Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

nic sie nie stalo bo mozna wylaczyc lub nie uzywac ale beka byla z widzenia przez sciany w tlou xdd

sam grałem w TLoU bez podsłuchiwania, ale czy istnieje możliwość wyłączenia widzenia przez ściany w matchmakingu? 

Edytowane przez asax

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Kupuje xoxa na premierę i nie uważam, że brak mi rozumu, skoro stać mnie, żeby miesięcznie kupować po 3 xoxy :reggie:

To kup mendrkowi jednego
Opublikowano

mendrek taki gracz, ze nawet vity nie kupi, ktora obecnie mozna wyrwac w cenie nowej gierki, a ma z plusa przychomikowane ze 100 gierek na nia

Opublikowano

Jeszcze premiery Xbox One X nie było a juz słychać pękające du,py :obama:

Edytowane przez kubson

Opublikowano

kolejny sprzet i kolejny gry ktore sie ma ale sie nie gra xd

Opublikowano

na switchu nic nie skonczone - milion gierek kupionych, najwiecej nabite 5h w zelde

na ps4 z exow skonczony jedynie horizon (prawie platyna) i uncharted4, nioh 1%, bloodborne 0%, driveclub 12%, reszta multiplatform liznieta 0-5%

na vicie tez milion gierek z stanem 0-5%

no ale kase mam to kupuje jak poyebany, czuje sie wtedy obiektywny w CW xddd

Opublikowano

co-tam-krzyczysz-kurwo-biedaku_2017-06-0

Opublikowano

jeszcze 1382 gry na steamie, wszystkie praktycznie lizniete, ale ma bol dupy tej ficek biedak yebany, stac mnie to kupuje, obiektywnosc w cw jest w cenie, zawsze moge napisac, ze przynajmniej moge gierke odpalic, a ty nie masz na czym

Opublikowano

o k,urwa jaki dupościsk z rana xD

więcej tych postów naje,b jeszcze

detektyw ficuś mi przejechał wszystkie profile i wydał werdykt :rotfl:

no więc jako spier,dalaj dam ci tylko znać, że gierki przechodzę w takiej kolejności jak mi się podoba, aktualnie jestem skupiony na kończeniu FH3 (mam prawie 100% już po ponad 140h, zrobiłbym zdjęcie ale potem sobie pomyślałem, że na g,ównoposty ficusia w CW to nie chce mi się nawet ręki podnosić z telefonem) oraz SteamWorld Dig, a wcześniej był Horizon którego splatynowałem (tak splatynowałem klapie, nie wiesz, że można mieć platynę bez robienia trofeów z DLC?)

będę miał ochotę na Zeldę to pogram w Zeldę, mam ochotę grać w FIFĘ 18 kiedy na półce leży 100 innych pachnących nieodpakowanych gierek to będę sobie grać w FIFĘ k,urwa jego mać i kupię sobie jeszcze 5 kolejnych, jakiś problem?

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

o k,urwa jaki dupościsk z rana xD

więcej tych postów naje,b jeszcze

detektyw ficuś mi przejechał wszystkie profile i wydał werdykt :rotfl:

c0rwa ja myślałem że Ficuś pisze o sobie i dałem mu plusa za dystans do siebie  :taknieco:

Edytowane przez asax

Opublikowano

Ale będzie tasowanko do gifów z GTS <3

Edytowane przez Szymek_PL_

Opublikowano

po prostu mam beke, ze wiekszosc tych obiektywnych w cw to predzej kolekcjonerzy niz gracze - miliard gierek maja, w nic nie graja, skoncza sobie 2-3 ale moga pisac, ze sa obiektywni bo przeciez moga gre odpalic, do tego plusy w zakupach growych przeciez. Multiplatformowcow co serio w gierki graja jest malutko - taki XM to dobry przyklad, kupuje, gra i przechodzi, prawilny chlopak

Opublikowano

po prostu mam beke, ze wiekszosc tych obiektywnych w cw to predzej kolekcjonerzy niz gracze - miliard gierek maja, w nic nie graja, skoncza sobie 2-3 ale moga pisac, ze sa obiektywni bo przeciez moga gre odpalic, do tego plusy w zakupach growych przeciez. Multiplatformowcow co serio w gierki graja jest malutko - taki XM to dobry przyklad, kupuje, gra i przechodzi, prawilny chlopak

no beke, chyba ból dupy trochę jednak 

k0Wc65D.png

na PS4 tez skończyłeś tylko Horizon a  Y0, Persona 5, Until Dawn, Crash nic nie ruszone. 

Miałem nie podejmować dyskusji bo sam mam podejście jak raven, kupie gierki a potem nie gram ale jak będę miał ochotę to sobie włącze i ciebie to nie powinno obchodzić, co kto ma ochotę kupić. Latasz z sciskiem macicy i zawsze przypie.rdalasz się o sprawy finansowe czy to mendrka czy teraz kruka a pamiętamy co pisałeś, że miałeś playstation bo byłeś biedakiem także no nie wiem kogo oszukujesz w tym momencie?

Czemu nie czepiasz się yetiego czy exparta? Którzy wiecznie spamują jakie to PS4 najlepsze a grają w jakieś guwna w 900p?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Bo ciezko znalezc czas _Be_, gdy sie jeszcze przypierdala do wszystkich, ktorzy kupili PS4 Pro i telewizory z HDRem. xD

Kto się przypierdala?

Opublikowano

until dawn przeciez skonczylem, tak jak wiele innych exow na ps4 no ale wiadomo ze lepiej wybrac te ktore tylko odpalilem na chwile by post mial taki przekaz jaki kalafior chce xd

bluber jaki obronca ravena, siedzieli sobie na kolanach w berlinie i juz przylecial giermek bronic kolege xd

do yetiego i experta tez sie przypjerdalam czasem jak zasluza, jak kazdy tutaj, wszystko w swoim czasie :P

Opublikowano

Bo ciezko znalezc czas _Be_, gdy sie jeszcze przypierdala do wszystkich, ktorzy kupili PS4 Pro i telewizory z HDRem. xD

Kto się przypierdala?

No Ficus - tak samo go dupa bolala jak ktos nowesze konsole kupowal.

Opublikowano

Jak tam status VIP w Forza 7? Slyszalem ze niezla beka, placi sie za nic

Opublikowano

Jak tam status VIP w Forza 7? Slyszalem ze niezla beka, placi sie za nic

A spoko, Microsoft i Turn 10 słuchają się krytyki i zmieniają system na taki, żeby był lepszy dla graczy :usmiech:

https://www.forzamotorsport.net/en-us/news/fm7_launch_update

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.