Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

a kogo obchodzi twoje zdanie

Wszystkich powinno.
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Je.bnij Ty się w łeb.

Edytowane przez XM.

Opublikowano

2017 najlepszym growym rokiem w historii branży, ktoś przeciw? 

Dla Nintendo owszem ponieważ konsola dostała dwa mega hity a dla reszty? Hmm nie sądzę.

Dla Sony kilka dobrych exów ale bez mega hita a MS? Wiadomo NIC.

I to ma być najlepszy rok ever w branży? Były lata dużo lepsze za czasów PS2, Xboxa, GC.

No poproszę konkretny rok poza wspomnianym przez nobodiego 2005, bo faktycznie był lepszy

2002, 2003, 2004.

@ Velius

No nie.

Chociaż Nioh z dodatkami tj. wersja Goty może zasłużyć u mnie na wyróżnienie w tym roku.

Nier Automata - to fabuła i muza a gdzie reszta? Na więcej niż 8/10 nie zasługuje.

Persona 5 - gra dla nielicznych fanów serii i to wszystko.

Weź lepiej już spie*rdalaj na to twoje forum dla myślących inaczej, u was pewnie goty gra to order albo fifa 18. Nie da się tego czytać, a boty już wiele pisały i dyskusja jakaś była, u ciebie to jest pierd*olony fanatyzm i napie***lanie czołem w skałę z uśmiechem na ustach i kutasem w du*pie od gayonly

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Ofi jaki post z sensem, no no

Opublikowano

No nawet prykłem xD

Opublikowano

Wyciąć to gejonly i będzie spokój.

Opublikowano

Ofi? Za ten post szanuje. 

Opublikowano

nie no line up PS4 i Switcza w tym roku faktycznie zadowalajacy, tradycyjnie ciagnie w dol MS.

Opublikowano

A co tam na PS4 wyszło oprócz remasterów i słabego Horizona? A tasiemiec Yakuza. 

Opublikowano

Wiele wspanialych gier poczynajac od stycznia, ktora wlasnie nabylem dzieki uprzejmosci kolegi z pchlego targu :)

Argument z remasterami - no moze faktycznie, ale czym innym jest lineup Switch jak nie portem z Wii U szanowny kolego ?

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

nie no line up PS4 i Switcza w tym roku faktycznie zadowalajacy, tradycyjnie ciagnie w dol MS.

mówisz tradycyjnie, czyli mam rozumieć że rok i dwa lata temu MS też ciągnął wspaniały lineup PS4  w dół, prawda?

Opublikowano

A co tam na PS4 wyszło oprócz remasterów i słabego Horizona? A tasiemiec Yakuza.

Uncharted 4: The Lost Legacy, Hellblade, Nier: Automata, Wipeout, dwie Yakuzy - nie jedna - DWIE!, Persona 5, Nioh, Nex Machina, Kingdom Hearts, pare fajnych remasterow dla tych co nie gralii w Crasha - od (pipi)a gier w porownaniu z Xsmieciem...

Edytowane przez easye

Opublikowano

standalone DLC, indyk dotepny na pc, gierka dostpena na pc, remaster remasterow z psp i vity, nowe dżakuzi, remaster starej jak świat dżakuzi, persona na ps3, nex machina na stemie, crash remaster 20 letnich gierek :kaz: 

Opublikowano

no a pozniej czarki dupy daja kolegom, by im konsole na Nioha pozyczyly, gdyby choc jeden miał normalnego PeCeta to w ogole nie potrzebowalby Xboxa - taka prawda.

Dragon Quest Heros 2 jeszcze widze na polce.

Edytowane przez easye

Opublikowano

dragon quest heroes 2? mówisz o tej multiplatformie co wysła na vite, ps3, ps4, switcha i pc?

Opublikowano

A to nie wiedzialem, ale tak jak pisze, 3/4 osob na tym forum nie ma zadnego peceta do grania - no i wszystkie Twoje gry nintendo tez sa dostepne na PC. :kaz:
Zreszta takie argumenty "standalone DLC" to juz w ogole inwalida - przejscie tego DLC zajmuje wiecej niz 3/4 singli na Xie...

Edit: Gravity Rush 2

Edytowane przez easye

Opublikowano

Gry single player na Xboxie? Pierwsze słyszę.

Opublikowano

:kaz:

Switch - port z Wii U slaby, port z Wii U lepszy, port z Wii U nawet dobry, Mario zrzynka z Xcom i Odyssey.

Opublikowano

Nie No pewnie, lepiej kupić Nintendo i jarac się różowymi smokami, bo tak wypada, bo na forum nie będą Cię palcami wytykali.

Opublikowano

mówisz tradycyjnie, czyli mam rozumieć że rok i dwa lata temu MS też ciągnął wspaniały lineup PS4  w dół, prawda?

na samym starcie generacji bylo podobny poziom, pozniej PS4 coraz bardziej zaczal odbijac w gore.

Nintendo jakies gierki tez na tego Wii U robilo, ale na forum panuje niepisana zasada, ze udajemy ze ta konsola nie instnieje takze tego :D

Opublikowano

no na bank nabijam 90h w mk8d, 70h w splatoon2, 60h w zeldzie, 20h w rabbids i 15h w arms by expert mnie nie wytykal palcami xd

Opublikowano

Uncharted 4: The Lost Legacy, Hellblade, Nier: Automata, Wipeout, dwie Yakuzy - nie jedna - DWIE!, Persona 5, Nioh, Nex Machina, Kingdom Hearts, pare fajnych remasterow dla tych co nie gralii w Crasha - od (pipi)a gier w porownaniu z Xsmieciem...

A co mnie ty tutaj z tymi multiplatforami i remasterami xD

Opublikowano

DLC zajmuje wiecej niz 3/4 singli na Xie...

Edit: Gravity Rush 2

dokladnie, Lost Legacy pod paroma wzgledami to duza nowosc, czego dowodza fantastyczne wrecz wyniki sprzedazy.

Opublikowano

no na bank nabijam 90h w mk8d, 70h w splatoon2, 60h w zeldzie, 20h w rabbids i 15h w arms by expert mnie nie wytykal palcami xd

A ja wole nabić 80h w DriveCluba który w mojej opinii wciąga mk8d bo w mk8d to będę mógł sobie zagrać z synem za kilka lat i co z tego?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.