Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

I nic z tego nie ograłeś.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
2 minuty temu, MYSZa7 napisał:

I nic z tego nie ograłeś.

No i co z tego? W Dead Cells pograłem, bardzo fajna gra. Inne czekają spokojnie na swoją kolej. Następny co będzie mnie rozliczać kiedy i ile w co grałem xD. Tak jak pisałem, jak będzie mi się chciało to zrobię platynę w Horizon na PS4 albo 100% w Forzę Horizon 3 na X1, jak będę miał ochotę to będę klikać w Cities Skylines albo odpalać 100 gier tygodniowo na Steamie żeby później przejść sobie Super Mario Oddyssey a Mario & Rabbids na Switchu odłożyć na półkę na lepszy czas i ch,uj komukolwiek do tego. Za chwilę pocztą przybywa Xenoblade 2 a ja zaczynam sobie Borderlands The Presequel na PS4. A wiesz dlaczego? Bo mogę i nie jestem je,banym jednoplatformowcem i będę sobie grać w co mi się podoba ile mi się podoba :teehee:

3 minuty temu, Kyokushinman napisał:

Hmm same strategie i crapy. Na psn też dużo ex indyków znaje.

Strategie? To źle?
Crapy? Bo co, bo tak powiedziałeś czytając tylko ich tytuł?

Drugiego zdania nie rozumiem, napisz je jeszcze raz, tym razem po polsku.

Opublikowano

Czyli trafiłem, że nic nie ograłeś. Co za przewidywalność. :reggie:

Ja też mogę sobie ograć te wszystkie tytuły, które wymieniłeś, ale wiesz dlaczego tego nie zrobię? Bo mogę :kaz:  

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano
1 godzinę temu, blantman napisał:

Tak aby dyskusja wróciła na dobre tory. 

(pipi)ać sony. Ps4 znowu w szafie kilka miesięcy posiedzi. Od kilku miechów nie ma w co grać z exow. Jak ktoś ma pc czy xboxa co w ostatnich miesiącach wyszło ciekawego? Gry na vr? Gt sport?  Pierwsze pół roku goty a teraz wszyscy grają w multiplatformy wmawiając że sony ma jakieś exy w drugiej połowie roku. Kto na tym forum obecnie z obozu sony gra w exa? 

PS4 poczeka w szafie na yakuze 6 lub spider mana ciekawe co będzie pierwsze. 

ot zwykłe propaganda, mogą im pluć w twarz a i tak się będą się cieszyć 

Opublikowano

Zapomniałem tak wyszła yakuza kiwami i nawet ukończyłem w przeciwieństwie do większości klapow co tylko bf1, battlefront i ruchanie w dupke skrzyneczkami z lootem. No ale to było kilka miesięcy temu od tamtej pory na ps4 nic. 

Ciekawe ilu rycerzy playstation ukończyło w tym roku persone 5 niera yakuze zero i kiwami. A ilu z nich ograło tylko zero dawn z exow a poza tym battlefronty i call of duty. 

Ps jak niera uważamy za ex ps4 to właśnie przeszedłem bardzo fajnego exa xboxa tacome. Polecam serdecznie 

Opublikowano

Nie no raven najlepszy świadomy multiplatformowy gracz, który nie gra, bo może nie grać!

Opublikowano
15 minut temu, raven_raven napisał:

No i co z tego? W Dead Cells pograłem, bardzo fajna gra. Inne czekają spokojnie na swoją kolej. Następny co będzie mnie rozliczać kiedy i ile w co grałem xD. Tak jak pisałem, jak będzie mi się chciało to zrobię platynę w Horizon na PS4 albo 100% w Forzę Horizon 3 na X1, jak będę miał ochotę to będę klikać w Cities Skylines albo odpalać 100 gier tygodniowo na Steamie żeby później przejść sobie Super Mario Oddyssey a Mario & Rabbids na Switchu odłożyć na półkę na lepszy czas i ch,uj komukolwiek do tego. Za chwilę pocztą przybywa Xenoblade 2 a ja zaczynam sobie Borderlands The Presequel na PS4. A wiesz dlaczego? Bo mogę i nie jestem je,banym jednoplatformowcem i będę sobie grać w co mi się podoba ile mi się podoba :teehee:

Strategie? To źle?
Crapy? Bo co, bo tak powiedziałeś czytając tylko ich tytuł?

Drugiego zdania nie rozumiem, napisz je jeszcze raz, tym razem po polsku.

Piszesz na portalu growym także raczej grasz w gry a jak wiemy one mają raczej pozytywny wpływ na umysł. Czyżby brakująca literka w moim drugim zdaniu aż taką trudną zagadkę stanowiła? Zapewne to o tobie dobrze nie świadczy bo to nie żadna enigma. Strategie? Hmm raczej nie dla ciebie jak widać wyżej a reszta to jakieś no name dla 90% graczy.

Opublikowano
40 minut temu, raven_raven napisał:

A exy tylko i wyłącznie na PC? I to takie, które mają na Steamie conajmniej "bardzo pozytywne"? Aha, i pełne gry, nie DLC? Tylko w tym roku:

Dead Cells, Hollow Knight, A Hat in Time, Dreamfall Chapters, PUBG 1.0, Total War Warhammer 2, 

Chciałem jeszcze napisać o:

Stellaris, Factorio, Rimworld, Hearts of Iron IV, Civ VI, Planet Coaster

Zapomniales o Divinity Original Sin 2, który jest wybitnie dobry. Book of Demons tez podobno mega, ale early access wiec nie wspominam bo zaraz sie tu zleca znawcy i powiedza ze w to nie wolno grac mimo ze nie wiem co to ale nie wolno.

Edytowane przez Velius

Opublikowano
7 minut temu, blantman napisał:

Ciekawe ilu rycerzy playstation ukończyło w tym roku persone 5 niera yakuze zero i kiwami. 

A poza Automatą, to któraś z nich ma fajny gameplay?

Opublikowano

O ch,uj, widzę od dzisiaj niegranie jest koronnym argumentem w Console Wars. Dobrze wiedzieć, te wszystkie listy YETIego bardzo prosto się będzie kontrowało prostym "i tak nie ograłeś". Bo w 95% przypadków nikt wszysktich eksów na daną platformę nie ogrywa poza nie wiem, może Bansaiem.

Dajcie znać chłopaki ile Wy w tym roku ograliście, żebym wiedział ile mi brakuje do Waszego poziomu :). Ja mam tylko platynkę w Horizon na PS4, 100% w Forzę Horizon 3 na X1, ogarniętę Super Mario Odyssey, ograne też 999 we wszystkie strony na Vituni, kończę też Steamworld Dig. Prócz tego na PC śmigałem w Hollow Knight, Dead Cells i Cities Skylines. Teraz gram w Destiny 2 i Forzę Motorsport 7. Rozumiem, że dla takich hardkorowców jak Wy to jest nic!

Rozi, jak tam idzie ogrywanie Hollow Knight? Nie wiem czy mogę się równać w ilości wyczekanych godzin, mistrzu.

O, zapomniałem, jeszcze Dying Light z blantisem było. Jak na blacharzy przystało prawilnie ograne na Xboksie One.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Jest gorąco. To pełni zabawy brakuje tylko chłopaka kruka. Zacieram rączki. 

Opublikowano

Ej, wydali już patcha naprawiającego Wolfensteina 2 na PC? A czy dedykowane serwery wróciły już to nowego CoD-a na PC? Bo nie wiem czym mam o tym pisać, czy o tym że Sonic Forces się wykracza na PC, albo o tym że ostatni hotfix do Destiny 2 wywołuje masakryczny stuttering u rycerzyków blachy? Jak to dobrze mieć konsolę i nie musieć mieć dylematu o które patche prosić na forach wydawców ;)

Opublikowano

@raven_raven Troszkę, zastanawiam się czy nie usunąć Bartka ze znajomych na fejsie. Drań jeden.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Ale wciąż czekam na listę ogranych gier, dajcie koniecznie znać od jakiego poziomu przegrywu jest się znawcą w CW który może krytykować innych, że za mało grają :usmiech: 

Teraz, Mendrek napisał:

Ej, wydali już patcha naprawiającego Wolfensteina 2 na PC? A czy dedykowane serwery wróciły już to nowego CoD-a na PC? Bo nie wiem czym mam o tym pisać, czy o tym że Sonic Forces, albo o tym że nowy hotfix do Destiny 2 wywołuje masakryczny stuttering u rycerzyków blachy? Jak to dobrze mieć konsolę i nie musieć mieć dylematu o które patche prosić na forach wydawców ;)

A nie wiem, po co mi Wolfenstein 2 na PC jak mogę sobie wygodnie ograć na najpotężniejszej konsoli wszechczasów - XBOX ONE X :obama:?
Szkoda niestety, że Destiny 2 ma zaimplementowany domyślny stuttering na konsolach i nawet mocniejsze wersje konsol nie były w stanie go poprawić. Nazywa się 30 fps ;//

Opublikowano

no super to drugie półrocze szrota4 bez gier, dwa dlc i najgorsze gran turismo jakie wyszło xDDDDDDD, sony sra wam na twarz a wy prosicie o więcej, gier brak, multiplaformy rozmazane i w 20fpsach  :)

Opublikowano
Ej, wydali już patcha naprawiającego Wolfensteina 2 na PC? A czy dedykowane serwery wróciły już to nowego CoD-a na PC? Bo nie wiem czym mam o tym pisać, czy o tym że Sonic Forces się wykracza na PC, albo o tym że ostatni hotfix do Destiny 2 wywołuje masakryczny stuttering u rycerzyków blachy? Jak to dobrze mieć konsolę i nie musieć mieć dylematu o które patche prosić na forach wydawców [emoji6]

Wolf zawsze dobrze chodzil. Chyba tak, nie wiem cod nikogo. Sonic forces :dynia: destiny 2 to ta gierka gdzie mozna wbic 4% exp jak sie nie zaplaci i co nie wpuszcza na serwer bez plusa?

Jak dobrze miec i konsole i PC.
Opublikowano

Siedzę sobie wygodnie przy biurku. Przy komputerze. Prowadzę dyskusję z krukiem na forumku, który wspomina o grach na PC i przypomniałem sobie, że mogę ograć sobie na piecu Cupheada. Jakoś naszła mnie ochota. Bo mogę. Mam wybór. Opuszczając wzrok na pasek zadań, patrzę na przypiętą ikonkę Microsoft Store. Klikam. Lokalizuję sklepową wyszukiwarkę. Mam. Powoli wpisuję nazwę Cuphead  i nagle mnie olśniło. "Maks co Ty robisz? Przecież masz Xboxa One praktycznie przed sobą." Xbox One tak bardzo nie ma gier, że (pipi)a zapomniałem że go mam. Ja (pipi)e. 

Opublikowano

Swoją drogą czytam sobie te posty o tym jak to Xbox nie ma exów,

a tymczasem przedwczoraj skończyłem sobie Ori and the Blind Forest, gram sobie w Forze Horizon 3 która jest w stanie dostarczyć setek godzin zabawy oraz grywam we wciąż rozwijane Halo 5 , gdy tymczasem na półce już czeka najlepszy RTS na konsole. Ot takie luźne spostrzeżenie 

EDIT: O jak się zgraliśmy z Myszą :D

Edytowane przez asax

Opublikowano

Xbox najlepsza konsola na świecie ale co o tym mogą wiedzieć przegrywy z plejstejsion ?

Ja tam biorę PUBG tylko dlatego ze nie wychodzi na plejstejsion :lapka: klapy niby tak gardzą gierkę a sugestia Google wykazuje cos innego :yao:

Opublikowano

xbox to dziwka bez gier a microsoft śmierdzi brudnym worem

Opublikowano

te try hardy blanta :obama: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.