Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
26 minut temu, Ins napisał:

Dobrze jest mieć Switcha. Najlepsza konsola tej generacji. Klapy muszą mieć niezły ból dupala,  że jakaś tam konsolka Nintendo o mocy zeszłorocznej komórki gniecie ich obiekt westchnień. 

Jako Klap 2017 (i 2015) zapewniam Cię, że nie ma żadnego bólu pupy o gry ze Switcha. Fajnie że wychodzą, przyzwoite oceny dostają, choć tym najwyżej ocenionym przydałoby się nieco więcej fabuły i głębi. Może jak tych gier będzie jeszcze trochę więcej (pomijam indyki za 200 PLN), to Switch stanie się czymś więcej niż deserem do obiadu jakim jest PS4. Xbox i PC to zbędne sprzęty, których kupno równa się z frajerstwem ;)

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

ja wpadam tylko napisac, ze switch w 9 miescy dal mi wiecej radosci i jakosci w exach niz ostatnie kilkanascie lat tkwienia jak czysty ciul w tym goownianym bagnie plejsztejszyn, jak dobrze byc na nowo graczem, a nie niewolnikiem jednej marki, ktorej ostatnie lata swietnosci przypadaly na ere ps2, ale ps4 mimo wszystko nie sprzedaje, przydaje sie jako player do pesa jak wpadna znajomi i moze w oczekiwaniu na tlou2 wpadnie z jeden lub dwa exy warte zwrocenia uwagi i kupienia 

Opublikowano
1 minutę temu, Ficuś napisał:

ja wpadam tylko napisac, ze switch w 9 miescy dal mi wiecej radosci i jakosci w exach niz ostatnie kilkanascie lat tkwienia jak czysty ciul w tym goownianym bagnie plejsztejszyn

no kur.wa stary jak ty dekade tylko z ps3 siedziales to co sie dziwic xd

Opublikowano
10 minut temu, Mendrek napisał:

Jako Klap 2017 (i 2015) zapewniam Cię, że mam ogromny ból pupy o gry ze Switcha. Co chwilę wychodzą, dostają świetne oceny, a tym gorzej ocenianym na plejstacje trochę brakuje gejmpleju. Może jak takich gier będzie jeszcze trochę więcej na PS4  to ta konsola stanie się czymś więcej niż konkurencją dla zdechboxa . Bycie jednoplatformowcem równa się z frajerstwem ;)

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Przypadek Ficusia to najlepszy dowód na to że klaperstwo jest jednak uleczalne i że nawet dla Mendrka istnieje nadzieja 

Opublikowano

no jak fitzuś ten wstrętny nintendnofag kupuje horizona zamiast niera czy personke to nic dziwnego że nawet mario kart to dla niego mesjasz ;)

Opublikowano

Ficus to taki drugi Mazzeo, gust do gier na podobnym poziomie, a w 2018 wróci do Sony z podkulonym ogonem, ale kurtyzany tak mają, idą do tego alfa, który obecnie oferuje lepsze warunki.

Opublikowano
39 minut temu, Ficuś napisał:

ja wpadam tylko napisac, ze switch w 9 miescy dal mi wiecej radosci i jakosci w exach niz ostatnie kilkanascie lat tkwienia jak czysty ciul w tym goownianym bagnie plejsztejszyn, jak dobrze byc na nowo graczem, a nie niewolnikiem jednej marki, ktorej ostatnie lata swietnosci przypadaly na ere ps2, ale ps4 mimo wszystko nie sprzedaje, przydaje sie jako player do pesa jak wpadna znajomi i moze w oczekiwaniu na tlou2 wpadnie z jeden lub dwa exy warte zwrocenia uwagi i kupienia 

To w takim razie (pipi) z takim graczem co nie gra w gry multi a podnieca się zaledwie 2 czy 3 tytułami na krzyż.

Opublikowano

O czym ty znowu pyerdiolisz jednoplatformowy i jednokorporacyjny klapersie ? Chyba nie zrozumiałem co napisałeś bo aż nie chce mi się wierzyć, że to jest na serio.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ogólnie to ficek pisze prawde ze te 9 miesięcy switcha to kosmos ale też mocno przesadza ze ps4 gunwo, nie ma w co grać itp. To nie rok 2015 ze był tylko bloodborne, jak się ogrywa Horizona i Uncharted zamiast pereł jak persony nier i nioh to potem wychodzą takie kwiatki.

Edytowane przez XM.

Opublikowano
57 minut temu, Pupcio napisał:

no jak fitzuś ten wstrętny nintendnofag kupuje horizona zamiast niera czy personke to nic dziwnego że nawet mario kart to dla niego mesjasz ;)

Z przyjemnoscia zobaczylbym porownanie kogos ogarnietego Persona 5 VS Pokemony lub Nier vs Bayo 2.

Fajnie, ze wszyscy odpuscili sobie gadke o X1 juz :)

53 minuty temu, YETI napisał:

Ficus to taki drugi Mazzeo, 

2. Moderacja nie będzie tak ścisła jak na reszcie forum. Od was zależy na jakie tory skręci rozmowa i w jakim tonie będzie się toczyć. Pamiętajcie jednak, że "Betoniarnia" to nie dawna "Bluzgownica" - mocne osobiste pojazdy nie będą tu tolerowane

5 minut temu, XM. napisał:

Ogólnie to ficek pisze prawde ze te 9 miesięcy switcha to kosmos ale też mocno przesadza ze ps4 gunwo, nie ma w co grać itp. To nie rok 2015 ze był tylko bloodborne, jak się ogrywam Horizona i Uncharted zamiast pereł jak persony nier i nioh to potem wychodzą takie kwiatki.

Horizon znakomita gra, dodatek to bedzie moj prezent na gwiazdke ode mnie. Uncharted ma jakis event sieciowy, zajrzalbym ale nekoshogun sam sie nie zrobi.

Czy ja wiem taki kosmos ? W ostatecznym rozrachunku Switch sprzedaje sie nieco gorzej niz PS4 w analogicznym okresie czasu. Ostatnie problemy z trybem przenosnym w Xeno i Resident Evil w trybie docked, pobieranie polowy gry z neta itp to imo zwiastun klopotow.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Switch kosmos, kto nie ma ten nie zrozumie. Xeno takie dobre ze szkoda czasu na jakies tam CW :fsg:

Opublikowano

@Velius Switch kosmos ale PS4 na posterunku pod TV, co ? :)

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

No mam PS4 ale odkad wjechal Switch to stoi nieuzywane.

Bedzie trzeba kiedys odkurzyc i przejsc reszte gierek ale narazie racze sie cudownym xeno :banderas:

Potem jeszcze Mario Rabbids :yao: , Zelda, trylogia Bayo i kilka innych. Licze w przyszlosci na New Switch z mocniejszymi bebechami.

Opublikowano

Switch Pro to tylko kwestia czasu.

Opublikowano

to mają być dobre gry? xD chyba wstrzymam sie z zakupem switcha bo też zaczne jarać sie gierkami na 80% :)

Opublikowano
12 minut temu, Velius napisał:

Bedzie trzeba kiedys odkurzyc i przejsc reszte gierek ale narazie racze sie cudownym xeno :banderas:

Akurat Xeno obala teze o hybrydowosci Switcha ale niech bedzie, ja tez mam backlog juz duzy :)

Opublikowano

Wlasnie gran w Xeno w metrze, wiec nie wiem gdzie obala ale napewno nie w tym przedziale :lapka:

Tak wyglada gorzej, ale dzieki temu ze jest mobilnie moge sie delektowac gra na 100% bo nie mam czasu juz jak guwniak siedziec w domu przed tv 24/7 :(

Opublikowano
1 godzinę temu, aphromo napisał:

Horizon znakomita gra

Powiedziała graficzna (pipi) xD

Najnowszy asasyn niszczy tą gierkę a jest raptem 8/10 kwik 

Opublikowano

jak ktos do pracy dojeżdża metrem a wraca samolotem to nie ma lepszej konsoli niż switch

Opublikowano

czym niby niszczy walke z dinobotami ? hipopotamem ?

Opublikowano

Movement, setting, główna postać, sidequesty, ogólnie grywalność tak zwana. Horajzon ma za to minimalnie lepszą oprawę. 

Opublikowano

Ciezko porownywac bo nie zaplace za origins, zwlaszcza za wykastrowana wersje, jak gralem w Asasyny to walka to byl cyrk na kolkach.

Ale absolutnie pierwsze starcia z wiekszymi maszynami, juz nie mowiac o gromoszczeku bo to jeszcze wyzsza inna liga to jeden z niewielu moich wow momentow w tej generacji.

5 minut temu, Ins napisał:

ogólnie grywalność tak zwana. 

No akurat ta w Horizonie jest bardzo wysoko.

Opublikowano

Szkoda strzępić ryja na niego Ins, to dzban 

Opublikowano

Mam platynę w horajzonie, aktualnie ogrywam asasyna. Koleś nie wyda pieniędzy na Bayeka, ale wie że ta ruda pizda jest lepsza. No fajnie dzbanie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.