkurować z exami sonego? Kotopies zjada dupom to wasze platformowe ścierwo 2d dla niższej klasy społecznej.

Lepsze to niż to chińskie GTA z przerywnikami dłuższymi niż finałowy odcinek Gry o Tron xD no ale plusiki w Zakupach Growych się zgadzają.

Edytowane przez chris85

Opublikowano

xD czemu xboty to takie dauny?

Opublikowano

Kolejna seria obrazków które nazwałem " ma być 4K"

Forza 5

170929052908686466.jpg

Forza 6

170929052911807022.jpg

Forza 7 

170929052932391608.png

Nawet mi was nie żal XD

A jak wypada deszcz w nowej Forzie? 

Forza 6

36709882944_6c3ba2218d_o.jpg

Forza 7 

37372349806_b3ceb98523_o.jpg

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Mario Odyssey porównywalny do gier na Xboxa? Z całym moim szacunkiem do konsoli Microsoftu, nie zasługuję ona na takie komplementy :)

Chodzi o to ze to jest sredni poziom gierek na X1 900p30 fps ( no ale grafa jest lepsza wiec doliczamy +30 zeby bylo uczciwie ). Czyli na duzo slabszym Switchu wyciagneli sredni poziom X1 pod wzgledem technikaliow, o to mi chodzi.

Opublikowano

ale expert wiesz ze te ewentualne ustepstwa to nie z uwagi na 4k tylko ze silnik musi liczyc realtime pogode i pore dnia?

gran turismo ery ps3 tez to mialo ale oni wola w 2017 cofac sie d ery ps2.

z deszczu tez bym sie nie smial bo w gt dalej go nie pokazali o ile wogole bedzie, a moze wyjdzie w patchu

Opublikowano

w GTS są do wyboru opony na deszcz, wiec jak go pokażą to nie będzie co z botów zbierać razem z tym ich Xem.

Opublikowano

chyba z beki jak s(pipi)ili ta serie, zaorac polyphony

Opublikowano

Jeśli chodzi o samochodówki to tylko nfs i dirt. Reszta plebs

Opublikowano

Jeśli chodzi o samochodówki to tylko nfs i dirt. Reszta plebs

Dla klapa na pewno.

Może deszcz w GT będzie tylko w wersji premium? 

Gran_Turismo_5_h_ssliche_Standard_Autos_

Opublikowano

DriveClub > GT jeżeli chodzi o samochody. Szkoda, że Sony postąpiło tak a nie inaczej.

Opublikowano

Kolejna seria obrazków które nazwałem " ma być 4K"

Forza 5

170929052908686466.jpg

Forza 6

170929052911807022.jpg

Forza 7

170929052932391608.png

Nawet mi was nie żal XD

O hui ale demaster, nie dość że po raz kolejny ta sama gra, to jeszcze grafika gorsza niż na PS3. Plują na nich a oni się cieszą.

Gran_Turismo_5_h_ssliche_Standard_Autos_

Greaficznie idealnie by pasował do Forzy 7.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Sorry, takie perełki tylko na PlayStation

Edytowane przez chris85

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Widzisz dobrze zauważyłeś my mamy wybór i wybieramy lepiej niż playstation. Większość klapów wyboru nie ma i siedzi tylko na playstation bo boi się spróbować czegoś innego. 

Ja mogę jednego dnia pograć na pc, switchu, xbox one czy playstation. Moim WYBOREM jest nie granie na playstation :P W twoim przypadku to jak kłócenie się z rowerzystą bez prawa jazdy o wyższości samochodu nad rowerem. Nie ma w tym większego sensu. Co innego osoba co świadomie woli jeździć rowerem posiadając samochód.  Idiotą zawsze będzie ten co nie spróbuje czegoś nowego w swoim życiu ale będzie to krytykować. My krytykujemy playstation ale jednocześnie mamy je w domu. Nie wypowiadamy się o grach których nie spróbowaliśmy. 

No bo po co marnować cenny czas na ch*jowe platformy, skoro wszystko co dobra i w zupełności ponad wystarczające jest na Playstation 4? To tak jakbyś miał pyszne danie, a ty na siłę chcesz je przyprawić krowim łajnem, bo "wszystkiego trzeba spróbować". Co do jednego masz rację - Playstation 4 TRZEBA mieć w swojej kolekcji. Cieszę się, że masz. Szkoda, że psujesz sobie ten stan jakimiś pół-środkami. Nie czyni cię to nawet obiektywnym ani mądrzejszym, skoro spierasz się z faktem że Playstation 4 dominuje - ocenami, biblioteką, sprzedażą, rozpoznawalnością marki. Przykro mi, że sfrajerzyłeś tyle kasy na coś, co nic dobrego ci nie przynosi. Tylko proszę - nie naganiaj innych na te bagno, niech inni wybierają dobrze, a nie tak ch*jowo jak ty...

Błagam, niech ktoś znajdzie wzór komiksu o upośledzonym psie i wstawi cytaty

Ps1m8En.jpg

proszę ;)

Edytowane przez asax

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.