Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Sapek miał racje :sapek: 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Co prawda, to prawda. Jak czytam wypowiedź tego gościa, że byli goście, którzy wydawali po 15 tys. dolarów za multiplayerowe karty do ME3 (do ME3!!! czaicie?) to jako gaczowi jeży mi się głos na głowie. Ale jako przedsiębiorcy - grzech nie skorzystać z takiej okazji :reggie:

Opublikowano

Beka z graczy :pawel: właśnie dzięki temu artykułowi wczoraj dowiedziałem się, że Dragon Age Inkwizycja miał multi

Opublikowano

je,bać graczy oczywiście, takie gówna jak Gran Turismo Sport czy PlayStation 4 by nie powstawały jakby ludzie tego nie kupowali

Opublikowano

XD dzięki PS4 to jest cień szansy ze kolejna konsola MS( jeśli powstanie) nie będzie miała takiego dałna jak XO.

Opublikowano

kiedys przewinela sie plotka, ze retro studios robi mmo na switcha, jakby to byla prawda to bym lal ze smiechu xd

Opublikowano

MMO od Retro z mario, donkeyem i innymi postaciami Nintendo? ALEŻ BYM BRAŁ I PŁACIŁ MONETKI za nowe stroje :banderas: 

Opublikowano

je,bać graczy oczywiście, takie gówna jak Gran Turismo Sport czy PlayStation 4 by nie powstawały jakby ludzie tego nie kupowali

Bomby prawdy.

Opublikowano

je,bać graczy 

Moja propozycja odnosnie nazwy tego tematu..

anyway, szczyt dymanka minal wraz z Wii u oraz Xbox One.

Opublikowano

a czym to niby Wii dymalo albo X1? 

Opublikowano

a czym to niby Wii dymalo albo X1? 

Nie Wii a Wii U. Wii bylo ogarniete.

Jakis powod musial byc ze Wii U to najwieksza padaka sprzedazowa w historii ( pomijam rynek PC ofc), Xbox 360 juz wyprzedza sprzedaz One a efekt Kinecta podbije statystyke juz za chwile...

edit - anie, jeszcze ponad rok zostal, Xbox ty smieciu yebany xDDDDD

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

a sony jak dymalo ze wydymalo vite?

Opublikowano

wsyzstkie firmy dymaja, a gracze tylko grzecznei czekaja na swoja kolej :sapek:

Opublikowano

a sony jak dymalo ze wydymalo vite?

No nie wiem, jakies tam cardy po (pipi) wie ile do gier na ten przyklad, tak.

tabletki się skończyły?

Na szczescie nie, wiem ze moje zdrowie frapuje moich wielbicieli, dbam o nie.

wsyzstkie firmy dymaja, a gracze tylko grzecznei czekaja na swoja kolej :sapek:

a maja jakis wybor ? Smaruj posty o za(pipi)istym Switch bo ci promek nie wysla albo co i wtedy to bedzie problem.

Opublikowano

oj, chyba jednak tabletki sie skonczyly. 

Opublikowano

to na bank jest brat blizniak mendrka xd

Opublikowano

Streamer of the Year?  Na co to i po co?

Opublikowano

tez nie wiem kliknalem randoma.

Opublikowano

Zagłosowałem w każdej kategorii na pozycję nr 1, nie grałem nic ale to przecież nie szkodzi prawda? 

Opublikowano

Wystarczy - to już czyni cię świadomym wyborcą. 

Opublikowano

Ultimate GOTY i kandydat  Assasins creed który jeszcze nawet nie miał premiery jaka beka XD

Opublikowano

To tak samo z Mario było, imo ta ankieta na goty to ujowizna i pizdowizna niestety. Qwa, głosowanie na jakiś streamerów albo walki XDD Gardzę XD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.