Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 586,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

a kogo obchodzi twoje zdanie

Wszystkich powinno.
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Je.bnij Ty się w łeb.

Edytowane przez XM.

Opublikowano

2017 najlepszym growym rokiem w historii branży, ktoś przeciw? 

Dla Nintendo owszem ponieważ konsola dostała dwa mega hity a dla reszty? Hmm nie sądzę.

Dla Sony kilka dobrych exów ale bez mega hita a MS? Wiadomo NIC.

I to ma być najlepszy rok ever w branży? Były lata dużo lepsze za czasów PS2, Xboxa, GC.

No poproszę konkretny rok poza wspomnianym przez nobodiego 2005, bo faktycznie był lepszy

2002, 2003, 2004.

@ Velius

No nie.

Chociaż Nioh z dodatkami tj. wersja Goty może zasłużyć u mnie na wyróżnienie w tym roku.

Nier Automata - to fabuła i muza a gdzie reszta? Na więcej niż 8/10 nie zasługuje.

Persona 5 - gra dla nielicznych fanów serii i to wszystko.

Weź lepiej już spie*rdalaj na to twoje forum dla myślących inaczej, u was pewnie goty gra to order albo fifa 18. Nie da się tego czytać, a boty już wiele pisały i dyskusja jakaś była, u ciebie to jest pierd*olony fanatyzm i napie***lanie czołem w skałę z uśmiechem na ustach i kutasem w du*pie od gayonly

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Ofi jaki post z sensem, no no

Opublikowano

No nawet prykłem xD

Opublikowano

Wyciąć to gejonly i będzie spokój.

Opublikowano

Ofi? Za ten post szanuje. 

Opublikowano

nie no line up PS4 i Switcza w tym roku faktycznie zadowalajacy, tradycyjnie ciagnie w dol MS.

Opublikowano

A co tam na PS4 wyszło oprócz remasterów i słabego Horizona? A tasiemiec Yakuza. 

Opublikowano

Wiele wspanialych gier poczynajac od stycznia, ktora wlasnie nabylem dzieki uprzejmosci kolegi z pchlego targu :)

Argument z remasterami - no moze faktycznie, ale czym innym jest lineup Switch jak nie portem z Wii U szanowny kolego ?

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

nie no line up PS4 i Switcza w tym roku faktycznie zadowalajacy, tradycyjnie ciagnie w dol MS.

mówisz tradycyjnie, czyli mam rozumieć że rok i dwa lata temu MS też ciągnął wspaniały lineup PS4  w dół, prawda?

Opublikowano

A co tam na PS4 wyszło oprócz remasterów i słabego Horizona? A tasiemiec Yakuza.

Uncharted 4: The Lost Legacy, Hellblade, Nier: Automata, Wipeout, dwie Yakuzy - nie jedna - DWIE!, Persona 5, Nioh, Nex Machina, Kingdom Hearts, pare fajnych remasterow dla tych co nie gralii w Crasha - od (pipi)a gier w porownaniu z Xsmieciem...

Edytowane przez easye

Opublikowano

standalone DLC, indyk dotepny na pc, gierka dostpena na pc, remaster remasterow z psp i vity, nowe dżakuzi, remaster starej jak świat dżakuzi, persona na ps3, nex machina na stemie, crash remaster 20 letnich gierek :kaz: 

Opublikowano

no a pozniej czarki dupy daja kolegom, by im konsole na Nioha pozyczyly, gdyby choc jeden miał normalnego PeCeta to w ogole nie potrzebowalby Xboxa - taka prawda.

Dragon Quest Heros 2 jeszcze widze na polce.

Edytowane przez easye

Opublikowano

dragon quest heroes 2? mówisz o tej multiplatformie co wysła na vite, ps3, ps4, switcha i pc?

Opublikowano

A to nie wiedzialem, ale tak jak pisze, 3/4 osob na tym forum nie ma zadnego peceta do grania - no i wszystkie Twoje gry nintendo tez sa dostepne na PC. :kaz:
Zreszta takie argumenty "standalone DLC" to juz w ogole inwalida - przejscie tego DLC zajmuje wiecej niz 3/4 singli na Xie...

Edit: Gravity Rush 2

Edytowane przez easye

Opublikowano

Gry single player na Xboxie? Pierwsze słyszę.

Opublikowano

:kaz:

Switch - port z Wii U slaby, port z Wii U lepszy, port z Wii U nawet dobry, Mario zrzynka z Xcom i Odyssey.

Opublikowano

Nie No pewnie, lepiej kupić Nintendo i jarac się różowymi smokami, bo tak wypada, bo na forum nie będą Cię palcami wytykali.

Opublikowano

mówisz tradycyjnie, czyli mam rozumieć że rok i dwa lata temu MS też ciągnął wspaniały lineup PS4  w dół, prawda?

na samym starcie generacji bylo podobny poziom, pozniej PS4 coraz bardziej zaczal odbijac w gore.

Nintendo jakies gierki tez na tego Wii U robilo, ale na forum panuje niepisana zasada, ze udajemy ze ta konsola nie instnieje takze tego :D

Opublikowano

no na bank nabijam 90h w mk8d, 70h w splatoon2, 60h w zeldzie, 20h w rabbids i 15h w arms by expert mnie nie wytykal palcami xd

Opublikowano

Uncharted 4: The Lost Legacy, Hellblade, Nier: Automata, Wipeout, dwie Yakuzy - nie jedna - DWIE!, Persona 5, Nioh, Nex Machina, Kingdom Hearts, pare fajnych remasterow dla tych co nie gralii w Crasha - od (pipi)a gier w porownaniu z Xsmieciem...

A co mnie ty tutaj z tymi multiplatforami i remasterami xD

Opublikowano

DLC zajmuje wiecej niz 3/4 singli na Xie...

Edit: Gravity Rush 2

dokladnie, Lost Legacy pod paroma wzgledami to duza nowosc, czego dowodza fantastyczne wrecz wyniki sprzedazy.

Opublikowano

no na bank nabijam 90h w mk8d, 70h w splatoon2, 60h w zeldzie, 20h w rabbids i 15h w arms by expert mnie nie wytykal palcami xd

A ja wole nabić 80h w DriveCluba który w mojej opinii wciąga mk8d bo w mk8d to będę mógł sobie zagrać z synem za kilka lat i co z tego?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.