Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Czyżby to już? Konsola, którą można włączyć po 22.00, żeby nie niepokoić sąsiadów?

zawiało dziewiątą generacją, aż mam ciary

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

sklejcie akcje: wpada na chate klapers, a ty do niego:

- slyszysz?

- co?

- no wlasnie, nic (pipi) nie slyszysz, a teraz na ekranie jest 60 ludzikow w assassinie kurfo pisto szmato

:banderas:

a potem, czysto hipotetycznie, bo nikt sie z nim nie koleguje, wpada rajos i zaglusza rozmowe ze swoim zniczem w trybie portejbel xD

brakowało cię mordziaty, dawaj kupujemy koxy i gramy w girsy mielimy ludculty jakby to były mendrki

Opublikowano

Mnie tez ten argument z kultura pracy przekonuje. Jak raz mi prostak wszedł na wysokie obroty w Uncharted 4, to myślałem że tornado nadciąga. Na szczęście można tą górna klapę ściągnąć i jest w miarę przyzwoicie.

Opublikowano

Teraz Girsy 3 w 4K super, ale jak kilka lat temu wstawiano screenshoty Super Mario Galaxy w 4K na Dolphinie to była beka, że blacha nie ma w co grać i bawi się w jakieś pierdoły.

D o u b l e s t a n d a r d s

Opublikowano

Mnie tez ten argument z kultura pracy przekonuje. Jak raz mi prostak wszedł na wysokie obroty w Uncharted 4, to myślałem że tornado nadciąga. Na szczęście można tą górna klapę ściągnąć i jest w miarę przyzwoicie.

maxresdefault.jpg

Opublikowano

Pany, powiedzta o co chodzi na tej bestii z 10 teraflopkami odnosnie sciagania? Pokazala mi sie jakas liczba powyzej 200 - ale wiem z doswiadczenia sciagania gier na plastikowym ps4 pro ze gry w dzisiejszych czasach sciagaj sie mniej wiecej 1gb/h (i to przy dobrym wietrze). niby jeszcze troche brakuje do 400 ale zapewne wczoraj caly swiat sciagal patche...

LAaRcjZ.jpg

Opublikowano

Chciałbym mieć 1/4 tej prędkości chociaż :)

Opublikowano

Niedlugo na swieta bundle xbox one x z niezbednymi akcesoriami aby cieszyc sie rozgrywka online

Xbox-One-Keyboard-and-Mouse-Support.jpg

Moze za wczasu rozejrzycie sie w Castoramie za jakąś deseczka w dobrej cenie zeby sie wygodnie na kanapie grało :obama:

Opublikowano

Pany, powiedzta o co chodzi na tej bestii z 10 teraflopkami odnosnie sciagania? Pokazala mi sie jakas liczba powyzej 200 - ale wiem z doswiadczenia sciagania gier na plastikowym ps4 pro ze gry w dzisiejszych czasach sciagaj sie mniej wiecej 1gb/h (i to przy dobrym wietrze). niby jeszcze troche brakuje do 400 ale zapewne wczoraj caly swiat sciagal patche...

LAaRcjZ.jpg

łoniak pokazuje prędkość pobierania w megabitach, nie w megabajtach. 220 Mb/s to 27.5 MB/s 

Opublikowano

LAaRcjZ.jpg

A jak wytłumaczysz fakt ze mi na łączu 260 ściąga z prędkością około 60, konsola podłączona pod router kablem oczywiście.
Opublikowano

Widocznie  za długi kabel masz

Opublikowano

Sprawdź przepustowość routera/modemu i kabla :lapka: 

Opublikowano

Niedlugo na swieta bundle xbox one x z niezbednymi akcesoriami aby cieszyc sie rozgrywka online

Xbox-One-Keyboard-and-Mouse-Support.jpg

Moze za wczasu rozejrzycie sie w Castoramie za jakąś deseczka w dobrej cenie zeby sie wygodnie na kanapie grało :obama:

Właśnie zwymiotowałem :sick: Znaczy się chciałbym być dobrze zrozumiany. Nie mam nic przeciwko temu, że ludzie robią z siebie pajaców grając myszką na konsolach. Chciałbym jedynie grając np w H5 być poinformowany, że taki patafian znajduje się wraz ze mną w lobby i móc odpowiednio zareagować tj albo wyjść, albo dać mu w porozumieniu bądź nie z innymi graczami kopniaka. Nie mam też nic przeciwko temu, aby miłośnicy blachy na konsolach grali tylko razem ze sobą. Domagam się zatem stygmatyzacji tychże i tyle...

Opublikowano

przecież chyba było mówione, że microsoft będzie w jakiś sposób dzielić graczy na tych lepszych (z padami) i na plebs (z klawa i myszka) ?

Opublikowano

Prawdopodobnie bedzie opcja czy "nie przeszkadza Ci" ze jest mix graczy myszki i pady, a bedzie mozna sie tez odizolowac i grac tylko na padach z innymi. Pozostaje tylko kwestia czy kazdy tytuł na to pozwoli, bo to ze tytuły MS beda to mialy jest prawie pewne, ale co z 3rd party to nie wiem. Tak na marginesie poza CW, to troche nie smaczne jakby tak "zniszczyli" granie po sieci, bo nie wiesz czy taki jestes slaby czy ktos lata z myszka i Ci wali headshoty co chwila.

Opublikowano

przecież chyba było mówione, że microsoft będzie w jakiś sposób dzielić graczy na tych lepszych (z padami) i na plebs (z klawa i myszka) ?

Nie wiem, ale oby tak było...

Opublikowano

Prawdopodobnie bedzie opcja czy "nie przeszkadza Ci" ze jest mix graczy myszki i pady, a bedzie mozna sie tez odizolowac i grac tylko na padach z innymi. Pozostaje tylko kwestia czy kazdy tytuł na to pozwoli, bo to ze tytuły MS beda to mialy jest prawie pewne, ale co z 3rd party to nie wiem. Tak na marginesie poza CW, to troche nie smaczne jakby tak "zniszczyli" granie po sieci, bo nie wiesz czy taki jestes slaby czy ktos lata z myszka i Ci wali headshoty co chwila.

Przecież na PS4 masa osób lata ma myszkach.

Opublikowano

Sam blizzard próbował z tym walczyć, ale Sony ich olało i w sumie tak już zostało... w OV pełno ludzi z tym biega niestety.

Opublikowano

mityczne studia wewnetrzne sony w tej generacji daly jak dotad jedna swietna gre i ich liczba ogranicza sie do naughty dog gdzie pedaluja, a jeden z dwoch najwazniejszych tam ludzi opuscil juz poklad, reszta dobrych dev wewnetrznych juz dawno zaorana, nigdy kondycja dev wewnetrznych w sony nie byla tak zenujaca jak teraz, nigdy

Kotopies i Ni oh dostarczył więc radze ograć, siadł płaski i morda

Piraci, Ori, State of Decay 2 i Crackdown 3 (reszty dowiemy się na E3) - mogłoby być lepiej, brakuje np jakiegoś cinematic-experience w stylu Sony, ale line-up całkiem w porządku i co najważniejsze różnorodny  

Co to są za IP? Pif pafowanie przed siebie bez fabuły i MIODNOŚCI ? Boty przez gierki online dla dzieci kompletnie zapomniały co to słowo oznacza. 

Na dzień dzisiejszy nawet typowy yanusz nie ma co szukać w obozie Xboxa, bo fifka czy cod bardzo dobrze wyglądają na prosiaczku, które kosztuje o wiele mniej na dzień dzisiejszy (a yanusze napędzają rynek przypominam). 

Minecraft jest potęgą wsród dzieci (nawet mają swój własny konwent), ale czy 4k przekona rodzicow by kupic o wiele droższego KOXA dla swojego dziecka na święta? 

Hmmmm, jak jest patriotą to owszem, ale jak typowy yanusz ojciec ma to w poważaniu to wybierze wersje Slim PS4 w zestawie z minecraftem.

Boty przegrały tą generację na całej lini, jest to dzisiaj jedynie CIEKAWOSTKA :corvo:

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Przecież na PS4 masa osób lata ma myszkach.

Popraw mnie jezeli sie nie myle, ale nie trzeba przypadkiem do PS4 kupic drogiego adaptera zeby to dzialalo jak nalezy?

Opublikowano

To nie oni niszczą online, oni tylko wreszcie dostrzegają jak się ma rzeczywistość i wyrównują szanse. Przynajmniej się starają. Pełno osób już pizga na myszce i klawiaturze na PS4 i X1, akcesoria do tego są, działają i wcale nie są drogie.

@up

No trzeba, ale co z tego?

Opublikowano

I są yebanymi śmieciami.

Opublikowano

No z tego co zrozumialem, xbox one x bedzie wspieral myszke bez takich zabawek (tu tez moge sie mylic). O ile pamietam taki adapter od 200 do nawet 500zł kosztował jak dawno temu patrzylem wiec to jednak jakas roznica jest kupic tylko myche za kilka złotych a bawic sie tez w adapter.

No i nie wiedzialem ze na PS4 juz w pyte ludzi z myszkami gra.

Opublikowano

Mozna podlaczyc myszke pod PS4 i cisnac multi bez zadnego info ? (pipi)owo :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.