Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

to ma być lineup? haha :)

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
3 minuty temu, Ficuś napisał:

dodajmy do tego indory - wiekszosc debiutujacych w tym samym czasie zalicza kilkukrotnie wieksza sprzedaz na switchu niz na konkurencji, ktora ma kilkanascie razy wiecej konsol na swiecie

to jest ciekawe

3 minuty temu, Ficuś napisał:

2018- nintendo, ktore wielokrotnie podkresla, ze ma wiele niezapowiedzianych gier na ten rok i dopiero bedzie odkrywac karty juz teraz ma lineup w postaci bayo1,bayo2, kirby, yoshi, octopath traveler, shin megami tensei, no more heroes, moze pokemonow,  fire emblem rpg

Tak, ale to jest inny garnitur niz te gry z tego roku. Tak mniej wiecej rzecz jasna.

Opublikowano

No to w styczniu masz Nintendo Directa gdzie zapowiedzą więcej gierek. Dla nieobeznanych w temacie - Nintendo Direct to takie coś jak PlayStation Experience, ale nie trzeba wstawać o 5 rano i nie pokazują po raz trzeci tych samych gierek.

Opublikowano

Wolalbym zeby pokazali raczej jakis material z juz zapowiedzianych gier, ale wiadomo od dobytku glowa nie boli.

Szpila w PSX nietrafiona, bo tylko ostatnie bylo slabe.

Opublikowano

Jak się dobrze gra w indyki na takim switchu, na tv to za uj mi się w takie gry nie chciało ogrywać, tak samo na stemie. Idealna konsolka z wyważonymi gierkami - masz duże budżetowe gry kolosy jak zelda czy tam xeno, a i masz zarazem sporo gier w postaci aa i indyków, która konsolka łyka bez popity, lepiej być nie może, miód na moje oczy.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

kompatybilność wstecz i w przód? Bardzo dobre prokonsumenckie rozwiązanie, którego pionierem jest Xbox. Wkrótce Sony podąży tą samą drogą 

Tylko aphormo szuka dziury w całym, przyzwyczajony do ruchania na remasterach przez ukochane Sony :(

Opublikowano

Najbardziej oczekiwane gry na Game Awards.

God of War (Santa Monica Studio / Sony Interactive Entertainment)

Marvel’s Spider-Man (Insomniac Games / Sony Interactive Entertainment)

Monster Hunter: World (Capcom)

Red Dead Redemption II (Rockstar Games)

The Last of Us Part II (Naughty Dog / Sony Interactive Entertainment) - oczywiście zwycięzca.

XBOX TY JE. BA. NY ŚMIECIU BEZ GIER, a przepraszam będzie crapdown.

Opublikowano

będą mieć rdr z trawą :frog: 

Opublikowano

Żeby się nie okazało, że aby osiągnąć pełne 4k, to będą musieli zrezygnować z tej trawy jak w forzy.

Opublikowano

Na Fejsie profile Xbox Polska i PS Polska często dają zdjęcia w jakich warunkach grają gracze, taki rodzynek na dzisiaj.

13417313635784918469.jpg

Opublikowano

to zdjęcie na szafce xDDDDD 

Opublikowano

Jedno się zgadza, Xbox i czerwony jasiek, na trzeźwo nie ma możliwości grać w te xboxowe śmieci.

Opublikowano

jakiś młody i gruby knajt z mieczem na tym zdjęciu 

czemu ludzie (pipi)a nie odklejają tych naklejek na łoniakach? :whyyy:

Opublikowano

Dalej poziom wyzej niz nora czarka

Opublikowano
4 godziny temu, MYSZa7 napisał:

czemu ludzie (pipi)a nie odklejają tych naklejek na łoniakach? :whyyy:

bo po miesiącu kończą się gierki i trzeba wystawiać śmiecia na allegro, a z naklejką wygląda jak nówka nieużywana otworzona w celu sprawdzenia czy działa

Opublikowano

DQyN4dLVwAAUga_.jpg

ehh kolejna multiplatforma na switcha, gdzie widać kompromisy, jeżeli chodzi o grafikę

Edytowane przez ragus

Opublikowano

to ta wersja na komórki jest już dostępna?

Opublikowano

To beta wersja z przyszłorocznych modeli lodówek Samsunga które śmigają na Androidzie.

Opublikowano

w simsach sa karabiny? musze obadac

Opublikowano

10 milionów Switcha poszło w 9 miesięcy. To chyba najlepszy wynik od czasów Wii. 

Opublikowano

To znak dla Sony i MS ze remastery i tasiemce to pieniążki.

Opublikowano

Sony nie trzeba o tym informować: remastery gier z PS3 były głównym daniem na PS4 w pierwszych dwóch latach jej życia. Teraz jeszcze remake SotC na PS4, a na PS5 remaster remake'u oryginału z PS2, tym razem w 4K/60. Oh boi ale to Sony rozpieszcza, no nie mogę. :banderas:

Edytowane przez Paolo de Vesir

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.