Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

W 2019 milan może odkryje, że myszki i klawiatury są już zarówno na PS4 jak i na X1 i konsolorze tak grają, żeby mieć przewagę nad innymi konsolorzami co na padach grają. Ruch MS i tak de facto dużo nie zmienia, a jest kolejnym krokiem w kierunku cross-playu między PC, Xboksami i może Switchami. Plejstejszon oczywiście w swojej zagrodzie :usmiech:

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Ja ocenie user score wierze, więcej razy zawiodłem się na recenzjach niż na user score.

Wolfenstein - 79/81

Doom 85/82

Forza Horizon 3 - 91/80

Horizon 89/83

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Mam nadzieję,że ten debilny pomysł z wprowadzaniem myszek będzie dotyczyć li tylko RTS-ów takich jak Halo Wars 2 lub o czym się plotkuje - Total War. 

Jeśli natomiast rzecz miałaby się tyczyć np Halo 5 to sprawa jest poważna. Wówczas chciałbym mieć wybór z kim gram, czy z braćmi konsolowcami czy z jehowymi blachy i takowych móc każdorazowo traktować podczas matchamakingu kopasem w dupasem...

Opublikowano

no ale w takiego AoE zremasterowanego albo lepiej, AoE4 na konsoli myszką to by pograł wygodnie na sofie przed dużym tv a ni egarbiąc się na taborecie przed małym monitorkiem 

Opublikowano

86 vs 78 i 5,6 vs 6,4

expert jak wyliczyles?

Jeśli wiec dodamy różnice w ocenie użytkowników pomiędzy Forza a GT da nam ocenę najlepiej ocenianych wyścigów. 
Opublikowano

86 vs 78 i 5,6 vs 6,4

expert jak wyliczyles?

Jeśli wiec dodamy różnice w ocenie użytkowników pomiędzy Forza a GT da nam ocenę najlepiej ocenianych wyścigów.

Dodaj 0,8 do 7.8 i masz 8.6

Opublikowano

predzej 78,8

Opublikowano

Gdyby to jeszcze można było podzielić przez iloraz inteligencji exarta to by wyszła legitna ocena no ale nie dzielimy przez zero.

Opublikowano

no połowa jest dostepna na PS3/PC a reszta to gó.wna pokroju TLG

ajjj jak boli :D

dorzuc jeszcze niesmiertelne haslo o tym ze exy sony sie slabo sprzedaja ( w tym tygodniu 4 miejsca w top10 ogolnego rankigu )

Ale co ma mie boleć? Ze PS4 to szrot z dwiema dobrymi grami reszta dostępna na innych platformach? 

Opublikowano

86 vs 78 i 5,6 vs 6,4

expert jak wyliczyles?

Dodaj 0,8 do 7.8 i masz 8.6

CO (pipi) XDDDDD

Expert chyba na matematyce spał i potem musiał (pipi)ć do irlandii bo w polsce to nikt go nie chciał przyjąc do pracy. 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Nie pierwszy raz gdy was się zaora to odwracacie kota ogonem i przechodzicie na prywaty.

:banderas: wyborne

Opublikowano

Nikt nie przyjął zakładu, nic nie zrobisz.

Opublikowano

Zaorało to cie Sony z tymi swoimi zenujacymi rejserami xD

Opublikowano

Zaorało to cie Sony z tymi swoimi zenujacymi rejserami xD

Najlepszy online na rynku, masz problem w czytaniu? Czy ślepy jesteś i nie widzisz ze tam nie ma 7 w nazwie.
Opublikowano

chvj mnie obchodzi onlajn w tym sraczysku ;P

LH7hnXc.jpg

vs

n7g1Rqe.jpg

Xbox jest daunem w tej generacji ale w tym przypadku wszystko jest jasne.

Opublikowano

Boty walczą na średnią, już dawno nie było tak śmiesznie. :pawel:

Opublikowano

No śmieszniej by był jakby klapy w tym momencie walczyły na średnią xD

Opublikowano

Nie pierwszy raz gdy was się zaora to odwracacie kota ogonem i przechodzicie na prywaty.

gdzie zaora? sam sie zaorałeś dodając 0,8 do 78 i wyszło ci 86 xD 

Opublikowano

Ja ocenie user score wierze, więcej razy zawiodłem się na recenzjach niż na user score.

Wolfenstein - 79/81

Doom 85/82

Forza Horizon 3 - 91/80

Horizon 89/83

Jeśli Forza Horizon 3 zasługuje na średnią 80, to nie mamy o czym rozmawiać. Idź sobie na forum PPE.
Opublikowano

no fantastyczny to wyznacznik to user score gdzie każdy buldupowiec posiadacz plejstejszon może się wyżyć na gierce bo wspaniałe Sony do dzisiaj nie dostarczyło dobrej ścigałki na PS4

obrazek poglądowy:

jfrqx.png

Opublikowano

Czeka i kupi coda na niego

albo assasyna. Jeszcze nie wybrałem. Czekam na recenzje na ppe.

Opublikowano

No a na PS4 co tam na jesień? GT SPORT? XDDDD

Opublikowano

koorwa jaka bieda xdddddddddddddddddddddddddddddd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.