Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

polygamia xD

Najbardziej zeszmacone miejsce w internecie.

Edytowane przez eX4cT_PL

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 529,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Bede szczac z beki jak polyphony nie ogarnie serwerow i kupujac gierke jutro kazdy fan gt bedzie mogl tylko chodzic po menu, wg polygamii jak w czasie eventu single player rozlaczy to nawet gierki nie zapisze i trzeba bedzie powtarzac xddd

Opublikowano

polygamia xD

polygamia obok eurogamera jedno z najlepszych miejsc w polskim internecie, expart powiedz mi co za guwna czytasz? pewnie ppe

Opublikowano

Trzeba powiedzieć że po zmianie właściciela Polygamia mocno się poprawiła  i mimo ,że czasem zajdą mi skórę (tekst o poziomie trudności w grach) to są porządnym serwisem

Opublikowano

Tak było w becie, jak  rozlaczylo serwery to wszystkie postępy poszly w (pipi)ec.

Opublikowano

polygamia xD

polygamia obok eurogamera jedno z najlepszych miejsc w polskim internecie, expart powiedz mi co za guwna czytasz? pewnie ppe

Tylko eurogamer i drogich użytkowników forumka.

Mogę nie lubiec tu kilku osob ale ich opinie stawiam wyrzej niż kazda recenzje, bo sztuka jest wyśrodkowac opinie i nie popadać w jakieś skrajności.

Trzeba powiedzieć że po zmianie właściciela Polygamia mocno się poprawiła i mimo ,że czasem zajdą mi skórę (tekst o poziomie trudności w grach) to są porządnym serwisem

Kiedy się zmienił właściciel?
Opublikowano

Rayos który jedzie po MS, a Ficuś po Sony wtf.. dawno tu nie zaglądałem  :lol: :lol:

Opublikowano

GTS z rekomendacja od eurogamera, gdybym mial TV HDR to juz bym kombinowal jak dorwac gierke.

Opublikowano

Gran Cienizmo crap na 7! OMG! :yao:

Opublikowano

Rayos który jedzie po MS, a Ficuś po Sony wtf.. dawno tu nie zaglądałem  :lol: :lol:

Bycie "redaktorem" na PPE jednak do czegoś zobowiązuje xD

Opublikowano
Ea ładny seryjny morderca. Czekamy na bioware

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

xddddd 

a w sumie czekalem na ta gierke, yebac ea, za nich i criterion, a kurcze jeszcze w poprzedniej generacji dawali nadzieje, ze to bedzie zdecydowanie najlepsze studio z rakowego trio ea/acti/ubi bo dali sporo nowych ip

Opublikowano

największe (pipi)y branży  :angry:

Opublikowano

Tyle dobrych Gierek zrobili :/ ech pograłby w takie dante’s inforno z płodami i cycochami

Opublikowano

Pewnie nie dali rady wrzucić loot boxow to ea pokazało gdzie ich miejsce :kaz:

Opublikowano

Dante`s Inferno mi nie żal, bo to przeciętna (poza płynnością rozgrywki) gierczyna, ale Dead Space będzie mi zawsze brakowało :/

Opublikowano

Dante`s Inferno mi nie żal, bo to przeciętna (poza płynnością rozgrywki) gierczyna, ale Dead Space będzie mi zawsze brakowało :/

Po trzeciej części? Niech zdycha.

Opublikowano

po dead space 3 dobrze że zdechli

Opublikowano

serio teraz te wstrętne każule grają tylko w multi?

Opublikowano

e: jakie synchro i zbieżność mysli :sorcerer:

Opublikowano

Trójka DS była technicznie najlepszą częścią, ale fucktycznie trochę za bardzo poszli w czystą szuterkę. Tak czy inaczej crap na pewno to nie był...

Opublikowano

Trójka DS była technicznie najlepszą częścią, ale fucktycznie trochę za bardzo poszli w czystą szuterkę. Tak czy inaczej crap na pewno to nie był...

xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.