Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

polygamia xD

Najbardziej zeszmacone miejsce w internecie.

Edytowane przez eX4cT_PL

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 586,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Bede szczac z beki jak polyphony nie ogarnie serwerow i kupujac gierke jutro kazdy fan gt bedzie mogl tylko chodzic po menu, wg polygamii jak w czasie eventu single player rozlaczy to nawet gierki nie zapisze i trzeba bedzie powtarzac xddd

Opublikowano

polygamia xD

polygamia obok eurogamera jedno z najlepszych miejsc w polskim internecie, expart powiedz mi co za guwna czytasz? pewnie ppe

Opublikowano

Trzeba powiedzieć że po zmianie właściciela Polygamia mocno się poprawiła  i mimo ,że czasem zajdą mi skórę (tekst o poziomie trudności w grach) to są porządnym serwisem

Opublikowano

Tak było w becie, jak  rozlaczylo serwery to wszystkie postępy poszly w (pipi)ec.

Opublikowano

polygamia xD

polygamia obok eurogamera jedno z najlepszych miejsc w polskim internecie, expart powiedz mi co za guwna czytasz? pewnie ppe

Tylko eurogamer i drogich użytkowników forumka.

Mogę nie lubiec tu kilku osob ale ich opinie stawiam wyrzej niż kazda recenzje, bo sztuka jest wyśrodkowac opinie i nie popadać w jakieś skrajności.

Trzeba powiedzieć że po zmianie właściciela Polygamia mocno się poprawiła i mimo ,że czasem zajdą mi skórę (tekst o poziomie trudności w grach) to są porządnym serwisem

Kiedy się zmienił właściciel?
Opublikowano

Rayos który jedzie po MS, a Ficuś po Sony wtf.. dawno tu nie zaglądałem  :lol: :lol:

Opublikowano

GTS z rekomendacja od eurogamera, gdybym mial TV HDR to juz bym kombinowal jak dorwac gierke.

Opublikowano

Gran Cienizmo crap na 7! OMG! :yao:

Opublikowano

Rayos który jedzie po MS, a Ficuś po Sony wtf.. dawno tu nie zaglądałem  :lol: :lol:

Bycie "redaktorem" na PPE jednak do czegoś zobowiązuje xD

Opublikowano
Ea ładny seryjny morderca. Czekamy na bioware

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

xddddd 

a w sumie czekalem na ta gierke, yebac ea, za nich i criterion, a kurcze jeszcze w poprzedniej generacji dawali nadzieje, ze to bedzie zdecydowanie najlepsze studio z rakowego trio ea/acti/ubi bo dali sporo nowych ip

Opublikowano

największe (pipi)y branży  :angry:

Opublikowano

Tyle dobrych Gierek zrobili :/ ech pograłby w takie dante’s inforno z płodami i cycochami

Opublikowano

Pewnie nie dali rady wrzucić loot boxow to ea pokazało gdzie ich miejsce :kaz:

Opublikowano

Dante`s Inferno mi nie żal, bo to przeciętna (poza płynnością rozgrywki) gierczyna, ale Dead Space będzie mi zawsze brakowało :/

Opublikowano

Dante`s Inferno mi nie żal, bo to przeciętna (poza płynnością rozgrywki) gierczyna, ale Dead Space będzie mi zawsze brakowało :/

Po trzeciej części? Niech zdycha.

Opublikowano

po dead space 3 dobrze że zdechli

Opublikowano

serio teraz te wstrętne każule grają tylko w multi?

Opublikowano

e: jakie synchro i zbieżność mysli :sorcerer:

Opublikowano

Trójka DS była technicznie najlepszą częścią, ale fucktycznie trochę za bardzo poszli w czystą szuterkę. Tak czy inaczej crap na pewno to nie był...

Opublikowano

Trójka DS była technicznie najlepszą częścią, ale fucktycznie trochę za bardzo poszli w czystą szuterkę. Tak czy inaczej crap na pewno to nie był...

xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.