Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
25 minut temu, raven_raven napisał:

Wlasnie gramy coopa z blubim, Squarem i kesem w Borderlandsy. Godziny nie pogralismy i wy(pipi)alo 3 z 4 osob do dashboarda bo jakis blad aplikacji. Ach, konsole.

Konsola wyczula Cb i blubera :dunno:

na forumku to sobie jezdziles to teraz masz

Edytowane przez aphromo

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Po co gracie w takie guwno?

Opublikowano

No wlasnie, kolega frost wrocil po latach na forum, zapytal grzecznie o granie wspolne na PC,X1, i nie znalazl nikogo na najwiekszych polskim forum:obama: a dzis mu zyczenia skladaja psubraty jedne

Opublikowano

For the frajers j1ky6boswb001.jpg

Opublikowano

PS Now xd

Opublikowano
Cytat

It's no secret it's difficult to grind for credits in Star Wars: Battlefront 2 - it's a big part of why so many players were angry at EA implementing paid loot boxes. But several crafty players have found ways to cheat the system, with one trick involving a simple rubber band.

Reddit user Lowberg threw down the gauntlet when he created a "progression droid" (a robot) to "unskillfully collect credits". The elaborate creation uses what look like lollipop sticks to press buttons and move the character around, allowing them to gain credits from a match without actually taking part and without being kicked from the game for being AFK.

jpg

xDDDDDDDDDD

konsolorze tacy cheaterzy, że perpetuum mobile tworzą xD 

to ja już wolę klapaucius;:;:;:;:; na komputerze

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Piekne :dynia:

To ja juz wole tych kilku hackerow na PC niz takie cuda ogladac :cool:

Opublikowano

Slaby zawodnik, z(pipi)ie sobie KDA, na PC to sa profesjonalne farmy botow w diablo itp

Opublikowano
10 godzin temu, Czezare napisał:

Jak tam klapy wasza sytuacja? Wiem, niewesoła. Dokładnie siódmego listopada skorpion potężnym kopem wbił do gęby prosiakowi przy okazji łamiąc mu kły kwaśne jabłko i przypieka go na rożnie kręcąc korbką.

Oto moje konsole:

JEvmoPL.jpg

To zdjęcie aż nadto wymownie pokazuje która konsola jest używana, bardziej poważana, a która stanowi li tylko zbędny mebel, bardzo brzydki mebel dodajmy.

Taka sytuacja, do tego nie 40%, a trzy razy więcej pikseli to mniej więcej taka różnica jak pomiędzy X360 a PS2, a różnica będzie się jeszcze z czasem pogłębiać :yao:

Nie zazdroszczę Wam klapeusze, oj nie zazdroszczę :yao:

Zamiast tych konsol zainwestowałbym w nowe meble/jakiś mały remont. Jak tak można mieszkać :O

Stawiam, że żadnej kobiety tam nie sprowadzasz, bo by zapewne nawet jednej minuty nie wytrzymała.

Opublikowano

Czezare proponuje trzymać prosiaka w szafie zamykanej jak nie używasz. Wtedy kurz tak nie osiada sprawdzone na moim facie.

Opublikowano
32 minuty temu, blantman napisał:

Czezare proponuje trzymać prosiaka w szafie zamykanej jak nie używasz. Wtedy kurz tak nie osiada sprawdzone na moim facie.

Dzięki za radę. Już wczoraj odłączyłem prostaka z sieci. Dziś będę go pakował do pudła, a następnie do sarkofagu w szafie.

Opublikowano

ale umyj sie jak do nas piszesz

Opublikowano

Wg przecieków na PSX zostanie zapowiedziany nowy Devil May Cry, który będzie w jakiś sposób ekskluzywny na PS4. 

Fajnie że Sony po raz kolejny psuję branżę swoimi chuyowymi praktykami. Wyobrażacie sobie ból d.upy gdyby na podobny ruch zdecydowal się Microsoft? Zresztą nie trzeba długo szukać przeczytajcie sobie temat Rise of the Tomb Raider 

Opublikowano

Brak gier ekskluzywnych to plus xD takie cuda może pisać tylko bot roku asax.

Opublikowano
19 minut temu, Ficuś napisał:

ale umyj sie jak do nas piszesz

Po schowaniu tego zakurzonego prosiaka (nie będę go czyścił przed schowaniem) na pewno rączki umyję...

Opublikowano

Po co będziesz je mył skoro piszesz na swojej czystej klawiaturze.

Opublikowano
16 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Brak gier ekskluzywnych to plus xD takie cuda może pisać tylko bot roku asax.

gdzie napisałem że to plus? 

>wnioskowanie logiczne Experta...

Opublikowano
39 minut temu, asax napisał:

Wg przecieków na PSX zostanie zapowiedziany nowy Devil May Cry, który będzie w jakiś sposób ekskluzywny na PS4.

Fajnie że Sony po raz kolejny psuję branżę swoimi chuyowymi praktykami. Wyobrażacie sobie ból d.upy gdyby na podobny ruch zdecydowal się Microsoft? Zresztą nie trzeba długo szukać przeczytajcie sobie temat Rise of the Tomb Raider 

Jesli się cos krytykuje to logicznym jest ze odwrotność tego to plus.

Jestes głupi czy tylko udajesz?

Opublikowano

Całkiem spoko jest mieć exy, nigdy temu nie zaprzeczyłem. 

Ale chuyowe jest podkupowywanie multiplatformowych tytułów 3-rd party. Zwłaszcza tak ugruntowanych w świadomości graczy.  Więc to kolejna antykonsumencka zagrywka Sony. Celowo użyłem przykładu z Rise of the Tomb Raider bo sytuacja tutaj prawdopodbnie będzie analogiczna. 

Chyba tylko ty nie zrozumiałeś o co chodziło w tym poście... 

Opublikowano

Dobrze zrozumiałem co miałeś na myśli.

Wniosek jest jeden, w przypadku Tomba było to spoko, a teraz to już chuyowa praktyka XD

Opublikowano

PUBG w jakimś tam stopniu ekskluzywny dla One i bulu dupska nie widzę. 

Opublikowano
Teraz, eX4cT_PL napisał:

Dobrze zrozumiałem co miałeś na myśli.

Wniosek jest jeden, w przypadku Tomba było to spoko, a teraz to już chuyowa praktyka XD

weź może przestań wyciągać wnioski bo wyraźnie ci to nie wychodzi... 

Napisałem że to sytuacja jest ANALOGICZNA jak w przypadku Tomb Raidera. TO  ZNACZY że jeśli uważam że praktyka Sony w przypadku DMC jest chuyowa, to taka sama jest/była w przypadku Tomb Raider. 

Opublikowano
9 minut temu, asax napisał:

weź może przestań wyciągać wnioski bo wyraźnie ci to nie wychodzi... 

Napisałem że to sytuacja jest ANALOGICZNA jak w przypadku Tomb Raidera. TO  ZNACZY że jeśli uważam że praktyka Sony w przypadku DMC jest chuyowa, to taka sama jest/była w przypadku Tomb Raider. 

To czemu nie zwróciłeś na to uwagi w przypadku PUBG tak jak Mysza pisze.

Smieszny jesteś, bo nagle przypomniałeś sobie o chuyowych praktykach gdy tyczy się to PlayStation xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.