Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

to ma być lineup? haha :)

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 584,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
3 minuty temu, Ficuś napisał:

dodajmy do tego indory - wiekszosc debiutujacych w tym samym czasie zalicza kilkukrotnie wieksza sprzedaz na switchu niz na konkurencji, ktora ma kilkanascie razy wiecej konsol na swiecie

to jest ciekawe

3 minuty temu, Ficuś napisał:

2018- nintendo, ktore wielokrotnie podkresla, ze ma wiele niezapowiedzianych gier na ten rok i dopiero bedzie odkrywac karty juz teraz ma lineup w postaci bayo1,bayo2, kirby, yoshi, octopath traveler, shin megami tensei, no more heroes, moze pokemonow,  fire emblem rpg

Tak, ale to jest inny garnitur niz te gry z tego roku. Tak mniej wiecej rzecz jasna.

Opublikowano

No to w styczniu masz Nintendo Directa gdzie zapowiedzą więcej gierek. Dla nieobeznanych w temacie - Nintendo Direct to takie coś jak PlayStation Experience, ale nie trzeba wstawać o 5 rano i nie pokazują po raz trzeci tych samych gierek.

Opublikowano

Wolalbym zeby pokazali raczej jakis material z juz zapowiedzianych gier, ale wiadomo od dobytku glowa nie boli.

Szpila w PSX nietrafiona, bo tylko ostatnie bylo slabe.

Opublikowano

Jak się dobrze gra w indyki na takim switchu, na tv to za uj mi się w takie gry nie chciało ogrywać, tak samo na stemie. Idealna konsolka z wyważonymi gierkami - masz duże budżetowe gry kolosy jak zelda czy tam xeno, a i masz zarazem sporo gier w postaci aa i indyków, która konsolka łyka bez popity, lepiej być nie może, miód na moje oczy.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

kompatybilność wstecz i w przód? Bardzo dobre prokonsumenckie rozwiązanie, którego pionierem jest Xbox. Wkrótce Sony podąży tą samą drogą 

Tylko aphormo szuka dziury w całym, przyzwyczajony do ruchania na remasterach przez ukochane Sony :(

Opublikowano

Najbardziej oczekiwane gry na Game Awards.

God of War (Santa Monica Studio / Sony Interactive Entertainment)

Marvel’s Spider-Man (Insomniac Games / Sony Interactive Entertainment)

Monster Hunter: World (Capcom)

Red Dead Redemption II (Rockstar Games)

The Last of Us Part II (Naughty Dog / Sony Interactive Entertainment) - oczywiście zwycięzca.

XBOX TY JE. BA. NY ŚMIECIU BEZ GIER, a przepraszam będzie crapdown.

Opublikowano

będą mieć rdr z trawą :frog: 

Opublikowano

Żeby się nie okazało, że aby osiągnąć pełne 4k, to będą musieli zrezygnować z tej trawy jak w forzy.

Opublikowano

Na Fejsie profile Xbox Polska i PS Polska często dają zdjęcia w jakich warunkach grają gracze, taki rodzynek na dzisiaj.

13417313635784918469.jpg

Opublikowano

to zdjęcie na szafce xDDDDD 

Opublikowano

Jedno się zgadza, Xbox i czerwony jasiek, na trzeźwo nie ma możliwości grać w te xboxowe śmieci.

Opublikowano

jakiś młody i gruby knajt z mieczem na tym zdjęciu 

czemu ludzie (pipi)a nie odklejają tych naklejek na łoniakach? :whyyy:

Opublikowano

Dalej poziom wyzej niz nora czarka

Opublikowano
4 godziny temu, MYSZa7 napisał:

czemu ludzie (pipi)a nie odklejają tych naklejek na łoniakach? :whyyy:

bo po miesiącu kończą się gierki i trzeba wystawiać śmiecia na allegro, a z naklejką wygląda jak nówka nieużywana otworzona w celu sprawdzenia czy działa

Opublikowano

DQyN4dLVwAAUga_.jpg

ehh kolejna multiplatforma na switcha, gdzie widać kompromisy, jeżeli chodzi o grafikę

Edytowane przez ragus

Opublikowano

to ta wersja na komórki jest już dostępna?

Opublikowano

To beta wersja z przyszłorocznych modeli lodówek Samsunga które śmigają na Androidzie.

Opublikowano

w simsach sa karabiny? musze obadac

Opublikowano

10 milionów Switcha poszło w 9 miesięcy. To chyba najlepszy wynik od czasów Wii. 

Opublikowano

To znak dla Sony i MS ze remastery i tasiemce to pieniążki.

Opublikowano

Sony nie trzeba o tym informować: remastery gier z PS3 były głównym daniem na PS4 w pierwszych dwóch latach jej życia. Teraz jeszcze remake SotC na PS4, a na PS5 remaster remake'u oryginału z PS2, tym razem w 4K/60. Oh boi ale to Sony rozpieszcza, no nie mogę. :banderas:

Edytowane przez Paolo de Vesir

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.